1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Ligia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Helen,
Stockholm

+
Nära stranden, lugn område, frukosttider är bra och suverän personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Stig,
Visby

+
Den trevliga personalen, närheten till havet och den lugna miljön.
-
Frukostutbudet kan utökas.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Majvi och Bengt,
Karlshamn

+
läget och den trevliga personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

Kerstin,
Hägersten

+
Tillgång till både pool och hav. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

Elisabet,
Solna

+
Läget!
-
Bekvämare stolar både i rum och hotellet i övrigt. Bättre skyddande solparasoll. Bättre frukostbröd.

Bekräftad gäst: 2018-09-10


6 av 10

,

+
Stranden
-
Bättre frukost. Fylla på frukosten mer av det som tar slut för frukosten var till kl 11.00 och då va det mycket som var slut för dom som inte vaknade så tidigt. Bättre mat på restaurangen dom har två pizzor två sallader och yoghurt att välja mellan. Orkar man inte ta sig till nån restaurang så trött sf msn snabbt på deras färdiglagade pizzor osv dom lägger i ugnen.

Bekräftad gäst: 2018-08-13


7 av 10

Jessica,
Värnamo

+
Närheten till strand och hav. Gott om solsängar och ingen stress att inte få plats. Trevlig och hjälpsam personal!
-
Frukosten! Helt ok där det mesta fanns men vi saknade det varma som tex bacon och ägg. Ingen lagad mat på hotellet. Fanns enklare rätter som grekisk sallad, sandwich osv men med en hungrig tonåring i sällskapet var detta inte tillräckligt... Löstes genom att man fick traska iväg en bit för att äta. Men hade hotellet haft bättre utbud hade det varit skönt att slippa gå iväg. Slamriga dörrar! Ekade högt när folk drog igen sina dörrar. Hade varit enkelt åtgärdat med lite gummilister...

Bekräftad gäst: 2018-07-30


8 av 10

,
Huskvarna

+
Läget vid havet, lugnt och skönt, fin utsikt, trevlig persona, snabb morgonstädning, bra med kylskåp på rummet
-
Torrt bröd vid frukosten, vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2018-07-30


9 av 10

Susanne,
Jönköping

+
Läget med en bra strand. Rent o fräscht hotell
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Carina,
Göteborg

+
Personalen Närhet till strand och tavernorl
-
Lokaltrafik kan upplevas som störande Dålig ljudisolerade rum

Bekräftad gäst: 2018-07-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

147 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
52
Bra
 
9
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-09-20

Inlägg av 552helenan Örebro, Sverige

Lagom av allt!

Bodde här 1 vecka i sept. Passade oss som medelålders par perfekt. Solstolar vid pool och strand som alltid räckte till. Ok frukost. Fräscha rum. Städningen var perfekt. Alltid rent och fräscht. Krispiga lakan. Vi gillade det!

 
2015-09-13

Inlägg av Monica G Arboga

En oas...

Vi var där i 14 dagar precis efter midsommar. Så underbart ställe! Härlig personal, rena rum, balkong med direkt havsutsikt och med bergen på grekiska fastlandet i bakgrunden! Frukosten helt okej, ostar, skinka, mortadella, kokta ägg, flera sorters bröd, kakor, yoghurt, färsk frukt mm mm. Kaffet liten tunt men det fanns nescafé i rör att ta i så blev styrkan perfekt! Poolen låg mellan hotellet och havet, allt nära nära! Hit skulle vi gärna vilja återvända, men har för mycket kvar att upptäcka.

 
2014-10-18

Inlägg av andreasbergwall Nora, Sverige

Helt perfekt

Vi bodde här en vecka tillsammans med våra 'unga vuxna barn' och vi var alla mycket nöjda. Mycket trevligt och vackert beläget hotell. Lugnt, rent och fräscht. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bra frukostbuffe där mörkt bröd var det enda vi saknade. Gott om solsängar i trädgården mellan den lilla poolen och hotellets egen stenstrand. Rummen enkla men med allt man behöver. Riktigt sköna sängar med bäddmadrasser! Gratis wifi som funkade på de flesta ställen, även utomhus. Flera mysiga restauranger på gångavstånd (300-700 m), några av dem belägna precis vid havskanten. Närmaste supermarket ca 700 m. Dock finns ingen uttagsautomat i Ligia så se till att ha kontanter. Det fanns ingen uttagsautomat på flygplatsen heller för den delen. In till Lefkada tar det ca 10 min med taxi (10 euro) eller buss. Mycket trevligare att tillbringa kvällen där än i turiststället Nidri!

 
2013-04-09

Inlägg av Anna-Christina K Göteborg

Bra utgångspunkt om du vill uppleva Lefkas och Parga

En riktig liten pärla tycker vi att detta hotell är. Rummen är relativt enkla och små men bokar du ett rum på vån 2 med havsutsikt lär du inte bli besviken. Väldigt lugnt och avkopplande. Rent och snyggt och väldigt hjälpsam och vänlig personal. Bra frukost. Promenadavstånd till en handfull mysiga restauranger inne i Ligia. Bäst var Holländskans som låg längst bort = ca 15 min promenad. Bra utgångspunkt om man vill köra runt lite i Lefkas-Parga-området. Liten men ofta helt ledig pool. Stenstrand som kräver badskor. Gott om solstolar. Vi var i Nidri någon dag och var så nöjda över att inte på där i det verkliga turistmekkat.

 
2012-05-30

Inlägg av Anette D Sverige

Underbar upplevelse

Besökte detta hotell under en vecka i slutet av maj. Ett välskött hotell med väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Rent och fint. Bra frukost och framför allt lugnt och skönt. Fint poolområde med närheten till havet. Bra restauranger i närområdet.