1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean Blu

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


6 av 10

Patricia,
Göteborg

+
Ok städ, lugnt och barnvänligt
-
Servicen var otroligt långsam, hotellet behöver fräschas upp i sin helhet

Bekräftad gäst: 2019-07-12


8 av 10

,

+
Städning
-

Bekräftad gäst: 2019-07-12


6 av 10

Ulrika,
Åkersberga

+
Läget och sköna sängar och bra AC och wi-fi
-
Förklaring till spisen saknas. Lyhört. Möjlighet till sen utcheckning när hemresan är sen. Bättre rengöring av poolen. Uteduschen vid poolen kan fräschas till, krackelerat underlag. Bättre information till bokade gäster att de bygger nytt hotell mittemot hotellets balkonger och poolen vilket gör att man hade insyn i lägenheten och byggborr ljud vid poolen.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


6 av 10

Maria,
Uppsala

+
Vi hade en 3-rumslägenhet som var rymlig och fin. Lida vår städerska var fantastisk. Även den ljushåriga receptionisten som jobbade på kvällarna.
-
Möblerna runt poolen behöver bytas ut. Det ser inte fräscht ut. Även städningen där skulle kunna förbättras. Matens kvalité behöver förbättras. Personalen behöver vara mer samstämmiga. En del av dem känns orutinerade.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


8 av 10

Anders,
Anderslöv

+
Närheten till havet, havsutsikt.
-
AC'n var inte bra. Satt man ner temperaturen till 22 så kylde den så det blev för kallt sedan om man höjde till 23 så värmde AC'n och det blev för varmt. Städningen kring poolen kunde varit bättre.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


8 av 10

,

+
-
Utbilda personalen i att jobba i baren och servera varm mat.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


5 av 10

Jörgen ,
Vellinge

+
nära till stranden och strand promenaden till Kos stad
-
se till så att frukosten sköts på rätt sätt

Bekräftad gäst: 2019-07-05


2 av 10

Angelika ,
Stockholm

+
Nära till stranden o där famns det underbar personal som gjorde min semester trevlig.
-
Mer personal som jobbar på hotell. Fick inte städat en dag o städerskan började gråta o sa att hon har för mycket att göra. Väldig underbemannat! Vi fick ett hotellrum som luktade mögel o ac fungerade inte på rummet. Pratade med hotellpersonalen nästa dag då skulle dom ordna ett nytt rum men att vi inte skulle berätta något om det till apollo. Efter några timmar säger dom att dom inte har något nytt rum. Kontaktar apollo då, efter mycket bråk fick vi ett nytt rum på hotellet med ac o ingen mögel lukt. Tycker att att det var katastrof att apollo tycker att man ska bo i ett rum med mögel så man vaknat med andnings problem. Hörde att många var arga att saker inte fungerade som det ska. Inget varm vatten i duschen på morgonen så det blev alltid en kalldusch. Runt poolen var det smutsigt, såg aldrig att dom städade eller rengjorde poolen. Apollo personalen såg besvärade ut av alla klagomål.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


9 av 10

Benjamin,
Göteborg

+
-
Det luktade lite mögel.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


3 av 10

Martin,
Sandviken

+
Fina rum.
-
Extremt lyhört, blev inte många timmar sömn. Ljudisolera dörrkarm och införskaffa nya ljudtäta lägenhetsdörrar. Dålig frukost, saker som ska varmhållas låg och blev kalla, saker som ska hållas kalla låg och blev varma... när t.ex. bacon tog slut tog påfyllningen extremt lång tid och ibland uteblev den helt.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
51
Väldigt bra
 
33
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-20

Inlägg av LillemorD Uppsala, Sverige

Fint hotell med trevlig personal!

Vi bodde i en lägenhet på markplan, sköna sängar, rena handdukar varje dag,bra AC. Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi hade inga måltider på hotellet, så vi kan inte uttala oss om maten. Vi hyrde cykel( inte på hotellet, det finns billigare alternativ.) Nära till stranden, två bra restauranger i närheten. Vi kommer att komma tillbaka!!

 
2019-07-05

Inlägg av Holmarenida

LYHÖRT

Otroligt lyhört. Folk som drog resväskor i receptionen ekade i hela rummen på nätterna. Många som kom hem till hotellrummen sent, lät som personerna stod i rummet och skrek på natten när de vistades i korridoren. Under två tillfällen kom personalen in i vårat rum av misstag med gäster med sig för de hade gått fel. Vaknade mycket tidigt på morgonen av att dörren öppnades in till lägenheten utan någon som helst förvarning. Dessutom var de en byggarbetsplats precis intill hotellet där de borrade hela dagarna när man låg vid poolen eller på rummet. Något som borde informerats om innan kan jag tycka. Däremot var de extremt bra läge på hotellet. En kort promenad till stranden där personalen var trevlig och de fanns gott om solstolar. Fanns även bra AC på rummet. Hotellet bör enligt mig och resten av familjen inte klassas som ett fyrstjärnigt hotell. Hade hotellet varit 2 stjärnigt hade jag varit betydligt nöjdare.

 
2019-06-30

Inlägg av Martin-travelreviews Gävleborgs län, Sverige

Extremt lyhört & bedrövlig frukost

Normal samtalston i korridoren hördes lika bra in till rummet som ute i korridoren. har du festande ungdomar i korridoren kan du inte räkna med många timmar sömn. Frukosten var bedrövlig, varor som ska hållas varma stod och blev kalla, medans varor som ska hållas kalla stod och blev varma. I övrigt så har hotellet ett riktigt bra läge (nära till strand och stad), fina rum och väldigt trevlig städpersonal.

 
2019-06-26

Inlägg av Sandrasusanna Stockholm, Sverige

Berusad personal! Inget bra hotell.

Vi kan börja med att killen som sitter i receptionen är full på hel tid. Jag och mina vänninor hade låst ut oss en kväll/natt och ber om extra nyckel då han säger att han kan bryta upp dörren istället kommer sedan upp med nyckel och beter sig väldigt äckligt. - Inga dörrar i hotellrummet går att låsa inte ens toan går att stänga till ordentligt. - Rummen ser långt ifrån ut som det gör på bild. - Maten kan vad det värsta jag ätit, beställde in en grekisk sallad och fick inte ens någon sallad utan gurka och tomat på ett fat. - dom hänvisar dig till kiosken utanför hotellet som tar dubbelt så mycket för allt än super marketen 5 min från hotellet. - dom tar endast kontanter, inget går att betala med kort. - wi-fi funkar inte och det gör inte heller 4g eller 3G inne på rummen utan endast på balkongen. rekommenderar inte detta hotell ser inget bra.

 
2019-06-23

Inlägg av Pioneer471861

Aegean Blu juni 2019

Mycket besviken på detta hotell. Dålig wi-fi, underdimensionerad pool, dålig service av personalen, kackerlackor på rummet och balkongdörrar som man nästan inte kunde öppna. Första och sista gången som jag bor på detta hotell. Resan blev bra tack vare stranden och personalen som hyrde ut solstolar och jobbade på restaurangen vid havet, de var helt underbara.