Kundomdömen om St Constantine

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 229 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ann-Sofie ,
Trelleborg

+
Läget nära strand och shopping. Trevligt område kring poolen. Rent och välstädat.
-
Renovera badrum som har gammal toalett och dusch. Fick ett rum med sk handikapptoa som inte gick att sitta på.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


6 av 10

Lars,
Trelleborg

+
Poolen Baren Hyfsade sovrum
-
Frukosten usel, dåligt utbud o aldrig smakat värre juice,

Bekräftad gäst: 2019-09-13


4 av 10

Mikael,
Motala

+
Läget.
-
läge för renovering. väldigt torftigt frukostutbud. odrickbar juice väldigt många gick å köpte egen juice. städning av ac enheter skulle uppskattas väldigt dammiga/smutsiga i urblås. insektsbekäpning skulle nog hjälpa då det kom Kackerlacka ur ACn när vi slog på den. utanför rummet finns en lampa som lyser grönt när någon finns på rummet. när man tar nyckelordet så slocknar den. känns inget vidare när det syns så tydligt att rummet är tomt

Bekräftad gäst: 2019-09-13


8 av 10

Silvana,
Stockholm

+
Läget är superbra
-
Väldigt långsamt internet Bollar i poolen borde förbjudas för nu fick vi många bollar slängda rakt i ansiktet. Jättestörigt!!

Bekräftad gäst: 2019-09-06


4 av 10

Annika,

+
Läget
-
Lägg i bäddmadrass i sängarna Ha hela o fräscha solstolar Högre Bord på balkongen som passar i höjd till stolarna

Bekräftad gäst: 2019-09-06


6 av 10

Lars,
HUDDINGE

+
Läget, trots rum mot gatan stördes vi inte av gatulivet och trevlig personal
-
Katastrofalt små badrum snudd på uselt, och det som ska vara varmt på frukosten ska vara varmt

Bekräftad gäst: 2019-09-06


7 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-08-30


9 av 10

Mats,
Ljungskile

+
Städningen.
-
Service i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


5 av 10

Gabriella,
Göteborg

+
-
På avresesagen åkte vi hem med kvällsflyget vilket innebär att vi var tvungna att duscha på hotellet innan transferbussen kom. Tycker det var riktigt dåligt att hotellet inte erbjöd sina gäster handdukar! Jag och min sambo har aldrig med handdukar utan köper alltid på plats (till stranden) men de vill vi ju inte torka oss med när vi duschat. Wi-fi var också dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-08-09


10 av 10

,

+
trevlig personal,bra service
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

157 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
49
Bra
 
36
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-08-27

Inlägg av Noraolofsson

Värdelös service

Det här hotellet innebar bara problem. Nästan varje dag blev det ett besök i receptionen med något som inte fungerade, t.ex ytterdörren, AC mm. När man kom ner och pratade om problemen med personalen fick man enbart otrevliga och dryga kommentarer tillbaka, och oerhört slöa på att fixa problemen. Frukosten var ok, samt rymliga rum. Dock väldigt hårda sängar.

 
2019-08-27

Inlägg av 705josephineg Lidingö, Sverige

Nejnejnej

Rummen var ok. Men personalen var väldigt otrevlig och servicen dålig. När vi skulle hem till rummet funkade inte nyckeln och vi behövde vänta hela natten på att dem skulle få upp dörren. Sängarna var hårda och Acn kunde man minst sätta på 24 grader.

 
2018-11-07

Inlägg av Finanina Furulund, Sverige

Ingen höjdare

Var här under två veckor. Rummet (enrumslägenhet)vi fick var ok, lugnt och skönt med balkong mot baksidan och hade eftermiddagssol. Hade dock trasiga stolar. Lägenheten hade en stol inne i rummet och ett litet bord, om vi nu skulle ätit frukost på rummet vet jag inte hur det skulle gått. Dåligt sortiment i det lilla pentryt.Kylen fick vi bytt ut, men det tog två dagar innan en fungerande kom. Tre dagar utan städning och nya handdukar, fick påminna innan de kom. Översvämning i badrummet efter varje gång man duschat, duschdraperiet var alldeles för kort så det hade varit bra med en skrapa så man hade fått bort allt vatten från golvet.Tvål och schampo fick man ställa på toaletten, ingen hylla eller dylikt att sätta sakerna på.Frukosten var ingen höjdare, det som skulle vara varmt,var aldrig varmt. Torra och tråkiga bullar, ingen variation alls. Poolområdet låg utmed huvudgatan och alldeles för litet område för solstolarna då bord och stolar tog den mesta platsen. Ingen kommer att minnas poolområdet som något positivt. De hade på hotellet också satt upp många förbudsanslag och hotade med böter om man gjorde si och så, dålig stil. Ointresserad personal på hela hotellet, även under slutsäsongen borde man vara mån om sina gäster.

 
2016-11-17

Inlägg av Alla B Kiruna, Norrbottens Län, Sweden

Rum placering kan vara avgörande: mycket störande trafik på framsidan och lugnare på backsidan

Vi har bott i rum 426 (1-rum lägenhet) som ligger på framsidan av hotellet (sol ca kl.8-10) och vetter mot en mycket trafikerat gata trotts att den är enkelriktad och ganska small. I alla tider på dygnet hört man högljudda och gasande mopeder och motorcyklar som är mest populär transport på Kos. Alltså, mycket oljud även om man stänger balkong dörren. Dessutom känts det mycket avgaser i luften. Om man vill minska dessa störande moment ska man ta en rum som ligger på sidan/baksidan mot pool. Där var det tystare och det fanns lite grönska. Bra: Läget - nära till stranden, mataffärer och centrum Städning - ordentlig Trevlig och hjälpsam personal i receptionen Dåligt: Internet koppling var ofta seg eller försvann helt För hårda sängar som gnisslade Mycket svag belysning, endast små nattlampor, det går inte att läsa på kvällen Lite för trångt i toaletten: nästan ingen plats mellan badkaren och toalettstolen, men det kan vara på annat sätt i andra rum

 
2016-09-20

Inlägg av anderss0nt Huskvarna, Sverige

Fräscht, Centralt med trevlig personal

Centralt o prisvärt, Fräscht och bra standard för Greklandsmått. Bra bemötande trots strul med bokningen, de var överbokade men de kompenserade väl. Trevlig barpersonal, alltid bemött med ett leende. Bra frukost.