1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Astir Odysseus

 • Exklusivt
 • Stort poolområde och egen strand
 • Köp till All Inclusive

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till exklusiva hotell Astir Odysseus på Kos, ett perfekt val för både par och barnfamiljer. Här uppskattar våra gäster det stora poolområdet, de fina rummen och den lugna atmosfären. Bokar du ett dubbelrum med delad pool kan du öppna balkongdörren och hoppa direkt ner i vattnet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer varav 1 barn. Sviter för 2-5 personer varav 3 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Sjukt trevlig personal som var väldigt bemötande och hjälpte till med ett leende på läpparna alltid.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2052 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Astir Odysseus är ett lyxigt hotell med modern och elegant arkitektur, samt en egen strand med gratis solstolar. På hotellet finns flera poolområden med totalt sex pooler, varav två separata barnpooler. Gratis solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Pool-/snackbar.

På Astir Odysseus finns tre restauranger. Bufférestaurangen Achilles har ett stort och varierat utbud av grekiska och internationella rätter. På tavernan Argo serveras traditionell grekisk mat med en härlig havsutsikt (reservation krävs). På à la carte-restaurangen serveras en meny inspirerad av Medelhavet. Vårdad klädsel krävs under middagarna (män får inte bära shorts och sandaler). Två barer, Sirens Main Bar erbjuder livemusik några kvällar i veckan och Kirki Beach Bar ligger på stranden och anordnar strandpartyn vissa kvällar.

Lekplats. Barnklubb i hotellets regi. Gratis wifi på hotellområdet. Det finns också stationära datorer med internet mot avgift. Gratis gym. Stort utbud av sportaktiviteter mot avgift. Biljard, bordtennis och tennis mot avgift. Det finns också ett spa med olika behandlingar, som exempelvis massage, jacuzzi och hamam mot avgift. Inomhuspool (åldersgränsen för att bada i inomhuspoolen är 16 år). Bastu. Frisör. Souvenirbutik. Tvättservice. Begränsad lokaltrafik.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-11.30.
 • Lunch på bufférestaurangen Achilles, kl. 12.30-14.30.
 • Grillbuffé på Argo Taverna, kl. 12.30-16.00.
 • Middag, kl. 18.30-21.30. Vårdad klädsel krävs under middagen (män får inte bära shorts och sandaler).
 • Snacks, kl. 11.30-12.30/16.00-18.00/23.00-24.00.
 • Kaffe och kaka i lobby- och strandbaren, kl. 16.30-17.30.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00. Vissa alkoholhaltiga drycker är mot avgift.
 • För gäster boende i juniorsviter och sviter ingår också vatten, läsk och öl från minibaren.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.