1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Glyfada Beach Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Thomas,
Vällingby/Stockholm

+
Det personliga bemötandet och boendet i sig. Man såg havet var man än befann sig på hotellets område.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Gunilla,
Uddevalla

+
Allt och ägarparet som bidrog med hög service för att vi i sällskapet skulle ha en bra semester.
-
Viktigt att Apollo via hemsidan påtalar att hotellområdet är MYCKET kuperat, ansträngande att förflytta sig mellan faciliteterna.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


10 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
För de som reser utan barn och vill ha en lugn och avstressad semester är detta ett perfekt ställe. De småskaliga byggnaderna, den vackra omgivningen med alla gamla olivträd, avsaknad av störande trafik, stor uppvärmd pool samt närheten till det kristallklara havet torde vara unikt i ert stora hotellutbud. Hotellvärdinnan Doreen var en helt underbar människa och övrig service jättebra. Man bör dock ha friska knän (branta backar och trappor).
-
Ett separat friliggande hus med underbar inredning och med fyra sängplatser borde ingå i Apollos utbud.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Linda,
Göteborg

+
Läget och grymma Doreen och hennes fantastiska familj som ordnade och fixade.
-
Allt tipp topp

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Stefan,
Lidköping

+
Väldigt fint läge. Kanonbra service från hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-28


9 av 10

Martin,
Göteborg

+
Trevligt med bra och personlig service ifrån ägarna.
-
Väldigt kuperat och rätt så ansträngande att förflytta sig inom området. Skulle kanske beskrivits ytterligare så att man är medveten om detta.

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

,

+
Servicen
-
Wifi på rummet

Bekräftad gäst: 2018-06-12


10 av 10

Vladan ,
Frederiksberg

+
Service-minded personalle, ledelsen, beligenhed, ro.
-
Morgenmad

Bekräftad gäst: 2019-07-30


9 av 10

,

+
Virkelig god beliggenhed og venligt personale. Faciliteter i top.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-27


9 av 10

As,
København

+
Beliggenhed og ro
-

Bekräftad gäst: 2018-07-02


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

130 omdömen
Utmärkt
 
111
Väldigt bra
 
13
Bra
 
1
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-31

Inlägg av zister66 Lidköping, Sverige

Fantastiskt

Vi bodde en vecka på Glyfada. Fantastiskt ställe. Ägarparet gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi har rest mycket, både i Grekland men också runtom i världen. Servicen och bemötandet på Glyfada Beach Villas står i en klass för sig!

 
2019-08-14

Inlägg av Kirsty C Winchester, England, United Kingdom

A real gem

My boyfriend and stayed in the Ionian studio for a week in July. The studio is a great size for couples, and has a small kitchen area should you wish to make a few meals during your stay. Doreen and Spiros were really accommodating and made us feel very welcome from the moment we arrived. The food is lovely and affordable, and the views from the resort are great. We spent much of our time sunbathing on the smaller beach which was really nice and peaceful. It was our first time to Paxos and it did not disappoint!

 
2019-06-28

Inlägg av sunlovetravel_19 Storbritannien

Perfect escape!

It was my first visit to Paxos and Glyfada exceeded all expectations. The resort is exactly as it appears in the photos, it’s beautiful. What the photos can’t capture is the tranquility of this resort, it’s so peaceful and relaxing. The food is amazing and very good value. The mini bus service to Lakka is great - definitely worth doing! Paxos is hilly and we were more than happy to take the donkey steps from the resort to loggos but would recommend taking some decent shoes as it is quite steep. Doreen is clearly passionate about ensuring every guest has a memorable stay. Although I usually like to try out new places, this is somewhere I hope I’ll return to!

 
2019-06-26

Inlägg av Louise152015 Antwerpen, Belgien

The best hotel ever ! Go to Greece

Everything exceeds your expectations : beautiful houses , deep blue see, crystal clear water, nice breakfast , perfect service of the owners and Monica, Maya and Mo . An infinity pool with sea view and with a bar . You can have lunch at the beach and some evenings they serve dinner , the other evenings transport is arranged for Laka. If you run out of books , Doreen and Spiros have their own library . If you want to book a trip to anti Paxos , they book the trip for you . I want to go back .

 
2019-06-12

Inlägg av Steve H Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Excellent

WOW this place is beautiful so relaxing and in a great location the views are spectacular, Doreen is great the perfect host always smiling and making your holiday perfect in every way, I must mention Mia and Monica who waited on us from morning to night they do a fantastic job very pleasant and work very hard we had some good laughs The food here is excellent as is the accommodation spotlessly clean everywhere I can’t fault this place at all it’s that good we’ve all ready booked for next year