1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Captain Stavros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Conny ,
Jönköping

+
-
Mjukare sängar.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Stefan,
Kungsängen

+
Läget fina lägenheter trevlig personal.
-
Timer på vattenfallen vid poolen så att dom bara fungerar några minuter per timme var ganska irreterande när ungarna tryckte igång dom låter ganska mycket gick knappt å prata med varann.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Carina,
Visby

+
Trevlig personal. Bra boende i tvåvånings lägenheterna.
-
Värme i poolen i slutet av säsongen. Lite mer variation av bröd på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


4 av 10

Annika,
Gustavsberg

+
Poolen
-
Ta bort lite möbler från lägenheterna (övermöblerat), fyll på i köket med köksmaterial utifall man vill laga en lunch/middag. Varför inte 4 stolar på balkongen i 2-rumslägenheterna? Trevligare bemötande och inte bara få en lista med förbud! Instruktioner i lght för ugn, spis, safteybox. Frukostrummet, helt katastrof!! Ta bort lite möbler så gäster får plats kring borden och njuta av en frukost. Frukosten var ganska fattig med tanke på att detta är ett 4-stjärnig hotell. Det där men mondo - stort skämt det där med lilla extra. Personalen borde gå en service- & charmkurs.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Rikard,
Landskrona

+
Bra service lugnt och bra läge
-
Kanske lite mera varierad frukost

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Klaus,
Stockholm

+
Trevligt personal
-
1) Det sämsta med hotellet var att poolpumpen hördes hela dagen från kl. 06:30 till kl. 21:00 på rummet . 2) Det fanns en glasruta i lägenhetens ingångsdörren, så att utomhusbelysningen lyste upp rummet på natten.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


9 av 10

Erika,
Göteborg

+
Mycket trevligt poolområde och loungeområde/hotellfoaje! Roligt med spelrum också. Fint hotell
-
Frukosten behöver förbättras. Samt att viss personal gärna får va mer serviceminded.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


6 av 10

Peter,
Sandviken

+
Charmen, läget och personalen
-
Ni måste se till så det blir nya sängar! Dessutom är det väldigt dålig frukost i en alldeles för liten matsal! Bara en sån sak att det inte serverades samma mat varje dag, utan man putsade ut bacon vissa dagar och nån dag var det nån typ av korv...

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Runo,
Kungsbacka

+
Frukostvärdinnan mkt snabb och serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

,

+
Fräscht
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

120 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
46
Bra
 
16
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-10-03

Inlägg av Robban13 Gävleborgs län, Sverige

Bra familjehotell.

Rent och snyggt. Grym frukost som man äter en våning upp med utsikt över bergen. Mycket att välja på. Trevliga lägenheter med super uteplats. Nära till affär och bageri om man vill ha lite saker att mumsa på. En kort promenad mellan husen så år man nere vid havet och kan ta en promenad längst med havet till city. Inte långt att gå passar om man har barnvagn el barn som går själva.

 
2018-08-27

Inlägg av Christian B

Helt ok hotell

Var lite orolig för personalattityd och frukostbuffén med tanke på tidigare bedömningar. Men här trivdes vi riktigt bra. Det är en liten bit till närmaste strand men du får ett lugnt hotell och allt möjligt i bekvämlighet. Trevlig personal och en bra blandad frukost.

 
2018-07-10

Inlägg av Julialindberg

Lurade oss på små avgifter

Helt okej personal, rätt intetsägande. Inte super trevliga. Bra stora rum. Frukosten var också helt okej. Mkt vitt bröd men fanns ändå ägg o kaffe đŸ‘ŒđŸ» DOCK när vi skulle checka ut så fick vi till vår förvåning betala för små saker vi inte vad en aning om att de tog betalt för. Tex gym som kostade 3 euro per person PER gång!!!!! Fanns inte en enda skylt om detta! Otroligt dåligt

 
2018-07-07

Inlägg av Kattis85 Sundsvall, Sverige

Boka lägenhet i etage

Hotellet ligger i utkanten av nidri, lugnt och bra läge. Nära till havet men en bit att gå för att komma till en strand. Finns bara stenstränder så rekommenderar att barn har bra tofflor/badskor. Vi bodde i en etagelägenhet, helt fantastiskt! För det första är lägenheten rymlig och har två toaletter/badrum (du duschar helst inte på nedervåningen) vilket passar en familj på 5 ypperligt. Sen har du en uteplats med tillgång till solstolar precis utanför. Vi bodde på ”skuggsidan” (i B-huset) vilket även medförde en smalare gång mellan pool och uteplats, men istället gav skugga på uteplatsen till barnen. Sedan tar du tre stora steg och där finns poolen! Köket är dåligt utrustat, saknade tex riktig kniv, vilket drar ner på betyget. Frukosten är ganska enkel men funkar en vecka, att köpa egen frukost hade blivit väldigt dyrt. Det finns bröd smör kaffe ägg och grekisk yoghurt, plus 2-3 olika varma rätter och olika pålägg. Det duger. Personalen i baren ganska självupptagna och otrevliga. Ignorerade både mig och min dotter vid olika tillfällen. Vilket drar ner betyget. Dyrt att äta och dricka på hotellet. Nära till små supermarkets. Ta vänster ut på gatan, på höger sida om vägen ca 150-200m bort finns ett snabbmatställe som har gyros i pita för 2,50 €. Toppenbra! Hade en härlig vecka och kan absolut tänka mig komma tillbaka. Bra, lugnt och barn-/familjevänligt hotell.

 
2018-06-17

Inlägg av Britt-marie M

Trevligt familjehotell

Hotellet passar mycket bra för familjer med småbarn. En pool i mitten av hotellet, detta gör det lätt som förälder att hålla uppsikt över sina barn. Välskött hotell. 5 min promenad till havet. Många restauranger efter strandpromenaden. Ägaren till hotellet lite trött på sitt jobb.