Santa Marina (Kos)

På hotell Santa Marina i Kos stad bor du i bekväma lägenheter och kan ta semestern helt i egen takt. Vid det trevliga poolområdet finns solstolar och parasoller, men lyssnar du hellre på vågornas brus ligger stranden alldeles i närheten. En promenad eller kort taxiresa bort hittar du centrum i Kos stad med alla restauranger och nöjen.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-3 personer. Tvårumslägenhet för 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 150 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Santa Marina lockar med ett härligt läge och ett poolområde som kantas av gratis solstolar och parasoller. Vid poolen finns även en poolbar som serverar svalkande dryck och snacks. Stranden ligger inom gångavstånd om du vill ta ett dopp i Medelhavet. I lägenheterna finns allt du behöver för att rå om dig själv på semestern och ta dagarna i eget tempo. Receptionen är öppen dygnet runt och wifi är gratis på hela hotellområdet. Tvättservice finns mot avgift. För barn finns en lekplats.

Missa inte att besöka Kos stad under vistelsen på Santa Marina. Strosa omkring i de mysiga små gränderna kring Eletheristorget i den gamla delen av staden eller besök den lilla saluhallen som säljer lokala varor som honung och olivolja. Här finns även gott om nöjen som restauranger, barer och uteställen.

Måltider

Inga.