1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om St Constantine

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Kristina,

+
Rummet vi hade mot baksidan var lugnt och skönt. De dagar städningen sköttes fungerade det perfekt.
-
Att det som ska vara varmt på frukosten är varmt. Nya bullar och inte någon dag gammalt. Annars var frukosten ok.Lära sig koka ägg så de inte är gröna nästan varje dag.Förbättra standarden på hotellet, farliga kontakter till kylen som fick bytas ut( kom två dagar efter klagomålet) kall pool, ingen avkopplande miljö vid poolen. För liten plats till solstolar vid poolen. Sluta med att hota resenärerna med böter om man gör si och så. Fixar så man slipper översvämningar i duschen. Ha hela stolar på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


4 av 10

Gert,
Kävlinge

+
Läget
-
Städning. Lägenheternas "faciliteter", tex så var spisplattorna (2st) ur funktion och ersatta med 1st kokplatta. På vår balkong (rum 236) utmynnade ett stuprör från taket. det regnade kraftigt 2 av dagarna och då var balkongen översvämmad samt blev belamrad med all skön skräp från taket som grus, fågelskit etc etc.

Bekräftad gäst: 2018-10-12


5 av 10

Per,
Malmö

+
Det är ett bra läge.
-
Köksutrustningen är usel.om man bokar en tvårumslägenhet så är det väl självklart att man kan laga mat ibland.Men icke,då är det bara att gå och handla tillbehör som saknades,men enligt receptionen inte var standard i Grekland.Löjligt att höra.Vi har haft lägenheter via Apollo många gånger men detta tar priset.

Bekräftad gäst: 2018-09-28


10 av 10

,

+
Det ligger centralt till bad o stadskärnan.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


9 av 10

Eva,
Stockholm

+
Den trevliga personalen och att det var tyst på nätterna
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Mats ,
Båstad

+
Bra läge centralt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Ingegerd ,
Lysekil

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


8 av 10

Viktoria,
Norrköping

+
Trevlig personal. Nära till hav och centrum
-

Bekräftad gäst: 2018-09-14


9 av 10

Silvana,
Stockholm

+
Mycket bra läge Trevlig personal Bra frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-09-07


8 av 10

Pär,
Åby

+
Läget var bra. Balkongdörren var isolerad mot gatan som är livlig
-
För lite med elkontakter. Bäddmadrasser skulle vara bra

Bekräftad gäst: 2018-09-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
31
Väldigt bra
 
45
Bra
 
34
Mindre bra
 
16
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av Finanina Furulund, Sverige

Ingen höjdare

Var här under två veckor. Rummet (enrumslägenhet)vi fick var ok, lugnt och skönt med balkong mot baksidan och hade eftermiddagssol. Hade dock trasiga stolar. Lägenheten hade en stol inne i rummet och ett litet bord, om vi nu skulle ätit frukost på rummet vet jag inte hur det skulle gått. Dåligt sortiment i det lilla pentryt.Kylen fick vi bytt ut, men det tog två dagar innan en fungerande kom. Tre dagar utan städning och nya handdukar, fick påminna innan de kom. Översvämning i badrummet efter varje gång man duschat, duschdraperiet var alldeles för kort så det hade varit bra med en skrapa så man hade fått bort allt vatten från golvet.Tvål och schampo fick man ställa på toaletten, ingen hylla eller dylikt att sätta sakerna på.Frukosten var ingen höjdare, det som skulle vara varmt,var aldrig varmt. Torra och tråkiga bullar, ingen variation alls. Poolområdet låg utmed huvudgatan och alldeles för litet område för solstolarna då bord och stolar tog den mesta platsen. Ingen kommer att minnas poolområdet som något positivt. De hade på hotellet också satt upp många förbudsanslag och hotade med böter om man gjorde si och så, dålig stil. Ointresserad personal på hela hotellet, även under slutsäsongen borde man vara mån om sina gäster.

 
2016-11-17

Inlägg av Alla B Kiruna, Norrbottens Län, Sweden

Rum placering kan vara avgörande: mycket störande trafik på framsidan och lugnare på backsidan

Vi har bott i rum 426 (1-rum lägenhet) som ligger på framsidan av hotellet (sol ca kl.8-10) och vetter mot en mycket trafikerat gata trotts att den är enkelriktad och ganska small. I alla tider på dygnet hört man högljudda och gasande mopeder och motorcyklar som är mest populär transport på Kos. Alltså, mycket oljud även om man stänger balkong dörren. Dessutom känts det mycket avgaser i luften. Om man vill minska dessa störande moment ska man ta en rum som ligger på sidan/baksidan mot pool. Där var det tystare och det fanns lite grönska. Bra: Läget - nära till stranden, mataffärer och centrum Städning - ordentlig Trevlig och hjälpsam personal i receptionen Dåligt: Internet koppling var ofta seg eller försvann helt För hårda sängar som gnisslade Mycket svag belysning, endast små nattlampor, det går inte att läsa på kvällen Lite för trångt i toaletten: nästan ingen plats mellan badkaren och toalettstolen, men det kan vara på annat sätt i andra rum

 
2016-09-20

Inlägg av anderss0nt Huskvarna, Sverige

Fräscht, Centralt med trevlig personal

Centralt o prisvärt, Fräscht och bra standard för Greklandsmått. Bra bemötande trots strul med bokningen, de var överbokade men de kompenserade väl. Trevlig barpersonal, alltid bemött med ett leende. Bra frukost.

 
2016-07-18

Inlägg av AndreasB2409 Stockholm, Sverige

Helt ok

Om hotellet: Usel wifi. Trevlig personal i baren. Mycket ungdomar 17-25. Ligger inte långt från stranden. Om Kos: Hela Kos stad känns lite off och behöver uppgraderas. Det märks att turismen inte blomstrar i Grekland. Mycket omålade hus och skräpigt.

 
2016-06-14

Inlägg av Annis36 Reftele, Sverige

Semester

Bra hotell som har nära till allt. Vi hade en 2 rumslägenhet o den var stor och rymlig. Köksutrustningen var inte den bästa men ska man bara fixa frukost eller någon lättare lunch så funkar det. Frukosten på hotellet var riktigt fin! Nästa gång blir det samma hotell.