Porto Galini

  • Hög kundnöjdhet
  • Lugna omgivningar
  • Stort spautbud

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Porto Galini är ett stort och fint hotell för hela familjen och ligger precis vid stranden på östra Lefkas. Hotellet är byggt i grekisk stil med flera mindre byggnader och bäddas in i grönska. Koppla av vid poolen eller stranden, få nya kompisar i barnklubben eller spela tennis. För vuxna finns ett stort och fint spa.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Renoverade dubbelrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2-4 personer, varav 1 barn. Sviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt, rent, vackert ,mycket blommor, välskött,vänlig personal ( för det mesta )
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 631 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Porto Galini på Lefkas är ett stort och fint hotell, bestående av flera byggnader, som ligger mitt på stranden i byn Nikiana, ca 4 kilometer norr om Nidri. Två fina poolområden som har utsikt över havet. Poolbar och separat barnpool. Privat klapperstensstrand med solterrass. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice vid både poolområdet och vid stranden.

Bufférestaurangen Asterias serverar frukost och middag och bjuder på utsikt över poolen och havet. Två à la carte-restauranger; Mezzo serverar lunch, medan Segreto serverar middag. Reservation krävs. Det finns också en bar.

Stor spaavdelning för vuxna över 16 år, med en uppvärmd inomhuspool som är gratis mellan kl. 9.00-13.00. I spaet finns jacuzzi, bastu, ångbastu, hamam, massage samt spabehandlingar mot avgift. Manikyr, pedikyr och vaxning mot avgift. Gratis gym för gäster över 16 år. Tre tennisbanor som är gratis att använda. Gratis beach volley, kanoter, och stand up paddle (SUP). Yogapaviljong (ej yogaklasser).

Barnklubb för barn i åldern 4-12 år i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Spelrum med biljard, bordtennis, airhockey och fotbollsspel mot avgift.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Minilivs. Tvättservice mot avgift. Parkering. Nivåskillnader inom hotellområdet. Hiss finns endast i huvudbyggnaden. För att lätt ta sig in till centrum rekommenderas en hyrbil. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Halvpension är frukost och middag i bufférestaurangen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen