1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Blu

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Bosse,
Hofors

+
Mycket bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

Kristian,
Katrineholm

+
Poolområdet,rummet var stort och balkongen också
-
Bättre utbud på köksredskap och glas

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

AnnKristin ,
Haparanda

+
Den trevliga personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


7 av 10

Eva-Lena,
Mariestadå

+
Lugnt och trevligt. Bra läge nära strand och Kos stad. Sköna sängar och bra kuddar. Air condition i båda rummen.
-
Krokar att hänga badlakan på i badrummet. Belysning i duschen. Kontroll av glas, bestick, porslin i lgh.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

Gunilla,
Gävle

+
Ett fint hotell Så trevlig personal Ett wi som fungerade .Ac i bägge rummen.Safty box som ingick i resans pris
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


10 av 10

Josefine,
Norrköping

+
Fina och bra rum.sköna sängar. Nästan Allt man behövde fanns. Trevlig omgivning.
-
Bättre om ni ställer in en flaska med diskmedel på rummen så att man slipper köpa det själv eftersom man behöver sköta disken själv.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


9 av 10

Börje,
Uppsala

+
Rent och prydligt
-
Varmvatten saknades i dusch och kranar tidigt på morgonen men kom senare på dagen. Då var det för sent dusch på morgonen.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


7 av 10

,

+
Lagom storlek trevlig personal. Grekisk fest
-
Varmvatten jämt, nu bara då och då

Bekräftad gäst: 2018-10-05


9 av 10

Therese,
Linköping

+
Läget. Bra avstånd till Kos Stad och nära till stranden. Helt fantastisk hotellpersonal. Alltid ett trevligt bemötande & något trevligt att säga. Frågade om allt var bra och om de kunde göra något för oss.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

Robert,
Stockholm

+
Stora och bra lägenheter. Barnvänligt. Alltid glad personal. Saknade egentligen ingenting.
-
Kanske något noggrannare städning.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.