Kundomdömen om Gaia Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 31 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Majja,
Varberg

+
Det bästa med hotellet var inredningen av allt, poolområdet, hotellet i sig. Fick en riktig känsla av hotellet, riktigt mysigt och unikt!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Gunnar,
KARLSTAD

+
Bäst
-
No

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Anneli,
Södertälje

+
Personalen helt klart, den i restaurangen främst. Så duktiga och trevliga hela tiden. Väldigt glad överraskning när vi gratis fick uppgraderat rum sista 5 dagarna på vår semester.
-
Det bör framgå att det är en enklare modell. Det är tex väldigt tunt med mellanmål och för mig är det i hälsosynpunkt en viktig del. Det var lite tråkigt att bara öl, vin och vissa spritsorter fanns som alternativ. Fylla är jag inte ute efter men en liten drink hade varit trevligt att kunna få på kvällskvisten. Att man måste betala extra för att få kyl i rummet vore bra att få veta innan. Vissa av de drycker man köpt på flyget är inte göra varma. Dålig skyltning av maten. Jag äter inte rött kött eller griskött, svårt att utröna vad som var kyckling och vad pastasåser samt annat innehöll.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Annelie,
Reftele

+
Rent och snyggt, fin trädgård
-
mer urval i baren, roligare mat i restaurangen

Bekräftad gäst: 2018-07-20


5 av 10

,

+
-
1) Kylskåp till rummet. Det var nog den största besvikelsen. 2) Maten var en besvikelse också, men mina förväntningar är aldrig höga när det är buffé som serveras. En kväll under min resa anordnades det grillkväll i restaurangen dock. Det var helt okej! Äggröran på frukosten var inte gjord på färska ägg och rester från gårdagens middagar serverades på frukosten. 3) Komma på någon bättre lösning till poolområdet. Ville man ha en bädd vid poolen fick man gå ner väldigt tidigt och reservera bädd med sin handduk. Även om reglerna säger att man inte får reservera så var 50% av bäddarna upptagna redan innan frukost serverats.

Bekräftad gäst: 2018-07-20


10 av 10

Ingmarie,
Stockholm

+
Att det var som en liten grön by och saknade ”hotellkänslan”. Enplanshusen och några i två. Fin pol, parasoll, soltak och solstolar. Bra varierad mat utan överflöd. Fantastisk personal i restaurangen. De gick in helhjärtat för sitt jobb och kocken höll reda på att den glutenintoleranta fick rätt mat och bröd till frukost. Lagom promenad till stranden och Kos stad. Bra städning varje dag med rena handdukar. Lugn,trygg och trevlig stämning. Mycket hotell och komfort för pengarna.
-
Läslampor över sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


3 av 10

merja,
fristad

+
att det låg ganska centralt till både strand och kos stad
-
Maten.

Bekräftad gäst: 2018-07-06


8 av 10

Christel ,
Helsingborg

+
Personalen i såväl Bar som Restaurang Kanon!!, Familjärt ! Lagom stort Bra matsal /restaurang Bra gym,
-
Uppfräschning / renovering av rummen .? Kanske komplettera drinklistan all inklusive .

Bekräftad gäst: 2018-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

802 omdömen
Utmärkt
 
485
Väldigt bra
 
220
Bra
 
73
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-10-22

Inlägg av kbingham1 Preston, Storbritannien

Big,warm blanket

Just returned from another fantastic holiday, as the title suggests,this is the way you are made to feel at this wonderful piece of paradise. Special mention this time to housekeeping ladies,I heard many comments from clients, saying it was THE cleanest place they had ever stayed. Bar staff remain the best,helpful as ever.Great birthday with a surprise cake & repeat guests,who are now lifelong friends. Vaso is outstanding on reception, as always.Thank you everyone, you're brilliant. See you all in May xxx

 
2019-10-17

Inlägg av IvanMurfin Nottingham, United Kingdom

very nice hotel, some shortcomings

Stayed here September 2019. The hotel itself is very nice, the bungalow rooms are more than adequate and set in lovely gardens and very peaceful away from the pool. We stayed all Inc. the food is good, a little repetative but nice, the AI drinks fall short of what you would normally expect so check before you you go. I found actually getting a drink an issue, the bar is of two parts inside and outside, outside gets particuarly busy with the 'groupies' sitting on bar stools around the bar making acces to getting a drink difficult, went inside only to be told along with another guest that that side of the bar wasnt open because they were busy on the outside? if thats the case pit a sign up saying so, saves alot of falling out. The hotel is situated really well and a 10 min walk to the beach one way and about 15 mins the other way. Walk into Kos town takes about 20 mins and some nice bars restuarants en route.

 
2019-10-08

Inlägg av dwor87

The best vacation ever

That was a pleasure to visit this hotel. The food, rooms, pool and entertainment was excellent:) People who works there really nice and helpfull:) Also they helped us when we got lost a my son teddy bear. They sent it to Poland for they own cost. I never forget it. Thanks a lot.

 
2019-09-27

Inlägg av heidimac2015 London, Storbritannien

2 lovely weeks.

Even though we arrived very late the staff had made up a sandwich, fruit and water. Was worried that the beds would be uncomfortable but they were very comfy. The food was surprisingly good, though we did eat out at the beach quite a lot. The walk to the beach was only about 10 minutes and we did walk into Kos town a couple of times. 9000 steps! The hotel itself is very pretty with well kept gardens and the staff were wonderful. All in all a very good holiday.

 
2019-09-26

Inlägg av Raitis G Riga, Lettland

Good as always

This was our third stay in this hotel, second with kids. Since last visit (3 years ago) almost nothing has changed except family rooms has been nicely renovated. Staff is fantastic starting from reception till cleaners. I think hotel as it self is good but this very special feeling is given by staff and this is this hotel additional value. About food - yes, quite repetitive, but very tasty, fresh and for everyone. Only claim is lack of seafood choice in lunch or dinner. We where happy to participate Black and White party. Don't know what to say else. Emmanuel and Matina, You have a great staff and good hotel and I am sending You all my kind words of gratitude. See You all next year as this is only hotel where me, my family and friends want to come back!