1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Kipriotis Aqualand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Emmi,
Långasjö

+
Sköna sängar, rymligt familjerum, flera pooler, lugnt område
-

Bekräftad gäst: 2018-09-28


6 av 10

Emily,
Trelleborg

+
Den långhåriga chauffören, tjejerna i butiken och i barnklubben. De var alltid glada, trevliga och hjälpsamma. De vet vad servicebemötande innebär. Många solstolar, inte svårt att få platser.
-
Er formulering "Stora nivåskillnader inom hotellområdet" är en lögn. Ni måste ändra texten att det är mycket branta bergsbackar man ska bestiga för att komma till sitt rum. Vi bodde längst upp, längst bort från reception, restaurang, pooler - ja från allt. Vi hade 5 barn i sällskapet mellan 8månader och 13 år. Detta är inte rimligt. Hade vi vetat detta hade detta hotell aldrig bokats. Maten (lunch/middag) måste förbättras. Inte mycket variation och samma salladsskålar åkte in och ut både lunch och middag hela veckan. Frukosten var däremot bra. Och i All inclusive måste flaskvatten ingå. Vattnet som ingick fick hämtas från bardisken ur en kanna som stod framme hela dagen. Vattnet smakade så illa av klor och unket att det inte ens gick att dricka. Alldeles för hög volym på musiken i poolområdena.

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

,

+
Maten va bra. Rent och städat.
-
Informationen om barnklubb. Ta bort alla backar-skitjobbigt

Bekräftad gäst: 2018-09-14


1 av 10

Therese,
Dalarna

+
Den långhåriga chauffören av bussen fram o tillbaks till stranden var den enda som bjöd på ett leende o hade riktig servicekänsla ,stora plus till honom 10 poäng till enbart honom !!
-
Inget trevligt bemötande , ärlighet o tydlighet ang de ni kallar "nivåskillnader" när det handlar om väldigt väldigt branta bergsbackar med oerhört lutning som skall bestigas till rummet , 1 flaska vatten vid ankomst som sedan skall sparas, kämpas med upp o ner ,fram o tillbaks till baren för att få påfyllning för att ha tillgång till vatten på rummet ! Bättre städning

Bekräftad gäst: 2018-09-07


5 av 10

Nathalie,
Sandviken

+
Poolområdet var verkligen helt fantastiskt!
-
Personalen var ganska stela. De extremt branta backarna man måste gå för att ens komma till sitt rum eller till stranden är nånting man bör informeras om! Svårt för barn och äldre att gå då dom är VÄLDIGT branta. All inclusive borde inkludera ALLT men det gör det inte... bara en bråkdel ingår och det gäller bara fram till 23.00. Inte ens flaskvatten ingår och det vatten som serveras vid poolerna smakar klor. Stranden var väldigt stenig, svårt för barnen att bada.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


10 av 10

,

+
Mat och dricka
-
Receptions personalen vara jobbiga och vi fick inte så mycket hjälp från dom. Vi fixsade allting själva Telexsampel boka taxi, vi görde själva

Bekräftad gäst: 2018-08-31


1 av 10

,

+
Maten och restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2018-08-03


8 av 10

Amanj ,
Stockholm

+
Vattenlandet och maten
-
Mer info om Kos staden bör ges så att man ska åka ditt oftare unde4 vistelsen. Fler funktioner i appen

Bekräftad gäst: 2018-07-21


2 av 10

Lalo,
Västerås

+
Det var inte nära huvudgatan, inga buller eller liknand
-
Rätt rum för rätt familj, man kan inte bo på övervåning eller källare våning när man har barn med barnvagn, fungerar inte i praktiken. Dålig planering på hemresan, att checka ut bil 12 och avresa till flygplatsen kl19:30, för långt för barn familjer. Poolen behövas märkas bättre, djup markeringen på pool kanten stämmer inte med djupet, mkt dåligt, dåligt städning . WIFI fördåligt fungerade inte i restaurangen,

Bekräftad gäst: 2018-07-21


5 av 10

Malin,
Uppsala

+
Den trevliga personalen.
-
Bäddmadrasser i sängarna samt stäng av alt. sänk volymen mycket vid poolerna. Mer smak på maten och att det är större variation. Drycken får gärna bytas mot mer kända märken. Läsken som erbjöds var inte god.

Bekräftad gäst: 2018-07-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1825 omdömen
Utmärkt
 
1196
Väldigt bra
 
414
Bra
 
148
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2018-06-21

Inlägg av tonyw924

Lite småkul vattenland med fri öl och läsk

Jag hade inte så höga förväntningar på vattenlandet men vi besökte det ändå med tanke på att det var såpass nära vårt hotell (Kipriotis Maris). Det fanns 6 vattenrutschbanor och ett litet småbarns-vattenland bredvid. Det var inte jättelånga banor men det räckte för att ha kul under en eftermiddag. I entrépriset ingick gratis öl och läsk.

 
2018-05-13

Inlägg av Sara E

Familje hotell helt perfekt

Bästa hotell för alla barnfamiljer! Rekommenderas!!!! Bra mat, bästa personalen.. inget att klaga på.. bra barnpooler. Väldigt bra .. stor rekommendation. Maten var väldigt gott. Fint service verkligen

 
2018-05-13

Inlägg av nabardeliassi Kos stad, Grekland

Jag skulle rekommendera det bästa

Bästa hotell och trevliga personal och god mat . Rekommenderar med familj . Finaste pol och underbara människor . Love this Bästa rum för familj och singlar . Du kan åka till stan med taxi och buss som kostar 50 kr .

 
2017-10-11

Inlägg av Pelle A

Aqualand

Mycket bra service hela veckan vi stannade nånting jag kan besöka igen! Barnen har haft de jätteroligt med minidisco och massa skoj, tips på platser att besöka är koscity, zia och paradise beach! mycket vackra resmål!

 
2017-10-04

Inlägg av Hans P

Aqualand hotel

Bra hotell med god mat och underbar utsikt, väldigt fina hotellrum. Roligt för barnen med vattenrutschkanor. Mysiga restauranger nere vid havet. Kan rekommendera att hyra bil och utforska ön. Paradisebeatch kan jag rekommendera starkt.