Kundomdömen om Bel Air

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 291 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Susanne ,
Gävle

+
Mycket bra sängar duxsängar! Kylskåp! God frukost! Pool för vuxen. Trevlig personal familjerägt hotell. Nära stranden, affär och bygata med restauranger och butiker. Vattenkokare, glas, koppar, hårfön.
-
Lite bättre info om pris på AC, saftiebox. Dörr från vårt trapphus stängdes vid oväder, fanns inget handtag att öppna dörren med, instängda! Krokar på väggen i rummet att hänga upp handuk/kläder. En stol till i rummet. Vårt rum vätte mot trafikerad gata, som kan vara störande.

Bekräftad gäst: 2019-10-08


8 av 10

Ingrid,
Svenljunga

+
Spännande planlösning med alla huskropparna, bra sängar, (dock urkassa kuddar, tjocka, tunga och oformliga), ljudisolerande fönster och balkongdörr, läckert poolområde, trevlig frukostmatsal,
-
Krokar, krokar, krokar, både i rummet och badrummet, avlastningsytor för neccesärer mm i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Britt-Inger,
Baalsta

+
Låg bra till i förhållande till och butiker och strand restauranger Vi åt frukost och det var bra för det ingick i biljettpriset.VÄLDIGT BRA ! Fin och bra pool och bubbelpool....Rent!
-
Krokar när man kom in i rummet ,att hänga upp våra badhanddukar som vi haft på stranden.Det fanns inte krokar som räckte till 4 handdukar. bara 2 st på toalettrummet. Det skulle behöva vara HALKSKYDD i duschen, det var farligt halt!! Garderoben räckte inte till när vi var 2 tjej/ kvinnor.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

,

+
-
Jag tycker att ac och värdefackskostnaden skall ingå i priset

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

lars-Erik,
Ytterby

+
Litet , gemytligt familjehotell. Bra pool
-
Enligt Apollos hemsida skall AC finnas. Att det sedan kostar 6 euro per dag är både överraskande och skamligt. Därutöver kostnad för kassaskåp. Apollo skall se till att detta ingår i resekostnaden och förhandla fram ett bra pris med ägaren. Dessutom bör standarden vara sådan att man även kan slänga toapapper i toan och inte i en papperskorg !! Bättre variation på frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

Hanna,

+
Fräscht hotell med bra service och jättetrevlig personal. Nära till det stranden, mataffärer och till centrum. Bra poolområde och man behövde inte stressa för att få en solstol. Bel Air var mycket bättre än vad vi förväntade oss :)
-
Extrasängen och kuddarna var stenhårda. Sen hade det blivit bättre med mer variation på frukosten, eller mer att välja på.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

Eva,
Forsbacka

+
Litet och grekiskt samt rent å snyggt
-
Gärna förslag på lokala aktiviteter såsom mysig badstrand i närområdet dit man kan ta sig med lokalbuss eller promenadstråk, kultur dvs genuinskt grekiska aktiviteter.

Bekräftad gäst: 2019-09-23


7 av 10

Hannah,

+
Hjälpsam personal, bra läge.
-
AC:n luktade mögel och vid en närmare titt kunde mögel ses inuti apparaten och på väggen bakom den. Kuddarna i sängen var väldigt tunna och inga extra kuddar fanns på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-16


9 av 10

,

+
Personalen. Poolen och drinkarna. Rimliga priser.
-
AC borde ingå i rumspriset

Bekräftad gäst: 2019-09-16


10 av 10

Inger,
Nynäshamn

+
Personalen, otroligt tillmötesgående och trevliga!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
99
Väldigt bra
 
59
Bra
 
24
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-08-26

Inlägg av P8989XDnicoleb Västerås, Sverige

Fräscht och mycket bra läge!

Fräscht och nyrenoverat. Trevlig personal och bra läge. Mysigt och avslappnande hotell. Djup pool, inget för barn. Helt ok frukost, men ganska kort öppettid för frukost. Ingen hiss men de placerade unga på högsta våningen så äldre slipper gå så mycket. Bra lunchrestaurang och bar.

 
2019-07-03

Inlägg av MartinaBertilsson Västervik, Sverige

Väl värt en vistelse!

Ett härligt litet familjeägt hotell med ägarna ständigt på plats! Ren pool, rena rum!! Vi bad om lite tips och fick massa bra tips av systrarna som äger hotellet. De har poolbar med lättare mål mat under dagtid. Frukosten var helt ok!! Vad andra än har skrivit tidigare! Ägg i form av kokta, stekta, omelette, äggröra, korv, färsk frukt, bröd, grekisk yoghurt, flingor, juice, kaffe/te, sockerkaka mm. Inget att klaga på alls!! Vi fick rum mot gatan- ingen störande trafik utan trevligt att titta på lite liv och rörelse och ingen kvällssol- vilket kändes skönt när man spenderat hela dagen i solen. Jacuzzin har samma temperatur som poolen- en smärre överraskning men säkert skönt om man vill ha en sval jacuzzi under högsommarvärmen. AC kostade en slant! WiFi otroligt bra!! Fanns gratis parkering strax jämte där vi parkerade vår hyrbil. Kanske lite lyhört då det är springa mellan ytterdörr och golv, men jag har alltid med mig öronproppar och min man sover trots alla ljud ;)

 
2019-02-15

Inlägg av Daphne8787

Hotell Bel Air Nidri Lefkas

Ett mycket trevligt litet hotell centralt i Nidri. Nära till en liten skön strand där man kan hyra en mndre motorbåt för att upptäcka ett antal öar som har små tavernor och fina stränder. Fördelen med orten Nidri i Lefkas är att det finns en skärgård. Perfekt för alla som vill välja sin egen båttur.

 
2018-10-14

Inlägg av N7129BFannab Malmö, Sverige

Väldigt trivsamt familjeägt hotell.

Under en vecka i juli njöt vi detta mysiga hotell fantastiskt servade av de 3 systrarna och deras personal! Vi bodde i den nyare delen av hotellet! Rent och fint, sköna stora sängar, kylskåp på rummet! Fantastisk pool, god enkel frukost! Rekommenderar er att hyra båt och besöka omkringliggande öar!

 
2018-07-31

Inlägg av mikaelo268

Nidri 23-30/7

Otroligt bra hotell med mycket bra service. Ägarna gav alltid oss som kund det lilla extra. Mycket bra läge med ca 50 m till stranden och några hundra meter till centrum. Det var skönt att varje dag avsluta med ett dopp i den välskötta och fräscha poolen. Jag rekommenderar detta hotell. Ni kommer inte att bli besviken. /Micke med sambo och vänner