Aldemar Olympian Village

På det familjevänliga hotellet Aldemar Olympian Village väntar en skön semester med toppenläge i Skafidia. Hotellet ligger direkt vid stranden och erbjuder många aktiviteter för både stora och små .

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer. Bungalow med delad pool för 2-3 personer. Familjerum med två ord. bäddar för 2-4 personer. Familjerum i bungalow med 2 ord. bäddar, delad pool för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2246 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aldemar Olympian Village ligger i den historiska regionen Peloponnesos i den södra delen av Greklands fastland. Regionen kallas hem till de grekiska gudarna och de olympiska spelen. Aldemar Olympian Village har flera pooler och vackra trädgårdar, samt en slående utsikt över havet.

Här finns totalt fem pooler. Det finns två barnpooler, varav en med vattenrutschkana. Både vid poolerna och stranden ingår gratis solstolar och parasoll. Handduksservice mot avgift.

På hotellet finns sju restauranger och åtta barer. Här används färska, lokala produkter för att skapa inspirerade och hälsosamma rätter för dig att njuta av. Tre dagar i veckan hålls temakvällar med grekiskt, italienskt eller hummertema. På alla Aldemar-hotell har man tagit aktiv ställning för miljön och helt slutat använda engångsartiklar av plast.

Aldemar Olympian Village är ett barnvänligt hotell med en mängd roliga aktiviteter. Bland annat en lekplats och barnklubben ”Aldy”, i hotellets regi, för barn 4-12 år. Här serveras även en minibuffé med kakor, smörgåsar och juice för barnen sju dagar i veckan, mellan kl. 11.00-13.00.

Gratis aktiviteter på hotellet är bland annat ping pong, beach volley, basketplan, fotbollsplan, fyra tennisbanor och gym. Det finns flera aktiviteter mot avgift som träningspass med personlig tränare, vattensporter, simkurser i poolen, cykeluthyrning, ridning, tennis med upplyst bana, tennislektioner, spelrum med arkadspel. Det finns också brädspel, frågesporter, dart, biljard och paintball. Varje dag händer något nytt på hotellet, som musikkvällar, disco, strandfest, danstävling eller show med grekisk dans.

Vid Aldemar Olympian Village ligger flera butiker som erbjuder en bekväm shoppingupplevelse och du kan också njuta av spa på Royal Olympian Spa & Thalasso center mot avgift. Det är gratis wifi på hela hotellet och parkering mot avgift. Receptionen har öppet dygnet runt. Transfer från Kalamata flygplats ingår och sköts av hotellet.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Tidig kontinental frukost (måste förbeställas), kl 06.00-07.00.
 • Kontinental frukost i Olympia, kl 07.00-07.30.
 • Frukostbuffé i Olympia, kl 07.30-10.00.
 • Frukostbuffé i Sympossio, kl 08.00-11.00.
 • Lunchbuffé i Olympia, kl 12.30-14.30.
 • Lunchbuffé Ambrosia, kl 12.30-16.00.
 • Snacks och kaffe i Ambrosia, kl 11.00-18.00, pizza och lättare måltider kl. 16.00-17.30.
 • Middagsbuffé i Olympia, kl 19.00-21.30.
 • Middagsbuffé i Sympossio, kl 19.30-22.00.
 • Middag 2 gånger per vecka i någon av à la carte-restaurangerna Artemis eller Abeliona (förbokning krävs).
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 15.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen