1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gaia Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Majja,
Varberg

+
Det bästa med hotellet var inredningen av allt, poolområdet, hotellet i sig. Fick en riktig känsla av hotellet, riktigt mysigt och unikt!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

Gunnar,
KARLSTAD

+
Bäst
-
No

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Anneli,
Södertälje

+
Personalen helt klart, den i restaurangen främst. Så duktiga och trevliga hela tiden. Väldigt glad överraskning när vi gratis fick uppgraderat rum sista 5 dagarna på vår semester.
-
Det bör framgå att det är en enklare modell. Det är tex väldigt tunt med mellanmål och för mig är det i hälsosynpunkt en viktig del. Det var lite tråkigt att bara öl, vin och vissa spritsorter fanns som alternativ. Fylla är jag inte ute efter men en liten drink hade varit trevligt att kunna få på kvällskvisten. Att man måste betala extra för att få kyl i rummet vore bra att få veta innan. Vissa av de drycker man köpt på flyget är inte göra varma. Dålig skyltning av maten. Jag äter inte rött kött eller griskött, svårt att utröna vad som var kyckling och vad pastasåser samt annat innehöll.

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Annelie,
Reftele

+
Rent och snyggt, fin trädgård
-
mer urval i baren, roligare mat i restaurangen

Bekräftad gäst: 2018-07-20


5 av 10

,

+
-
1) Kylskåp till rummet. Det var nog den största besvikelsen. 2) Maten var en besvikelse också, men mina förväntningar är aldrig höga när det är buffé som serveras. En kväll under min resa anordnades det grillkväll i restaurangen dock. Det var helt okej! Äggröran på frukosten var inte gjord på färska ägg och rester från gårdagens middagar serverades på frukosten. 3) Komma på någon bättre lösning till poolområdet. Ville man ha en bädd vid poolen fick man gå ner väldigt tidigt och reservera bädd med sin handduk. Även om reglerna säger att man inte får reservera så var 50% av bäddarna upptagna redan innan frukost serverats.

Bekräftad gäst: 2018-07-20


10 av 10

Ingmarie,
Stockholm

+
Att det var som en liten grön by och saknade ”hotellkänslan”. Enplanshusen och några i två. Fin pol, parasoll, soltak och solstolar. Bra varierad mat utan överflöd. Fantastisk personal i restaurangen. De gick in helhjärtat för sitt jobb och kocken höll reda på att den glutenintoleranta fick rätt mat och bröd till frukost. Lagom promenad till stranden och Kos stad. Bra städning varje dag med rena handdukar. Lugn,trygg och trevlig stämning. Mycket hotell och komfort för pengarna.
-
Läslampor över sängarna.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


3 av 10

merja,
fristad

+
att det låg ganska centralt till både strand och kos stad
-
Maten.

Bekräftad gäst: 2018-07-06


8 av 10

Christel ,
Helsingborg

+
Personalen i såväl Bar som Restaurang Kanon!!, Familjärt ! Lagom stort Bra matsal /restaurang Bra gym,
-
Uppfräschning / renovering av rummen .? Kanske komplettera drinklistan all inklusive .

Bekräftad gäst: 2018-07-06


9 av 10

E. Marie,
Storkøbenhavn

+
Miljøet, beplantningen, atmosfæren, de små huse man bor i, den store variation i bebyggelsen og anlæggelsen af haver, træer, fliser, krukker mmm.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Annemette,
Stenlille

+
Som en lille familie
-

Bekräftad gäst: 2019-05-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

756 omdömen
Utmärkt
 
457
Väldigt bra
 
205
Bra
 
71
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-06-23

Inlägg av samsam10 england

Another great visit

We visited here last year and lived it so much we returned on the 7th June. It did not disappoint and was exactly the same as last year. The staff are as friendly as ever, the place beautifully looked after. I would recommend this hotel and already looking to book for next year x

 
2019-06-16

Inlägg av F4344GDmichaels Kos stad, Grekland

Another great holiday

A surprise holiday from my wife for my 50th. Came here 5 years ago and it was just as I remember it. Most staff are the same and just as fantastic. Food, grounds and rooms brilliant. This is a small very friendly hotel. Beach is nearby and Kos town is 20 minute walk or 6 euros by taxi. Thanks Gaia Garden for my fresh fruit and bottle of bubbly you left in our room

 
2019-06-07

Inlägg av Jayne G

Paul and Jayne

Just back from a lovely relaxing break at this beautiful hotel. Great views from the restaurant and our room and very pretty gardens. Couldn’t fault any of the staff, always helpful and pleasant and can’t do enough to make your holiday a great experience. All in all a fantastic place to rest and relax. We will definitely be back

 
2019-05-27

Inlägg av Johnthehonorarygreek Cambridge, Storbritannien

The friendliest hotel in Kos

We have been coming to this hotel for 7 years now always welcomed as family always seeing repeat guests.The staff are all as we were since our first trip and always remember our names and couldn't be more helpful

 
2019-05-25

Inlägg av Trail62344468045 Burntwood, Storbritannien

Very relaxing break

Classed as a 2 star in Kos but with 4 star service provided by hotel and staff. The staff from reception to service personnel, bar and restaurant were all friendly, welcoming and helpful. Thanks to Vaso on reception. xxx