1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Philippion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Jan,
Katrineholm

+
Inget speciellt
-
Säkerställa att gäster får den rumstyp som är bokad.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


2 av 10

Emmy,
Stockholm

+
Inget.
-
Förbättra maten, se till att den är ok att äta. Se till att man för det man betalade för exempelvis rum osv och tvätts rymmer noggrannare.

Bekräftad gäst: 2019-07-13


6 av 10

,

+
Läget. Välkomstmötet var bra.
-
Ta bort myrorna från rummen. Fixa bättre belysning i rummen. Det var väldigt mörkt trots samtliga lampor tända. Det fanns endast två vanliga 230 V-uttag i hela rummet. Försök underlätta för barnfamiljer att få sitt rum tidigt. Barnsängen hade ingen madrass. Av- och påstigning till transfern skedde mitt på en gata utan förvarning om trafik. Bilar passerade i uppskattningsvis 50 km/h precis utanför dörren till bussen. Reseledarna hjälpte inte till med något, däribland incheckning av stor väska med barnvagn. Jag fick släpa den bakom imcheckningsdisken och ut på flygplatsområdet där väskorna lastas på vagnar.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


9 av 10

,

+
Lugnet
-
En bttre kock. Större pool o fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-07-12


5 av 10

Ulf,
Sthlm

+
-
storleken på lägenheten innan man köper resan

Bekräftad gäst: 2019-07-12


5 av 10

,

+
Nära till mycket
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2019-07-12


1 av 10

Jan,
Ludvika

+
Inget,blev inkvarterad i en smutsig källarvåning i hotellet bredvid. Var tydligen fullbokat på Phillippion.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-06


4 av 10

Caroline ,
Stockholm

+
Vi hade bokat en enrumslägenhet med balkong mot havet, men fick istället ett litet rum på botten/källarplan utan balkong. (Fanns även mögel på sängbordet). Vi fick inte rummet vi hade bokat och fick därför byta efter första natten till ett helt nytt hotell med bättre rum. Resten av hotellet var trevligt med bra pool osv
-
Bättre planering så att det inte blir fullbokningar och man inte får det man har bokat. Dock löste Apollo detta snabbt på plats

Bekräftad gäst: 2019-07-06


10 av 10

,

+
Mycket trevliga och hjälpsamma personal i receptionen och i restaurangen. Mycket bra och go mat som vi hade önskat oss. Den mannen som fixade allt som varit fel i rummet var otroligt duktig och mycket snäll och hjälpsam. Mycket nöjda är vi.
-
Något som passar barn i restaurangen typ. Pommes.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


8 av 10

Jeanette ,
Göteborg

+
Mycket bra hotell för det priset vi fick. Bästa var det korta avståndet till Kos stad.
-
Ac:n som var väldigt högljudd.

Bekräftad gäst: 2019-07-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

302 omdömen
Utmärkt
 
125
Väldigt bra
 
83
Bra
 
27
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2019-06-24

Inlägg av boabean

Fint hotell

Väldigt bra hotell, med trevlig personal och god mat. Andra gången jag och min familj är här, passar perfekt för barnfamiljer. Hotellet ligger nära till staden, ligger fint vid havet. Fräscha hotellrum.

 
2019-06-23

Inlägg av Fuad A

Fuad

Katastrof hotell. Maten är under all kritik. Super otrevlig personal. Apollo säger att det är 200 meter till stranden men det är längre än så. Kusten tvärs över gatan är ingen strand. Hotellpersonalen sparar på allt och det syns tydligt. En liten tvålbit ska räcka en hel vecka. Badhanddukar byts ej ut fast man lägger de på golvet. Bokar du halvpension så blir du besviken, finns ingenting att äta, likaså på morronen samt till middagen. Gamla råvaror som konstig mat är tillagad ifrån. Vi åt ute varje dag fast betalade halvpension. Till största möjliga mån skall detta hotell undvikas. Vi bokade resan via apollo den 14:e juni 2019 och stannade en hel vecka längtade att få komma hem från dag 1. Försökte skriva en recension via apollo som bekräftad gäst men den möjligheten är tydligen avstängd då alla klagar på detta hotell.

 
2019-06-09

Inlägg av Tarewavan

Varning! Hotellet övervakar.

Hur Apollo m fl kan upphandla ett hotell som överbokar systematiskt är oacceptabelt. Första natten blev vi hänvisade till ett rum i källaren utan fönster med mögellukt. Inte bara vi utan 5 andra sällskap(inkl 2 barnfamiljer) Dag två fick vi vänta till kl 11 innan vi fick vår bokade lägenhet som inte stämmer överens med beskrivning eller bilder. Ingen engångengångsföreteelse då vi sett att två anlända omgångar med gäster drabbats på samma sätt. Igår kväll var det flera av de anlända gästerna som vår rörelsehindrade varav 2 (en rullstolsburen samt en med rollator) som hänvisades rum i källaren och där finns ingen hiss utan bara branta trappor. SKÄMS Resebolagen och PhillipionđŸ€Ź

 
2018-09-04

Inlägg av louice1972 Hedemora, Sverige

Fint hotell

Fräsch 2 r o k hade allt man behöver, strykjärn, brödrost mm. Utsikt över poolen var kanon, fin barn pool, bubbelbad bara att trycka på en knapp. stor trevlig balkong. Nya handdukar/lakan varje dag. Trevlig promenadväg till city. Trevlig hotell personal.

 
2018-08-04

Inlägg av AnnelieSelling Kos stad, Grekland

Ingen bra service från hotellpersonalen!!

Rummet var slitet, handtaget på kastrullen satt löst, tekokaren fungerade inte, balkongen var mycket bra, vi hade en hörnlägenhet o balkongen gick runt hörnet, fanns ingen bra strand i närheten så vi hyrde cyklar som kostade 5 euro/dag per person, det var jätte bra!! En bra strand var Lambi beach och det var ca 3-4 km dit, gick cykelväg hela vägen dit. Städningen var bra, nya handdukar nästan varje dag. Låg en bra restaurang vägg i vägg med hotellet "Aphrodite", mycket bra mat men dyrt. Personalen i receptionen var inte serviceminded!! Vi hade kvällsflyg 22.45 o frågade om det var möjligt att få stanna längre på rummet mot betalning, vi skulle återkomma samma dag som avresan. Men tyvärr, fick vi till svar, går inte. Men det tråkiga är att det kom inga nya hotellgäster innan vi åkte kl 20.00!! Personalen hade ingen lust att engagera sig!! Riktigt jobbigt att sitta och vänta i 8 tim innan bussen kom.