1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Blu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bosse,
Hofors

+
Mycket bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

Kristian,
Katrineholm

+
Poolområdet,rummet var stort och balkongen också
-
Bättre utbud på köksredskap och glas

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

AnnKristin ,
Haparanda

+
Den trevliga personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


7 av 10

Eva-Lena,
Mariestadå

+
Lugnt och trevligt. Bra läge nära strand och Kos stad. Sköna sängar och bra kuddar. Air condition i båda rummen.
-
Krokar att hänga badlakan på i badrummet. Belysning i duschen. Kontroll av glas, bestick, porslin i lgh.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

Gunilla,
Gävle

+
Ett fint hotell Så trevlig personal Ett wi som fungerade .Ac i bägge rummen.Safty box som ingick i resans pris
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

Josefine,
Norrköping

+
Fina och bra rum.sköna sängar. Nästan Allt man behövde fanns. Trevlig omgivning.
-
Bättre om ni ställer in en flaska med diskmedel på rummen så att man slipper köpa det själv eftersom man behöver sköta disken själv.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


9 av 10

Börje,
Uppsala

+
Rent och prydligt
-
Varmvatten saknades i dusch och kranar tidigt på morgonen men kom senare på dagen. Då var det för sent dusch på morgonen.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


7 av 10

,

+
Lagom storlek trevlig personal. Grekisk fest
-
Varmvatten jämt, nu bara då och då

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Therese,
Linköping

+
Läget. Bra avstånd till Kos Stad och nära till stranden. Helt fantastisk hotellpersonal. Alltid ett trevligt bemötande & något trevligt att säga. Frågade om allt var bra och om de kunde göra något för oss.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Robert,
Stockholm

+
Stora och bra lägenheter. Barnvänligt. Alltid glad personal. Saknade egentligen ingenting.
-
Kanske något noggrannare städning.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

98 omdömen
Utmärkt
 
47
Väldigt bra
 
31
Bra
 
15
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-10-06

Inlägg av 545katarinal Kreta, Grekland

Kos i oktober

Mycket trevligt tvårumslägenhet ett par meter bort från poolen (4001). Vi valde att inte ha frukost, vilket inte är några problem då det finns en supermarket rätt över gatan och en större affär 150 meter från hotellet. 80 meter till stranden och några kilometer in till Kos stad. Vi hyrde cyklar och.åkte till en vingård 1 mil utanför Kos stad. Mycket trevligt!

 
2018-10-06

Inlägg av Peter J

Perfekt semester

Mycket bra, servicevänlig och trevlig personal, rent och städat rum, fin uteplats med solbäddar. Nära stranden och staden. Tyst och lugnt med pool och restaurang. Vi lagade frukost på rummet där alla förnödenheter finns. Matbutik rakt över gatan med 25 procents rabatt för de som bor på hotellet.

 
2018-10-06

Inlägg av 912ulrikap

28 dagar

Jag bodde här i 28 dagar med min sambo och 1 åriga dotter! Vi älskade hotellet! Fina stora rum med stor balkong! Rent och fräsch! Och fantastisk personal! Kommer vi till ska till Kos så blir det definitivt Aegean Blu!

