1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gaia Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Majja,
Varberg

+
Det bästa med hotellet var inredningen av allt, poolområdet, hotellet i sig. Fick en riktig känsla av hotellet, riktigt mysigt och unikt!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Gunnar,
KARLSTAD

+
Bäst
-
No

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Anneli,
Södertälje

+
Personalen helt klart, den i restaurangen främst. Så duktiga och trevliga hela tiden. Väldigt glad överraskning när vi gratis fick uppgraderat rum sista 5 dagarna på vår semester.
-
Det bör framgå att det är en enklare modell. Det är tex väldigt tunt med mellanmål och för mig är det i hälsosynpunkt en viktig del. Det var lite tråkigt att bara öl, vin och vissa spritsorter fanns som alternativ. Fylla är jag inte ute efter men en liten drink hade varit trevligt att kunna få på kvällskvisten. Att man måste betala extra för att få kyl i rummet vore bra att få veta innan. Vissa av de drycker man köpt på flyget är inte göra varma. Dålig skyltning av maten. Jag äter inte rött kött eller griskött, svårt att utröna vad som var kyckling och vad pastasåser samt annat innehöll.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Annelie,
Reftele

+
Rent och snyggt, fin trädgård
-
mer urval i baren, roligare mat i restaurangen

Bekräftad gäst: 2018-07-20


5 av 10

,

+
-
1) Kylskåp till rummet. Det var nog den största besvikelsen. 2) Maten var en besvikelse också, men mina förväntningar är aldrig höga när det är buffé som serveras. En kväll under min resa anordnades det grillkväll i restaurangen dock. Det var helt okej! Äggröran på frukosten var inte gjord på färska ägg och rester från gårdagens middagar serverades på frukosten. 3) Komma på någon bättre lösning till poolområdet. Ville man ha en bädd vid poolen fick man gå ner väldigt tidigt och reservera bädd med sin handduk. Även om reglerna säger att man inte får reservera så var 50% av bäddarna upptagna redan innan frukost serverats.

Bekräftad gäst: 2018-07-20


10 av 10

Ingmarie,
Stockholm

+
Att det var som en liten grön by och saknade ”hotellkänslan”. Enplanshusen och några i två. Fin pol, parasoll, soltak och solstolar. Bra varierad mat utan överflöd. Fantastisk personal i restaurangen. De gick in helhjärtat för sitt jobb och kocken höll reda på att den glutenintoleranta fick rätt mat och bröd till frukost. Lagom promenad till stranden och Kos stad. Bra städning varje dag med rena handdukar. Lugn,trygg och trevlig stämning. Mycket hotell och komfort för pengarna.
-
Läslampor över sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


3 av 10

merja,
fristad

+
att det låg ganska centralt till både strand och kos stad
-
Maten.

Bekräftad gäst: 2018-07-06


8 av 10

Christel ,
Helsingborg

+
Personalen i såväl Bar som Restaurang Kanon!!, Familjärt ! Lagom stort Bra matsal /restaurang Bra gym,
-
Uppfräschning / renovering av rummen .? Kanske komplettera drinklistan all inklusive .

Bekräftad gäst: 2018-07-06


8 av 10

Lone ,
Brøndby

+
De var alle sød og venlige
-

Bekräftad gäst: 2019-08-16


7 av 10

Finn,
Haderslev

+
Pool området
-
Kunne trænge til ændringer på deres drinkskort (meget lille udvalg) ved all incl. Mere varieret mad dette var meget ensformigt.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

777 omdömen
Utmärkt
 
468
Väldigt bra
 
214
Bra
 
71
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-08-14

Inlägg av davidwM565VY Northampton, Storbritannien

Fantastic holiday

The staff are friendly hotel is great. Supermarket close by for cigarettes and any thing you might need outside the all inclusive. This is a little piece of heaven as a other review said. Loads of floats in the pool for kids and adults alike Bar serves a large range of premium drinks at a extra cost.

 
2019-08-06

Inlägg av tommo7579 Leicestershire, Storbritannien

Traditional welcoming hotel

We arrived late in the evening and the night porter showed us to our rooms and provided us with a sandwich, fruit and water because we had missed the evening meal. We had a lovely little bungalow and the pool area is really nice without too much of a struggle to find a sunbed. Restaurant and bar staff are very friendly- BBQ night on a Friday is brilliant, best of the week by far! We always found something to eat in the restaurant and actually found the lunch choice the best. As others have stated all inclusive is limited on drinks - found it quite funny that gin used to be available but now has a sticker over it, wine was very nice though and payable drinks not too expensive. €3.50 for the week tourist tax so very reasonable. Hotel is a bit further away from town than we anticipated about half hour walk and local buses are pretty poor opposite supermarket - turn up whenever. Beach in the area is stoney, we ventured into town and then caught a bus to Tigaki for a much sandier option. Aircon blows down directly on to bed so can be chilly in the night but too hot without. Overall very nice holiday though and the small traditional feel allows for a more relaxed pace.

 
2019-08-05

Inlägg av patriciapinklady Southampton, Storbritannien

A little piece of heaven on earth!

We returned today from a wonderful stay at the Gaia Garden Hotel. The staff were incredible, very friendly. Our waiters, Artemis, Nikos and Asttrit loked after us so well, nothing was too much trouble. The receptionists Vaso and Giora were so incredibly helpful and patient. They couldn't have been kinder. The hotel is lovely, friendly and beautifully looked after, everyone takes such pride in it. The food was lovely and plentiful. The excursions, booked in the hotel, were plentiful and very good value. Thank you to everyone for making my Birthday so special and our holiday so perfect! We will return!!!

 
2019-07-28

Inlägg av szypo

Great hotel

Really pleasant hotel, highly recommended. Pros: good food, nice bungalow in the middle of the garden, quite big pool, sunbeds available even after breakfast, good location. Cons: unprofessional bartender (younger one) who was quite arrogant and unhelpful, but fortunately other staff, esp. waiters and room service, were really nice and open-hearted. I would not recommend the place for someone with phobias on the point of insects or other small animals, but for us a little frog or few ants in the bungalow were not a problem. Well, you are in the garden. A small hedgehog walking around the bushes every evening and cats were even an advantage.

 
2019-07-26

Inlägg av Batmite56 Cardiff, Storbritannien

Stayed here for Son's Wedding on Kastri Islet

This is a lovely hotel the rooms are spotlessly clean and maintained by the cleaning staff and maintenance guys really well. The Staff are fantastic Voso in reception is a mine of information and the bar staff Stathis, Kristen, during the day Satoris, Rachel and Elson in the evening cannot do enough to make your stay fabulous. The pool is great and the facilities, table tennis, pool, and games are a great way to pass the evenings if you are not off in town. The restaurant Staff are also a fabulous group very helpful and always with a smile and a greeting as you enter the restaurant. The only thing that let it down for us was the food which we didn't feel was up to the usual standard that we have come to expect when holidaying in Kos which we do regularly. The barbecue night was fantastic Souvlaki and Gyros excellent and well cooked but the day to day meals jsut didn't quite hit the mark for our party. I realise that the hotel is only rated as a 3 star and the food coupled with no gin, vodka, Whiskey or cocktails being on the AI menu is why I have only given it 4 stars if the food had been a little better it would have been 5 stars all the way. If you're easy about the food, it is very edible just a little samey, then you'll love this hotel.