Kundomdömen om Porto Ligia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 57 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Peter ,
Malmö

+
Lungnet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Berit,
Nynäshamn

+
Lugnt. Strandnära. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

,

+
Närheten till havet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

Paulina,
Kungsängen

+
Läget och lugnet
-
Mycket var slut på menyn i poolbaren, lite tråkigt. Hade kunnat vara lättare att ta sig ut i vattnet, hade räckt med några plankor eller stadigare underlag.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

Kristina ,
Tungelsta

+
Mycket trevlig personal
-
Det kändes lite som slutet av säsong så det fanns inte allt.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

Christel,
Stockholm

+
Att det inte var så stort
-
Bättre meny på mat och dryck

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

Ann-Margret,
TULLINGE

+
Pool och nära till havet. Lugnt och skönt
-
Förnya AC. Kolla kylskåpet.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Monica,
Arboga

+
Storleken (drygt 50 rum), den makalöst trevliga personalen och att det är så RENT överallt...
-
Saknar de "mattor" (av typ plastgräs som finns som dörrmattor) som man tidigare år lagt ut i havet. I år kom andra veckan (det är lite sent tycker vi) två killar som rensade två gånger ner i vattnet från det största stenarna och det blev förstås bättre men inte alls så bra som med mattorna.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


8 av 10

Sten,
Västerås

+
Nära stranden, lugnt , ingen störande trafik
-
Onödigt att byta handdukar varje dag, borde finnas handdukshängare. Gnisslande garderobsdörrar från andra rum som man blev väckt av

Bekräftad gäst: 2019-07-22


8 av 10

Emelie,
Stockholm

+
Så fint läge, och framförallt LUGNET. Inte många människor och man har verkligen en avkopplande semester.
-
Bättre frukost. Nu var det MYCKET sötsaker och inte mycket annat. Det var inte mycket info om hotellet när vi kom fram, hade vi fått info om att poolbaren fanns, utbud mm så hade det gynnat hotellet och oss.

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

162 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
58
Bra
 
11
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-09-20

Inlägg av 552helenan Örebro, Sverige

Lagom av allt!

Bodde här 1 vecka i sept. Passade oss som medelålders par perfekt. Solstolar vid pool och strand som alltid räckte till. Ok frukost. Fräscha rum. Städningen var perfekt. Alltid rent och fräscht. Krispiga lakan. Vi gillade det!

 
2015-09-13

Inlägg av Monica G Arboga

En oas...

Vi var där i 14 dagar precis efter midsommar. Så underbart ställe! Härlig personal, rena rum, balkong med direkt havsutsikt och med bergen på grekiska fastlandet i bakgrunden! Frukosten helt okej, ostar, skinka, mortadella, kokta ägg, flera sorters bröd, kakor, yoghurt, färsk frukt mm mm. Kaffet liten tunt men det fanns nescafé i rör att ta i så blev styrkan perfekt! Poolen låg mellan hotellet och havet, allt nära nära! Hit skulle vi gärna vilja återvända, men har för mycket kvar att upptäcka.

 
2014-10-18

Inlägg av andreasbergwall Nora, Sverige

Helt perfekt

Vi bodde här en vecka tillsammans med våra 'unga vuxna barn' och vi var alla mycket nöjda. Mycket trevligt och vackert beläget hotell. Lugnt, rent och fräscht. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bra frukostbuffe där mörkt bröd var det enda vi saknade. Gott om solsängar i trädgården mellan den lilla poolen och hotellets egen stenstrand. Rummen enkla men med allt man behöver. Riktigt sköna sängar med bäddmadrasser! Gratis wifi som funkade på de flesta ställen, även utomhus. Flera mysiga restauranger på gångavstånd (300-700 m), några av dem belägna precis vid havskanten. Närmaste supermarket ca 700 m. Dock finns ingen uttagsautomat i Ligia så se till att ha kontanter. Det fanns ingen uttagsautomat på flygplatsen heller för den delen. In till Lefkada tar det ca 10 min med taxi (10 euro) eller buss. Mycket trevligare att tillbringa kvällen där än i turiststället Nidri!

 
2013-04-09

Inlägg av Anna-Christina K Göteborg, Sverige

Bra utgångspunkt om du vill uppleva Lefkas och Parga

En riktig liten pärla tycker vi att detta hotell är. Rummen är relativt enkla och små men bokar du ett rum på vån 2 med havsutsikt lär du inte bli besviken. Väldigt lugnt och avkopplande. Rent och snyggt och väldigt hjälpsam och vänlig personal. Bra frukost. Promenadavstånd till en handfull mysiga restauranger inne i Ligia. Bäst var Holländskans som låg längst bort = ca 15 min promenad. Bra utgångspunkt om man vill köra runt lite i Lefkas-Parga-området. Liten men ofta helt ledig pool. Stenstrand som kräver badskor. Gott om solstolar. Vi var i Nidri någon dag och var så nöjda över att inte på där i det verkliga turistmekkat.

 
2012-05-30

Inlägg av Anette D Sverige

Underbar upplevelse

Besökte detta hotell under en vecka i slutet av maj. Ett välskött hotell med väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Rent och fint. Bra frukost och framför allt lugnt och skönt. Fint poolområde med närheten till havet. Bra restauranger i närområdet.