 
2018-09-09

Inlägg av RainerTorslanda Torslanda

Ett av mina värsta hotell

Jag har besökt 122 länder och därmed bott på många hotell med olika standard. Hotel Aegean Blu är ett av de sämsta jag bott på! Jag läste researrangörens information om hotellet och andra omdömen innan jag valde detta hotell, de flesta var positiva. MEN....... Jag kom till hotellet sent en torsdagskväll. På söndag råkade jag ut för den första översvämningen av lägenheten, rum 1002, jag checkats in på. Kloakvatten på 2/3 av golvytan! Receptionisten trodde jag ljög! Jag begärde ett nytt rum. Först sa man att det inte fanns något. När jag kontaktat min researrangör fanns plötsligt grannlägenheten, rum 1005, ledig. MEN... även denna var dränkt med kloakvatten. I väntan på att rummet, 1002, skulle ställas i ordning efter översvämningen tvingades jag sitta i receptionen till kl 21. Golvet i lägenheten var INTE tvättat som jag bett om. Det stank fortfarande av kloakvatten i lägenheten och jag tänkte på alla bakterier... På tisdag kväll var det dags igen! Ny översvämning i lägenheten, rum 1002. Denna gång värre än den första. Avföringsrester simmade omkring i vattnet på golvet och nu kom det så mycket vatten att det rann ut i korridoren. Jag krävde ett nytt rum, blev hänvisad till rum 1002, som hade betydligt lägre standard än vad jag betalat för. Här gapade ett tomrum där spisen skulle vara, mängder av myror på golvet, flygfän som gillade fukt, ett stinkande badrum. I badrummet låg använt toalettpapper på golvet! På morgnarna hittade jag myror i sängarna. Jag valde ändå att stanna i detta rum för att slippa bo i en lägenhet där möblerna var indränkta med kloakvatten och avföringsrester, och därmed mängder med bakterier i rummet. "Detta har aldrig hänt tidigare", sa Managern trots att dörrar och dörrposterna hade kraftiga fuktskador.... Vissa ur personalen ansåg mig som "bov" för att jag klagat och ställt krav på nytt rum. Annars var de flesta trevliga, utom den kvinnliga receptionisten. Detta hotell rekommenderar jag absolut inte!!! Bo inte i rum 1003, 1005 eller 1002 om du ändå hamnar här!

 
2018-07-13

Inlägg av Rebeckaemma Västerås, Sverige

Ett hotell med mycket problem och ingen lösningsorienterad personal

Ja, var ska man börja... Vi valde det här hotellet baserat på tidigare recensioner samt att den hade 4 stjärnor. Med en gång kan jag säga att detta inte upplevs som ett 4-stjärnigt hotell, snarare 2-3. Kanske hade vi otur de 2 veckorna som vi var här, men baserat på bemötandet som vi fick ifrån hotellet så fort något var galet, så skulle jag inte tro det. Första veckan började de som städar rummen komma in runt kl 09:00 på morgon (en dag var det tom 08:30). Vi som inte är så morgonpigga av oss sa till i receptionen att de som städar gärna får komma tillbaka vid kl 11:00 istället. Hotellet sa att det inte kunde stämma eftersom att städarna alltid brukar börja kl 11:00 och inte runt kl 09:00. Vi hävdade dock att vi haft en städare inne hos kl 09:00, något som de viftade bort. Nästa problem som uppstod var att vår AC slutade fungera under en natt. På morgonen (fredag) gick vi igen till receptionen och berättade vad som hade skett. De sade att deras vaktmästare skulle kika på det under dagen då vi var ute. När vi kommer tillbaka till hotellet sa de att problemet med AC:n var löst. Vi går upp på rummet och upptäcker att det inte alls var löst. Vi går ner igen och berättar att den inte funkar som den ska. Då förklarar personalen att vaktmästaren har slutat för dagen, men att han ska ta en titt på det under nästa dag. Under lördagen säger personalen att vaktmästaren ska komma när vi är ute under dagen. När vi kommer tillbaka på eftermiddagen upptäcker vi igen att inget har gjorts och då fick vi förklaringen att vaktmästaren inte var kvar på ön och att det skulle dröja till måndagen innan någon kunde fixa AC:n. Rummet var olidligt varmt under nätterna och vi var tvungna att sova med balkongen och alla fönster öppna. Låter kanske inte som något problem, men eftersom att det var helg så spelade alla restauranger hög musik runtomkring samt att det är en raksträcka utanför hotellet där många accelererade med sina bilar och motorcyklar. På måndag eftermiddag löste de AC:n. I övrigt så var det dåligt städat, extremt lyhörda korridorer som väckte en, kallt vatten i duschen under hela vistelsen, extremt äckliga duschutrymmen som hotellet erbjuder ifall man reser sent på dagen (såg ut som man hade rakat en golden retriever med tanke på allt hår runt avloppet). Hur bemötes vi efter att ha påpekat allt detta? Jo vi fick en kupong på en mexikansk restaurang på 20% där hotellets gäster redan hade 10%... Det som är bra med hotellet är läget in till staden samt stranden. Tyvärr åkte vi därifrån extremt besvikna och skulle inte rekommendera detta hotell för någon med tanke på hur de hanterade situationer när ett problem hade uppstod.