1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bel Air

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Personalens välvilja och service
-
Frukosten kunde vara mer varierande

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Peo,
Skara

+
Mycket bra personal
-
Att rökning vid poolbaren ej tillåts vid frukosten. En kedjerökande dam gjorde att vi ibland avstod att äta utomhus.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


9 av 10

Ola,
Västerås

+
Bra personal!
-
Bättre AC, smidigare frukost att man kan ta själv

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

,
Visby

+
Trevlig atmosfär med det personliga, dvs familjen som är närvarande och tillgängliga dygnet runt. Fick ett kanonrum med två balkonger . Låg bra i förhållande till hamn, resturanger, affärer och strand .
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Elisabet,
Huddinge

+
Trevligt
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


7 av 10

Elinor,

+
Läget och att det inte var så stort.
-
Större utbud till frukost. Att man själv ska kunna förse sig med tex kaffe och ägg vid frukosten. Önskvärt att personalen hade enhetlig klädkod- nu såg det ganska oproffsigt ut när de gick klädda i shorts, linne och leggings.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
-
Frukostutbudet

Bekräftad gäst: 2018-09-24


9 av 10

Irene,
Bergsjö

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


5 av 10

,

+
Fina rum
-
Tyvärr lite konstigheter på frukosten (som vi betalat för), fick andra dagen betala för vårt stekta ägg medan alla runt ej behövde. Frågade varför och fick till svar att det bara ingick kokta . Men som sagt alla andra slapp detta ...tog ej ägg efter det. Jätte konstigt tyckte vi.....

Bekräftad gäst: 2018-09-17


9 av 10

Lena,
Skellefteå

+
Stora fina rum. Läget
-
Lite trevligare personal skulle inte skada...

Bekräftad gäst: 2018-09-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

198 omdömen
Utmärkt
 
93
Väldigt bra
 
56
Bra
 
24
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2019-02-15

Inlägg av Daphne8787

Hotell Bel Air Nidri Lefkas

Ett mycket trevligt litet hotell centralt i Nidri. Nära till en liten skön strand där man kan hyra en mndre motorbåt för att upptäcka ett antal öar som har små tavernor och fina stränder. Fördelen med orten Nidri i Lefkas är att det finns en skärgård. Perfekt för alla som vill välja sin egen båttur.

 
2018-10-14

Inlägg av N7129BFannab Malmö, Sverige

Väldigt trivsamt familjeägt hotell.

Under en vecka i juli njöt vi detta mysiga hotell fantastiskt servade av de 3 systrarna och deras personal! Vi bodde i den nyare delen av hotellet! Rent och fint, sköna stora sängar, kylskåp på rummet! Fantastisk pool, god enkel frukost! Rekommenderar er att hyra båt och besöka omkringliggande öar!

 
2018-07-31

Inlägg av mikaelo268

Nidri 23-30/7

Otroligt bra hotell med mycket bra service. Ägarna gav alltid oss som kund det lilla extra. Mycket bra läge med ca 50 m till stranden och några hundra meter till centrum. Det var skönt att varje dag avsluta med ett dopp i den välskötta och fräscha poolen. Jag rekommenderar detta hotell. Ni kommer inte att bli besviken. /Micke med sambo och vänner

 
2018-07-22

Inlägg av sandrasZ4542PL Malmö, Sverige

Så välskött

Ett enkelt hotell med superbra läge. Tjejerna som driver det är så närvarande, engagerade och gör allt för att man ska ha det så bra som möjligt! Ligger nära en helt okej strand. Hyr en båt! Och hyr en bil. Det finns massa att se på Lefkas och öarna omkring.

 
2017-08-14

Inlägg av mariemS4568HW Karlskrona, Sverige

Mindre familjeägt hotell

Har precis avslutat en veckas semester på detta hotell och där familjen som driver hotellet satt guldkant på semestern! De har visat oss de bästa stränderna, bästa resturangern (även om det förmodligen skulle vara svårt att hitta dålig mat här.) otroligt gästvänliga och som vill göra det bästa för sina gäster. Chritinas drinkar i baren är fantastiska och hennes systers frukost är den bästa vi haft trots att den är sparsam, dock saknade vi inget till frukost. Rostat bröd, ost och skinka. Grekisk yoghurt med olika tillbehör, färsk frukt, flingor, müsli och sockerkaka. Kokt el stekt ägg om man vill ha och bacon. Vår dotter är gluten och mjölkintolerant så vi hade med oss bröd och köpte sojamjölk i affären som ligger rakt över gatan och hade med oss till frukost. Detta uppmärksammades och familjen ordnade så att vår dotter fick både sojamjölk och glutenfritt till frukost och även till lunch som oxå serveras om man vill. Vi har inte behövt betala extra för detta. Bäst av allt är att det är otroligt rent och fräscht på hotellets alla ytor. Poolen städas och golvet runt om är oxå rent och snyggt. Otroligt sköna sängar vilket vi inte upplevt under andra resor till Grekland! Kuddarna hade väl en del att önska men funkar för en vecka el två. Rummen städades varje dag. Man bör dock betala lite extra och vara garanterad rum med poolutsikt då de andra rummen har utsikt över en skräpig parkering eller i lummigare omgivning och där det troligen finns mycket myggor. Vi såg ett antal hotellgäster med rejäla myggbett på kroppen och vi hörde oxå att de hade bekymmer med myggen. Vi har dock inte sett en enda mygga och vi har suttit ute om kvällarna. Gatan utanför hotellet är ganska trafikerad och störande men vi vande oss. Hotellet ligger nära stranden där det finns solstolar att hyra. Stranden närmast hotellet vid supermarketen har gratis stolar om man köper något i baren. Stränderna är dock skräpiga med fimpar och annat men det funkar att bada. Det är värt att ta en båttur runt öarna på östsidan eller bil och åka till stränderna på västra sidan där havet är turkos och klart. I nidri är vattnet lite grumligt och botten är dyig. Vi badade inte i havet i Nidri efter vi hade sett de andra stränderna vilket familjen på hotellet gärna visar. Vi kommer definitivt åka tillbaka till detta hotell och vi kan varmt rekommendera det!