Våra orter, Kos

orter sorterade efter

En semester i Psalidi passar livsnjutaren. I Psalidi får du det lugnt och skönt och kan ägna krafterna åt att läsa favoritboken vid poolen, njuta av den slående havsutsikten eller ta ett uppfriskande dopp vid någon av de fina sten- och klapperstensstränderna i närheten.

Läs mer om Psalidi 6 hotell från 5 248 SEK

Norr om Kos stad ligger fina Lambi, där du kan se fram emot en charterresa som bjuder på lata stunder i solstolen, cykelburna sightseeingturer och timslånga tavernamiddagar. Här trivs du som uppskattar närheten till Kos stad men ändå gärna vill bo på behörigt avstånd från de livliga barstråken.

Läs mer om Lambi 5 hotell från 4 398 SEK

En resa till Kos stad gör få besvikna. Den härliga stranden Lambi Beach, Apollostranden och sommarens nattliv är mycket uppskattat bland många. Men Kos stad är också rikt på kulturskatter som du kan utforska med hyrbilen eller genom att följa med på någon av våra utflykter.

Läs mer om Kos Stad 9 hotell från 2 678 SEK

Välkommen till en semester vid Kos längsta strand! Trots sin mindre storlek är Kardamena en livlig ort där det finns mycket att göra. Efter en härlig dag med sol och bad kan du slå dig ner vid någon av de många restaurangerna eller strosa runt och shoppa i stans butiker. Vill du lämna plånboken på r...

Läs mer om Kardamena 4 hotell från 6 998 SEK

Tigaki och Marmari är mest kända för sina härliga och långgrunda sandstränder, där det finns ett rikt utbud av vattensporter. En resa hit rekommenderar vi verkligen!

Läs mer om Tigaki & Marmari 1 hotell från 9 098 SEK