1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Kipriotis Panorama Hotel & Suites

Dubbelrum

Trevliga dubbelrum, vissa med heltäckningsmatta. Rummen har antingen två separata sängar eller en dubbelsäng. En del dubbelrum är renoverade och har morgonrockar och tofflor för vuxna. Alla rum har två enkelsängar och tv med satellitkanaler. Kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i perioden 15/5-10/10. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Trevliga enkelrum, vissa med heltäckningsmatta. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i perioden 15/5-10/10. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar och wc. Badrock och tofflor. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit superior

Rymliga juniorsviter superior med en dubbelsäng, en separat säng samt en bäddsoffa. Morgonrockar och tofflor för vuxna. Alla juniorsviter superior är inredda med bord och stolar samt bäddsoffa med tillhörande soffbord. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i perioden 15/5-10/10. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-4 personer

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med öppen planlösning, heltäckningsmatta och en dubbelsäng, en separat säng samt en bäddsoffa. Alla juniorsviter är inredda med bord och stolar samt bäddsoffa med tillhörande soffbord. Tv med satellitkanaler. Kylskåp och te-/kaffefaciliteter. Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i perioden 15/5-10/10. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 2-4 personer.