Kundomdömen om Marina Pansion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 73 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
6,8 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Utsikt
-
Ni borde kolla över era Hotel. Frukost ost och skinka , samma sort i en vecka. Tomat och gurka två första dagar sen slut med gurka. Frukost skulle vara till 10.00. Kl 9.00 var det slut med allt. Personalen hade inte ens lust att lägga mer. På rummet spis til ingen nytta, trasig och det fanns inga kastruller. Inga besticker. Ingen strykjärn, hårtork. Undrar vad det var för kategori. Hotel, eller vandrarhem? Det enda positiva var den vackra utsikten

Bekräftad gäst: 2019-10-14


7 av 10

+
Strandnära, tyst, litet
-
Frukosten - otroligt enformig, bättre sängar, en stol på rummet, servicen vid bar/reception, ingen information om vem man kunde kontakta på hotellet om något akut fel uppstod,

Bekräftad gäst: 2019-10-14


7 av 10

+
Läget
-
Trevligare ägarinna.Hon var fruktansvärt otrevlig. Mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Utsikten och närheten till Nidri
-
Byt ut henne som äger hotellet, vilken kärring, Jag sätter 10 på det mesta för att allt annat var jättebra.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Läget vid havet Trevlig personal Bra städning
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Läget vid stranden med närheten till badet, samtidigt som träden ger skugga när det behövs. Trädgården är liten men ombonad-
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Strandnära! Trevlig personal! Rent o fint! Lugnt läge!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


7 av 10

+
Det var ett mycket trevligt läge. Nära till havet.
-
Varför fick man inget kvitto på den extra turist skatten som vi betalade. Hur ska man då veta att det går till staten?

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
Läget och lungnet
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

+
Läget
-
Byta duschdraperi, mjukare plattare kuddar, 2 vinglas, 2 tandborstglas, 2 assietter, skål till druvor, papperskorg, gratis badhanddukar till solstolarna. Lite mer lunchalternativ.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 2/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

28 omdömen
Utmärkt
 
9
Väldigt bra
 
4
Bra
 
7
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-10-07

Inlägg av wilmaallard

Inte hemskt men inte bra

+ : Hotellet ligger väldigt fint, 10 meter från stranden och ligger precis i utkanten av Nidiris huvudgata vilket har varit väldigt skönt då man inte behöver bo mitt i smeten. Frukosten var inte lika dålig som förväntat när man läst i kommentarerna men den är inte lika bra som vanlig standard hotellfrukost, går dock att bli hyfsat mätt på. Detta är inprincip det ända positiva jag kan säga om hotellet. -: Tycker generellt att hotellet är väldigt snåla då man måste betala för AC (5€ per natt), TV och safetybox. Hotellet är väldigt underbemannat. En städare, en kvinna i receptionen och en annan kvinna som jobbar ensam i köket. Bemötande av personal har varit ok, kvinnan som jobbar i köket är väldigt gullig. Städerskan är däremot väldigt otrevlig och gör generellt sätt inte sitt jobb. Om städning är viktigt för er (vilket är väldigt viktigt för mig) är detta hotell inget för er. Döda ihjälslagna flugor i taket och på väggarna, smuts och grus i varje hörn, smutsiga lakan, dammigt, insekter som kommer upp från avloppet i duschen osv. Städerskan dammsugar inte utan drar med en mopp på golvet, byter påse i papperskorgen och byter lakan (var 3e dag). Hon gav oss även en handduk för lite och då vi bad om en ny blev hon riktigt otrevlig och skrek på grekiska och anklagade oss för att ha stulit handdukar, vilket vi fick övertala resten av personalen att vi inte gjort att hon bara måste räknat fel. Toaletten på vårt rum är även halft trasig, varje gång man spolar fastnar den i spolningsläge och man får kämpa med att få ur den. Summan av kardemumman: Skulle inte rekomendera men går att bo på. Dock om man som mig har svårt för när det inte känns fräscht, kan det bli svårt att trivas och känna sig hemmastadd. Läget och utsikten väger dock upp hotellet och frukosten var faktiskt bättre än förväntat, men hade kunnat bli så mycket bättre!

 
2019-06-03

Inlägg av SandraM1114 Malmö, Sverige

Lefkas

Trevligt hotell med fantastiskt läge. Lugnt och skönt. Frukosten var inget att hurra för, vitt torrt bröd, ostskivor lite flingor och grekisk yoghurt. Men man kan ju äta någon annanstans. Trevlig personal. Ganska mycket mygg på kvällen så ta med myggspray.

 
2018-06-06

Inlägg av Quest409355 Halmstad, Sverige

Liten Pärla

Lagom stort hotell med 15 rum. Fin utsikt, lite dolt bakom tallar ( tack för skuggan). 20 m till liten stenig strand och en större bredvid, sandbotten i vattnet. Strandstolar och parasoll finns att låna. Frukosten var helt ok, bröd, juice , youghurt, marmelad, ägg, pålägg te och kaffe som kan intas vid vattnet. För lunch fanns mycket att välja på. Lugnt område med lagom avstånd till hamn och restauranger ca 15 min promenad.

 
2017-10-05

Inlägg av EvaL2466

Havskluck till frukost.

Lugnt, bra läge. Skön trädgård och otroligt nära till bad. Underbar utsikt över vatten, öar, båtar och diverse vattenaktiviteter. Trevlig och tillmötesgående personal. Enkelt boende som ändå innehåller allt du behöver. Uteplats eller balkong till alla rum. Mycket enkel frukost. Kylskåp på rummet.

 
2019-08-20

Inlägg av YvonnevdBroek

Great place to stay right by the beach

I don't understand the bad reviews given here at all. We had a fantastic holiday staying in this pension! The location is perfect, right by the beach en thanks to the trees in the garden you can choose if you want to be in the sun or in the shade. The owner and the staff are ever so nice. Everyone telling otherwise needs to examine their own contribution to the dsicussion. Breakfast and the rooms are basic, but sufficient. You can't expect a 5*-hotel accommodation for this price. The beds are good, the airco is very welcome at night, the sheets and towels are clean. What more do you need. And the view from your room is beautiful! Nidri is at 15 minutes walking distance and is a lovely town. I would definitly love to come here again.