Kundomdömen om Adriatic

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 26 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Service
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kent Gunnar,
Umeå

+
Utsikt, nära till havet
-
Hissen går långsamt

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Darko,
Skärholmen

+
Petsonal
-
All ok

Bekräftad gäst: 2019-06-29


6 av 10

Anna,
Nacka

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-06


4 av 10

Ingegerd,
Jönköping

+
Bra frukost, härlig pool, nära till havet.
-
En hiss och därtill långsam är alldeles för lite. I vårt rum lät ventilationen i badrummet, som ett reaplan! Rummet mycket dåligt städat, enbart rent på ytan, Otroligt dammigt i garderob o hyllor. Gardiner som lossnade,när man drog för. Inga upphängningskrokar eller hyllor i badrum.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Maria Hanna Lovisa,
Uppsala

+
Läget och frukosten
-
Duschen och sängarna behövs ses över. Tycker också att det ska nämnas i hotellbeskrivningen att vissa rum ligger granne med ett nöjesfält med hög ljudnivå på kvällarna. Väldigt lyhört.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

59% av resenärerna rekommenderar

123 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
56
Bra
 
26
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2017-09-29

Inlägg av 534fredrikl Stockholm, Sverige

Öppet vatten simning rek

Hotellet var bra och prisvärt. Vi åt frukosten som väl tilltagen med allt man kunde önska sig. Personalen var trevlig och avståndet till marinan, havet och restauranger var när och en trevlig promenad. Poolen så trevlig ut men liten. Tyvärr så var det lite lyhört, speciellt från hissen som gick upp och ner i ett.

 
2016-05-17

Inlägg av thorbjornljunggren Vadstena, Sverige

Bra läge! Bara strandpromenaden mellan hotellet och havet.

Ett bra och trevligt hotell, inte allt för stort. Ligger inte mitt i smeten utan i ett mera parkliknade område. Se till att få balkong. Frukostbuffén är ok och du hittar det mesta där. Middagsbuffén kan bli lite enahanda under en vecka. Varning dock när bussar stannar till för övernattning. Det blir mycket folk både på frukost och middag då. Biograd är en liten trevlig stad men jag tror den blir överhettad under semesterperioden.

 
2014-09-25

Inlägg av Ragnabacken Ragnabo

Biograd

Nyss hemkommen från Biograd i Kroatien summerar vi resan. Biograd är en liten småtrevlig stad med fin strandpromenad och trevliga restauranger med god mat och ett lungt tempo för semesterfirare.Hotell Adriatic har en fantastisk trevlig personal men rummen har väl ett och annat som saknas. Trasig toadörr,trasig fläkt på toan en hiss som för ett jädra oväsen om mornarna.Så det blir bara en trea ! Annars levererar Kroatien och är lika underbart som vanligt.Ps. ett minus i kanten för Scandjet för dålig närvaro av reseguider.

 
2014-08-09

Inlägg av 798sivt Göteborg, Sverige

Drömsemester i Biograd

Har precis kommit hem från några dagars vistelse i Biograd na Moru och är mycket nöjd med allt! Hotell Adriatic ligger extremt bra till, väldigt nära till havet och med en lång strandpromenad där jag kunde jogga på morgnarna för att därefter ta ett uppfriskande dopp. Vi intog både frukost och middagsbuffé på hotell Adriatics terass som bjöd på en bedårande utsikt och om kvällarna en underbart vacker solnedgång. Hotellet ligger vägg i vägg med hotell Ilirija där finns ett spa och jag bokade in en ryggmassage som var bästa jag fått. Min svärmor gjorde pedikyr och var också otroligt nöjd. Notera att priserna på behandlingar är under halva mot vad vi är vana att betala i Sverige. Så passa på att njuta av kropps- och hudvårdsbehandlingar när du är här. Annat plus i kanten är de utflykter som hotellet erbjuder. Vi valde en vinprovning en kväll och en fantastisk båttur kallad Sunset Dinner Cruise en annan kväll - och båda var mycket givande upplevelser! Personalen är uppmärksam och trevlig, det finns bara superlativer att strö över hela hotellanläggningen. Sammanfattat: Bra läge, god mat, mycket trevlig personal, rent och fräscht, funktionellt och välordnat. Och jag kommer definitivt att bo här igen. Mvh Siv Thuresdotter

 
2013-06-11

Inlägg av 820MarieG Karlstad, Sverige

Ohjälpsamma receptionister!

Hade stora förväntningar på detta hotell. Kan va det som gjorde mig så besviken?! Sur och ohjälpsamma receptionister. Kunde nästan ingen engelska hellre. Kunde inte hjälpa oss boka hyrbil trotts det fanns flyers i receptionen. Små hotellrum. För lite solstolar vid poolen, tre hotell som skulle trängas vid poolen som tillhörde detta hotell. Skönhetssalong och fitness avdelning låg på ett annat hotell. Dålig frukostbuffe om du vill ha något annat än en smörgås med smör, ost och skinka.