1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Porto Galini

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Jan,
Malmö

+
Poolområdet samt badstrand m trädäck. Vacker belägen matsal m utsikt m havet.
-
Gångväg till Nidri - dock ej utmed landsväg - markerad stig/väg i berget. Dusch i badkar - inte bra. Halkrisk!!

Bekräftad gäst: 2019-06-10


10 av 10

Carina,

+
Läget
-
När man bokar ett superior rum förväntar man sig ett fint rum med bra läge/utsikt. Vi bokade ett superior rum och fick ett mindre rum med utsikt mot parkeringen. När vi klagade så sa receptionen att de inte hade fler rum med havsutsikt men vi kunde få en familjesvit för 35 euro extra om dagen..Som vi då tog eftersom vi ville ha en fin upplevelse av vår semster. Vi gick då in på Booking och såg att det fanns flera rum med havsutsikt och gick tillbaka till receptionen för att påtala detta, då gick receptionisten in till "kontoret" för att prata med chefen och kom sedan ut till oss och sa att Nej, det fanns inget på Booking som var ledigt och visade pp telefonen att allt var fullbokat! eller hur, vi har själv hotell och vet att man kan "blocka rum" vilket de uppenbarligen hade gjort. Vi gick in efter er par dagar på Booking och då hade dom släppt rummen på nytt. Dåligt sätt tycker vi! Dyr semester blev det pga deras ovilja.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


7 av 10

Eva,
Bålsta

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Grazyna,
Malmö

+
Läge
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Jakob,
Luleå

+
Bra frukost. Rent. Sköna sängar. Fin utsikt. Bra poolområde.
-
Mindre parfym i receptionen. Inte fullt så hög musik på buffén.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


8 av 10

Lis-Marie,
Enköping

+
Fräscht hotell byggd i etager
-
Större utbud i affären då det var 4 km till närmaste samhälle

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Anders,
Nacka

+
Service
-
Tydligare info om minimarket, resa ned barn för det fanns ingen mat för mindre . Reste med en fyra åring. Kunde funnits typ pannkakor,köttfärssås el dyl.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Jan,
Solna

+
Utsikt, vatten, viss personal, pooler, charm
-
Kvalitet på mat, viss personal

Bekräftad gäst: 2018-08-20


10 av 10

,

+
att de aldrig kändes crowded
-
roligare mat

Bekräftad gäst: 2018-08-13


9 av 10

,

+
Bra rum, tvåplanslösningen är toppen. Frukosten var underbar liksom stranden
-
Inkludera dryck (iaf vatten) i middagen som ingår i halvpension.

Bekräftad gäst: 2018-08-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

547 omdömen
Utmärkt
 
335
Väldigt bra
 
163
Bra
 
35
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-05

Inlägg av Grazka53 Malmö, Sverige

Porto Galini forever!

Ett underbart hotell! Fantastiskt läge, på en bergssluttning, låga vita hus med blå fönsterluckor och turkost hav nedanför... trappor med stora blomurnor, doftande rosenbuskar och jasmingrenar längs hela vägen... massor med diskret personal, alltid leende, alltid hjälpsamt bemötande... Stora rum med balkonger stora som terrasser, bord och stolar med vita sköna dynor...soluppgångar varje morgon... Goda frukostar med massor att välja bland och ännu godare middagar... och hela tiden uppassade av personal med leende på läpparna...Kvällsföreställningar med levande grekisk musik som bärs ut i natten av den varma vinden som viskar: koooooom hiiiit... du kommer inte att ångra.... Flera pooler, privat strand, gratis kajaker, lifeguards, gott om solsängar, badhanddukar, kylskåp på rummet, bekväma sängar, bra städning - allt detta är en självklarhet, allt detta hittar du på vilket hotell som helst, men stämningen som Porto Galini erbjuder är oersättlig. Åk dit!

 
2019-05-25

Inlägg av 653marcus_ Stockholm, Sverige

Väldigt bra för en vecka

Första resan med vår ettåriga dotter. Bodde i superiorrum med halvpension. Vår upplevelse överlag av hotellet var bra. Frukostbuffén var härlig, middagsbuffen var helt ok. Vissa dagar var det tråkig mat - andra dagar bra, som buffé kan vara överlag. Service, som är något man behöver extra som småbarnsförälder fick vi verkligen och det gjorde vistelsen trygg. Grekerna är mycket snälla mot barn generellt. Vi reste i slutet av maj och då är det runt 20-24 grader ute och friskt i vattnet, samt mindre folk vilket var skönt för oss. Det enda minus jag vill nämna är att det finns ingenstans att ta en promenad, stranden på hotellet är liten så vill man promenera är det bilvägen mot Nidri som gäller. Till den lilla hamnstaden Nidri är det 4km, det går bussar (2 euro p.p) samt taxi (8 euro enkel).

 
2018-07-10

Inlägg av kristerandersson

Kanonställe

Ett mycket trevligt Hotell med serviceinriktad personal som helt klart löverträffade vår förväntan. Vi möttes av ett stort ledden i receptionen och erbjöds ett rum med magnifik utsikt över hela anläggningen samt stranden. Maten var utsökt och överallt rent och snyggt.

 
2018-05-31

Inlägg av Strepto64 Stockholm, Sverige

Bra hotell đŸ©

Mycket bra hotell med medioker mat! Underbar personal! Bra rum med fantastisk utsikt mot havet. Bra strand med plats för alla. Taxi till Nidri 8euro. Bra spa och massage. Dåligt att man inte få behålla rummet efter Kl12 (mot betalning) istället får man låna en dusch i 30 minuter för hela familjen!

 
2018-01-05

Inlägg av Jolin N

Minne för livet!

Lugnt och frächt hotell. Lite isolerat men vi tyckte inte det gjorde så mycket, det går bussar både till Nidri och Lefkas. God mat, dock ganska dyr. Många solstolar och gott om plats i poolen. Väldigt trevlig personal! Wifi-uppkopplingen räckte tyvärr inte till vårt rum, där man behöver internet om någon stans.. Inte mycket småbarn vilket gjorde det tyst och trivsamt. Ving erbjöd båtturer till Lefkas finaste stränder, riktigt härlig utflykt!