1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Galini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lis-Marie,
Enköping

+
Fräscht hotell byggd i etager
-
Större utbud i affären då det var 4 km till närmaste samhälle

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Anders,
Nacka

+
Service
-
Tydligare info om minimarket, resa ned barn för det fanns ingen mat för mindre . Reste med en fyra åring. Kunde funnits typ pannkakor,köttfärssås el dyl.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Jan,
Solna

+
Utsikt, vatten, viss personal, pooler, charm
-
Kvalitet på mat, viss personal

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

,

+
att de aldrig kändes crowded
-
roligare mat

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

,

+
Bra rum, tvåplanslösningen är toppen. Frukosten var underbar liksom stranden
-
Inkludera dryck (iaf vatten) i middagen som ingår i halvpension.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Mårten,
Stockholm

+
Service och rent och snyggt. Finare i verkligheten än på bilderna.
-
Lite tråkig buffe på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


8 av 10

Sara,
Stockholm

+
Den fantastiska stranden och däckområdet med solstolar.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


9 av 10

Anders,
Helsingborg

+
Allt! Men om jag skulle skriva upp hotellet ännu mer så skulle ju fler vilja åka dit och Apollo skulle genast höja priserna igen! Å det gjorde Ni redan mellan 2017-18..Höjer Ni igen så väljer vi andra bolag och resmål! Hotellet tar AMEX överallt och allt kunde sättas på rummet.
-
Städningen på rummet var i den lägre klassen - denna gången. Tömde inte frugans askkopp på balkongen..men hon skulle ju egentligen veta hur hennes lungor ser ut så.. 30 spänn för 25 cl Cola och 35 för 50 cl öl...Lite väl dyr Cola för Grekland - men vem beklagar sig i en sådan fantastisk miljö? Hotellet kunde ha en badbrygga på ena sidan av stranden - lättare för lätt handikappade och äldre att ta sig i och ur vattnet. Barn älskar att hoppa i vattnet från kanten och där är ju direkt över 4 meter så.. Sen var det ju detta med omeletten...hotellet vet.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Carina,
Hjärup

+
-
Hade varit kul om hotellet hade en yoga lektion på morginen då det finns ett fantastiskt ställe och utöva det på.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


10 av 10

Linda,
Dalby

+
Väldigt fint läge och fantastisk strand! Mycket trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-07-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

538 omdömen
Utmärkt
 
329
Väldigt bra
 
160
Bra
 
35
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2018-07-10

Inlägg av kristerandersson

Kanonställe

Ett mycket trevligt Hotell med serviceinriktad personal som helt klart löverträffade vår förväntan. Vi möttes av ett stort ledden i receptionen och erbjöds ett rum med magnifik utsikt över hela anläggningen samt stranden. Maten var utsökt och överallt rent och snyggt.

 
2018-05-31

Inlägg av Strepto64 Stockholm, Sverige

Bra hotell đŸ©

Mycket bra hotell med medioker mat! Underbar personal! Bra rum med fantastisk utsikt mot havet. Bra strand med plats för alla. Taxi till Nidri 8euro. Bra spa och massage. Dåligt att man inte få behålla rummet efter Kl12 (mot betalning) istället får man låna en dusch i 30 minuter för hela familjen!

 
2018-01-05

Inlägg av Jolin N

Minne för livet!

Lugnt och frächt hotell. Lite isolerat men vi tyckte inte det gjorde så mycket, det går bussar både till Nidri och Lefkas. God mat, dock ganska dyr. Många solstolar och gott om plats i poolen. Väldigt trevlig personal! Wifi-uppkopplingen räckte tyvärr inte till vårt rum, där man behöver internet om någon stans.. Inte mycket småbarn vilket gjorde det tyst och trivsamt. Ving erbjöd båtturer till Lefkas finaste stränder, riktigt härlig utflykt!

 
2017-08-02

Inlägg av Jennysvenssons Timmernabben, Sverige

Semester på Lefkas

Lugnt och skönt hotell med lugnt och helt fantastiskt läge, supertrevlig personal och god mat på dem befintliga restaurangerna, fast pris för taxiresa in till Nidri på 8 euro enkel resa. Provade paddleboarding som hotellet erbjöd, dem hade även kanot/kajak som man fick låna och prova.

 
2017-08-01

Inlägg av Tour724196 Lidingö, Sverige

Isolerat, men trevligt och familjevänligt hotel.

Fint och vackert hotell, relativt bra pooler, fin egen badstrand. Riktigt bra rum (boka Superior-rum, det är värt det!). Hotell-buffén får knappt godkänt. Det som drog ned totalupplevelsen var det riktigt usla wifi - det gick knappt att läsa nyheterna, än mindre streama Netflix etc.