1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Villa Ostria

  • Rymliga villor
  • Nära till stranden
  • Gångavstånd till hamnen

Flytta in i en egen villa på semestern! Här bor ni rymligt och villorna är utrustade med allt ni behöver för att känna er som hemma. Stranden ligger bara ett stenkast bort där havet bjuder in till svalkande dopp. En grill finns att låna för semesterns alla grillkvällar och lockar restaurangbesök finns det trevliga tavernor vid hamnen i Alinda. Hyr ni bil kan ni dessutom passa på att göra lite egen sightseeing runt ön.

För att kunna boka lägenhet på Villa Ostria måste du fylla i minst fyra resenärer i bokningsboxen till höger. Därefter kan du välja avresedatum.


Rumstyper

Trerumslägenhet i etage för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Familien som eier leilighetene
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I ett trevligt och lugnt område med rofylld stämning ligger Villa Ostria. Hotellet har närhet till strand och tavernor vid Alindas hamn. Det finns en terrass med grill som går att låna gratis, förbokning krävs. Ca 2 kilometer till den större turistorten Agia Marina, med stort utbud av restauranger, butiker och barer. Gäster på Villa Ostria kan fritt nyttja poolen på hotellet Christonis Paradise (ca 1.5 kilometer bort). Lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.