Diamond Deluxe Hotel & Spa

  • Stilrent och elegant
  • Hög kundnöjdhet
  • Hotell för gäster över 16 år

På omtyckta Diamond Deluxe Hotel & Spa kan alla över 16 år semestra i lugn och ro och vältra er i god service. Med både diamant och deluxe i namnet är det inte svårt att gissa vilken standard som väntar här. Poolvattnet är spegelblankt och maten är av högsta möjliga klass. Vill du vara aktiv finns här både gym och tennis, men står avkoppling högst på listan finns ett spabesök alltid nära till hands.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Deluxerum för 2 personer. Sviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen och bemötandet från personalen som var måna om att alla skulle trivas. Mycket välstädat...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1650 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Eleganta hotell Diamond Deluxe Hotel & Spa ligger i lugna omgivningar intill Lambis strand. Här finns ett stilfullt poolområde med gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar finns att låna mot avgift. Intill poolen finns en poolbar där du kan beställa något svalkande att dricka, och en snackbar för något lätt att äta.

På hotellet finns en huvudrestaurang och en à la carte-restaurang som serverar Medelhavsmat (ingår inte i halvpension). Klädkod gäller i restaurangerna: inga shorts, flip-flops eller badkläder. Vid stranden finns en strandbar som håller öppet under högsäsongen, och en bar som serverar mat och dryck till stranden under dagtid. Diamond Deluxe Hotel & Spa har även ett underhållningsprogram och livemusik. I lobbyn erbjuds gratis wifi och receptionen har öppet dygnet runt.

Gillar du både träning och avkoppling finns gym, spa och jacuzzi mot avgift. I spaavdelningen erbjuds ett urval av sköna behandlingar, ångbastu och bastu. Här finns även skönhetssalong och frisör, och gratis sportaktiviteter som tennis och basket.

Ca 4,5 kilometer från hotellet ligger Kos stad och här finns ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och nöjesliv. Lokal trafik utanför hotellet.

Måltider

Frukost. Halvpension mot tillägg. Vid halvpension kan de som ankommer efter 21:30 få middag upp till rummet. Middagen kan inte bytas till avresedagen.

Bra att veta

Väg måste korsas för att nå stranden.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen