Kundomdömen om Glyfada Beach Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 22 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Jan,
Norrtälje

+
Utmärkt service och persolig och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


10 av 10

Isabelle ,
Stockholm

+
Fantastisk personal, perfekt läge vid Glyfada beach, god mat och riktigt bra service. Allt gick alltid att ordna.
-
Flytta AC:n till övervåningen i lägenheterna. Den undre våningen kunde vara helt nerkyld medan övervåningen, där man sover, fortfarande var stekhet på kvällen.

Bekräftad gäst: 2019-08-26


10 av 10

Thomas,
Vällingby/Stockholm

+
Det personliga bemötandet och boendet i sig. Man såg havet var man än befann sig på hotellets område.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-24


10 av 10

Gunilla,
Uddevalla

+
Allt och ägarparet som bidrog med hög service för att vi i sällskapet skulle ha en bra semester.
-
Viktigt att Apollo via hemsidan påtalar att hotellområdet är MYCKET kuperat, ansträngande att förflytta sig mellan faciliteterna.

Bekräftad gäst: 2019-06-04


10 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
För de som reser utan barn och vill ha en lugn och avstressad semester är detta ett perfekt ställe. De småskaliga byggnaderna, den vackra omgivningen med alla gamla olivträd, avsaknad av störande trafik, stor uppvärmd pool samt närheten till det kristallklara havet torde vara unikt i ert stora hotellutbud. Hotellvärdinnan Doreen var en helt underbar människa och övrig service jättebra. Man bör dock ha friska knän (branta backar och trappor).
-
Ett separat friliggande hus med underbar inredning och med fyra sängplatser borde ingå i Apollos utbud.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Linda,
Göteborg

+
Läget och grymma Doreen och hennes fantastiska familj som ordnade och fixade.
-
Allt tipp topp

Bekräftad gäst: 2018-09-25


10 av 10

Stefan,
Lidköping

+
Väldigt fint läge. Kanonbra service från hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-28


9 av 10

Martin,
Göteborg

+
Trevligt med bra och personlig service ifrån ägarna.
-
Väldigt kuperat och rätt så ansträngande att förflytta sig inom området. Skulle kanske beskrivits ytterligare så att man är medveten om detta.

Bekräftad gäst: 2018-08-07


10 av 10

,

+
Servicen
-
Wifi på rummet

Bekräftad gäst: 2018-06-12


10 av 10

Magnus,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
115
Väldigt bra
 
13
Bra
 
1
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-31

Inlägg av zister66 Lidköping, Sverige

Fantastiskt

Vi bodde en vecka på Glyfada. Fantastiskt ställe. Ägarparet gjorde allt för att vi skulle trivas. Vi har rest mycket, både i Grekland men också runtom i världen. Servicen och bemötandet på Glyfada Beach Villas står i en klass för sig!

 
2019-09-23

Inlägg av happilyretired_12 Falmouth, Storbritannien

Lovely setting

My wife and I are staying at a villa just a short walk from Glyfada Villa Resort. We went to Glyfada twice to use the beach and have lunch in the restaurant. When we first arrived we met one of the owners, Doreen and her black Labrador dog, Harry. She was very friendly and helpful, offering to drive us down to the beach in the on site golf buggy and then introducing us to her restaurant staff. We paid 6 euros to use the beach beds and ordered some morning coffee. Monica the young waitress brought the coffee to the beach. She was was lovely and had a wonderful smile. Later we ate in the restaurant with views over the bay and out over to mainland Greece. On both occasions the food has been excellent both for quality and for value. At the end of the day we were offered a ride back up to the entrance in the golf buggy. We could not fault the welcome, the food and service and of course the lovely setting. We would highly recommend Glyfada Villa resort for a visit. Lovely people.

 
2019-09-04

Inlägg av liberru Hamburg, Tyskland

As guests

We went there just to enjoy the beach and the facilities. For just 3 euro you have a beach bed and transportation to and from the beach from the entrance gate. You can also use the pools and showers. Food and drinks are moderately priced and the staff is super friendly and ready to help.

 
2019-08-27

Inlägg av Sophie C

Perfect

The biggest problem with Glyfada is finding somewhere as nice to go on your next holiday. We first went ten years ago (and again nine years ago), and returned this summer with our children. We weren't sure if it would be as fantastic as we remembered, but it was even better. Doreen and Spiros are wonderful hosts and all of the staff made us feel very welcome. We loved hiring a boat from Loggos for a few day trips to explore other parts of the island and Antipaxos, but otherwise we relaxed by one of the two pools or went to the beach. On a previous (less hot!) visit we did some walking, which we also loved. I think of Glyfada and smile. We'll definitely be back.

 
2019-08-14

Inlägg av Kirsty C Winchester, England, United Kingdom

A real gem

My boyfriend and stayed in the Ionian studio for a week in July. The studio is a great size for couples, and has a small kitchen area should you wish to make a few meals during your stay. Doreen and Spiros were really accommodating and made us feel very welcome from the moment we arrived. The food is lovely and affordable, and the views from the resort are great. We spent much of our time sunbathing on the smaller beach which was really nice and peaceful. It was our first time to Paxos and it did not disappoint!