Kundomdömen om Captain Stavros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 641 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Marianne,
Kalmar

+
Fräscht och snyggt.
-
Det var vi som gäster som fick initiera till "Bossen" att hälsa och säja god morgon etc. Kändes lite avigt men till slut fick vi respons och där önskar man att det är vi som gäster ska känna oss välkomna och inte fjäska oss till ett vänligt bemötande.

Bekräftad gäst: 2019-10-14


9 av 10

PA,
Falkenberg

+
Poolernab
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

Anette,
Åhus

+
Välisolerade rum, så man hörde inget från grannarna.
-
Bäddmadrass i sängarna, så man slipper känna fjädrarna i resårbotten.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


9 av 10

Lillian,
Ödsmål/Strnungsund

+
Fint läge och trevlig personal
-
Utrustning i deluxlgh undermålig. 5 st klädgalgar där kanske 4 personer ska vara 2 veckor. Bara en 5 liters kastrull, det tog tid att koka 2 ägg. Ingen liten o ingen stekpanna. Inga teskedar bara matskedar.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Kerstin,
Kungsbacka

+
Mindre och mysigt. Fina lägenheter. Familjärt. Nära till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Gunilla,
Eskilstuna

+
Bra läge,lugnt,nära till centrum och stranden.
-
En stekpanna och en 1,5l kastrull behövs i stället för en 5- liters som man inte har nån användning för.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Synnöve,
Huddinge

+
Ny lägenhet lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

Anne-Sophie,
Stockholm

+
Vi bodde i den nyare delen och det var mycket fräscht Läget också bra, i slutet av huvudgatan Bra AC, tyst. Överlag mycket fint hotell.
-
Frukosten var en besvikelse. Vi hade förväntat oss samma standard som andra Apollo Mondo, som tex i Sitia. Städningen var sådär, tvål och toapapper fick vi fråga om i receptionen. Fick också en tillsägelse att inte använda hotellets handduk vid poolen och att vi skulle gå upp och lämna dem på rummet. Det stod inget om detta i deras Swimmingpool rules. Det kunde ha sagts på ett annorlunda sätt. Detta medförde att vi inte köpte deras egna badhandukar (vilket vi tänkt) och inte heller nyttjade deras bar för några inköp under vår vistelse.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

Christer,
Solna

+
Läget va bra och rent och välskött.
-
Bodde i den nya delen som var väldigt "omysig" , för mycket glas . lite som att bo i ett skyltfönster.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


10 av 10

Mikael,
Hässelby

+
-
Köksutrustningen var dålig, det saknades dricksglas, teskedar, en mindre kastrull, stekjärn

Bekräftad gäst: 2019-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

142 omdömen
Utmärkt
 
57
Väldigt bra
 
51
Bra
 
24
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-08-20

Inlägg av Sandra K

medelklass

Bra hotell, trevlig personal. Fint poolområde och bra frukost. Managern är dock inte trevlig, jag hälsade varje dag men fick inte tillbaka ett ord. Som tidigare nämnts satt han ofta i baren och bevakade gästerna i poolområdet vilket kändes otrevligt. Det kändes också som att han och en person till satt och kommenterade gästerna som solade och badade på ett sätt som inte kändes positivt heller. Vi hade ett avlopp i badrummet som svämmade över och bad om hjälp, när managern kom till rummet för att åtgärda blev vi anklagade för att ha använt badkaret, det fanns ett bubbelbadkar i badrummet. Vi fick alltså inte använda det bad som fanns som utrustning i rummet utan duschade resten av vistelsen. Vi hade fint rum och pentry men inga sittmöbler i rummet så vi fick sitta på sängkanten och använda ett sängbord som bord. Väldigt lyhört, vårt rum låg ut mot gatan och det var inte lätt att sova pga trafik, lastbilar som levererade varor till supermarket mitt emot m.m

 
2019-07-04

Inlägg av 631petterh Göteborg, Sverige

Du får inget extra men trevligt ändå

De omdömen som finns om hotellet ger en rättvis bild. Om du tror att ni ska bo på ett lyxhotell med allt vad det innebär i bemötande så kommer du bli besviken. Om du inser att detta är ett välskött charterhotell så kommer du att trivas men du kommer inte få något extra av hotellets personal osv.

 
2019-06-27

Inlägg av Zertox Mora, Sverige

Rätt besviken

Upplevelsen av detta hotell skulle kunna vara så mycket bättre än vad det blev. Vid ankomst fick vi inget välkomnande utan fick veta att rummen inte var färdigstädade. När vi väl fick komma in så var rummet helt ok utöver att ac på övervåning inte kylde rummet alls. Vi fick ingen information alls om tider för frukost, var den skulle ätas, att det fanns ytterligare en pool osv. Under veckan gjorde ägaren allt för att inte möta gästernas ögon för att heja på oss. Det var tydligare mer viktigt att kedjeröka och dricka kaffe i baren och skrika över hotellområdet. Sista kvällen, när vi gått och lagt oss stod han utanför vårt rum och gastade på någon, så pass att vi fick öppna för att se efter vad som skedde. Vid ett par tillfällen fick vi be om hjälp för att saker och ting inte fungerade. Personalen hade då ingen koll på hur det skulle åtgärdas och vi skulle vänta på att ”the boss” var tillbaka. Vi löste det själva istället. När vi checkade ut fick vi inget tack eller lyckönskan om en fin hemresa eller liknande som brukligt. Trots detta negativa omdöme gillade vi den stora poolen och frukosten.

 
2019-06-24

Inlägg av gosta98 Malmö, Sverige

Familjärt

Härligt ställe med massa olika lägenhets typer. 2 pooler. Bra frukost rejäl för att vara i Grekland. Allting tip top och alldeles mycket ordning och reda. Bra läge utmed statsgatan och ett stenkast ner till hamn promenaden.

 
2019-06-21

Inlägg av Renrum52 Malmö, Sverige

Bra men långt från perfekt.

Ett trevligt hotell som funkar bra för en veckas vistelse. Ganska rent men väldigt omoderna möbler i rummen. Ac funkar bra, rent och snyggt runt poolen, liten trevlig poolbar. Frukost helt ok. Läget mycket bra. Lite si och så med personalen, vissa trevliga andra lite småsura. Men vi hade en helt okey vecka där.