1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Captain Stavros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 540 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Gunilla,
Stockholm

+
Läget och att det är rent och snyggt.
-
Ngt mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2019-09-02


9 av 10

Christina,
Stockholm

+
-
Någonstans att hänga upp våta badkläder på. För mycket oväsen från playroom som ligger i anslutning till rummen. Poolmannen spolade av ytorna runt poolen 03:30 en morgon, lite för tidigt tycker jag när våra rum på nb ligger i direkt anslutning till poolen

Bekräftad gäst: 2019-08-26


6 av 10

Sofia,
Gävle

+
-
Dålig frukost (kall mat som skulle vara varm), 2 st otroligt otrevliga anställda (vet flera av gästerna som klagade på samma), dålig information på rummet gällande städning(ingen alls) , skitig handduk & fullt med gammalt blodstänk på vårt duschdraperi.

Bekräftad gäst: 2019-08-26


8 av 10

Michelle,
Bro

+
Etagerummen med poolaccess
-
frukosten är i tråkigaste laget. Samma varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


9 av 10

Karolin,
Kävlinge

+
Mycket fräscht i den nybyggda delen, trevligt planerat rum (etagelägenhet). Välstädat och snyggt varje dag både på rummen och allmänna ytorna, poolområde etc. Hotellet överträffade våra förväntningar!
-
Frukosten kunde varit bättre, men helt ok.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

Sandra,
Varberg

+
Personalen Poolområdet Läget
-
Managern var inte trevlig, hälsade inte på gästerna. Satt och bevakade badande gäster. Obehagligt intryck

Bekräftad gäst: 2019-08-19


10 av 10

Tamara,
Västerfärnebo

+
Allt fanns!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


8 av 10

Anneli ,
Åstorp

+
Läget, stor 1 rums lägenhet ,AC , stor balkong , fina pooler
-

Bekräftad gäst: 2019-08-19


7 av 10

Martin,
Hässleholm

+
Poolen, frukost
-
Bättre/mer köksutrustning

Bekräftad gäst: 2019-08-19


7 av 10

Mathilde,
Landskrona

+
Trevligt poolområde och de anställda gav en god service.
-
Ägaren/chefen hade tråkig attityd och reglerna kring t.ex. poolen kändes inte direkt som de uppmuntrade till bad. Mycket höga ljud från matsalen i etagelägenheterna som ligger i anslutning.

Bekräftad gäst: 2019-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

141 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
51
Bra
 
23
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-20

Inlägg av Sandra K

medelklass

Bra hotell, trevlig personal. Fint poolområde och bra frukost. Managern är dock inte trevlig, jag hälsade varje dag men fick inte tillbaka ett ord. Som tidigare nämnts satt han ofta i baren och bevakade gästerna i poolområdet vilket kändes otrevligt. Det kändes också som att han och en person till satt och kommenterade gästerna som solade och badade på ett sätt som inte kändes positivt heller. Vi hade ett avlopp i badrummet som svämmade över och bad om hjälp, när managern kom till rummet för att åtgärda blev vi anklagade för att ha använt badkaret, det fanns ett bubbelbadkar i badrummet. Vi fick alltså inte använda det bad som fanns som utrustning i rummet utan duschade resten av vistelsen. Vi hade fint rum och pentry men inga sittmöbler i rummet så vi fick sitta på sängkanten och använda ett sängbord som bord. Väldigt lyhört, vårt rum låg ut mot gatan och det var inte lätt att sova pga trafik, lastbilar som levererade varor till supermarket mitt emot m.m

 
2019-07-04

Inlägg av 631petterh Göteborg, Sverige

Du får inget extra men trevligt ändå

De omdömen som finns om hotellet ger en rättvis bild. Om du tror att ni ska bo på ett lyxhotell med allt vad det innebär i bemötande så kommer du bli besviken. Om du inser att detta är ett välskött charterhotell så kommer du att trivas men du kommer inte få något extra av hotellets personal osv.

 
2019-06-27

Inlägg av Zertox Mora, Sverige

Rätt besviken

Upplevelsen av detta hotell skulle kunna vara så mycket bättre än vad det blev. Vid ankomst fick vi inget välkomnande utan fick veta att rummen inte var färdigstädade. När vi väl fick komma in så var rummet helt ok utöver att ac på övervåning inte kylde rummet alls. Vi fick ingen information alls om tider för frukost, var den skulle ätas, att det fanns ytterligare en pool osv. Under veckan gjorde ägaren allt för att inte möta gästernas ögon för att heja på oss. Det var tydligare mer viktigt att kedjeröka och dricka kaffe i baren och skrika över hotellområdet. Sista kvällen, när vi gått och lagt oss stod han utanför vårt rum och gastade på någon, så pass att vi fick öppna för att se efter vad som skedde. Vid ett par tillfällen fick vi be om hjälp för att saker och ting inte fungerade. Personalen hade då ingen koll på hur det skulle åtgärdas och vi skulle vänta på att ”the boss” var tillbaka. Vi löste det själva istället. När vi checkade ut fick vi inget tack eller lyckönskan om en fin hemresa eller liknande som brukligt. Trots detta negativa omdöme gillade vi den stora poolen och frukosten.

 
2019-06-24

Inlägg av gosta98 Malmö, Sverige

Familjärt

Härligt ställe med massa olika lägenhets typer. 2 pooler. Bra frukost rejäl för att vara i Grekland. Allting tip top och alldeles mycket ordning och reda. Bra läge utmed statsgatan och ett stenkast ner till hamn promenaden.

 
2019-06-21

Inlägg av Renrum52 Malmö, Sverige

Bra men långt från perfekt.

Ett trevligt hotell som funkar bra för en veckas vistelse. Ganska rent men väldigt omoderna möbler i rummen. Ac funkar bra, rent och snyggt runt poolen, liten trevlig poolbar. Frukost helt ok. Läget mycket bra. Lite si och så med personalen, vissa trevliga andra lite småsura. Men vi hade en helt okey vecka där.