1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Philippion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Annika,
Stockholm

+
Frukosten och restaurangen hade väldigt god mat! Rekommenderas.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-11


9 av 10

Lena ,
Enånger

+
Fräscht i vår 2 rumslägenhet med 2 balkonger.
-
Skulle finnas torkställning på balkongen.

Bekräftad gäst: 2018-10-11


5 av 10

,

+
Läget
-
Bättre köksutrustning. Fanns ingen kniv bla

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

Kristina,
Ljusne

+
-
Tokigt och farligt att gå i blötan runt poolen för att komma till receptionen!

Bekräftad gäst: 2018-10-11


7 av 10

Katarina,
Ankarsrum

+
-
Nya bäddmadrasser. Kaffebryggare. Nytt kylskåp

Bekräftad gäst: 2018-10-11


8 av 10

,

+
-
Brandvarnare i lägenheterna. Uppfräschning av badrum, luktade bara fukt. Nya sängar.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


6 av 10

Eva,

+
utsikten från balkongen
-
en liten kastrull, större spisplattor

Bekräftad gäst: 2018-10-05


10 av 10

,

+
Fantastiskt trevlig personal. Bra läge.
-
Att kunna få fler än en nyckel till lägenheten. Nyckeln måste ju vara i för att få el o den som kommer hem senare måste låna en nyckel av nattportiern o sedan springa fram o tillbaka för att lämna igen den.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


7 av 10

Linnéa ,
Falun

+
Havsutsikten & balkongen!!
-
Att man ska få behålla rummen längre i fall man ska med ett natt flyg hem. Samt att städningen ska vara bättre, var myror i vårt rum.. Över hela köksbänken.

Bekräftad gäst: 2018-10-05


8 av 10

Maria ,
Uppsala

+
Väldigt trevlig personal i receptionen
-
Se till så städarna står för om de råkat kasta ens sminkpenna....

Bekräftad gäst: 2018-10-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

267 omdömen
Utmärkt
 
105
Väldigt bra
 
78
Bra
 
26
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2018-09-04

Inlägg av louice1972 Hedemora, Sverige

Fint hotell

Fräsch 2 r o k hade allt man behöver, strykjärn, brödrost mm. Utsikt över poolen var kanon, fin barn pool, bubbelbad bara att trycka på en knapp. stor trevlig balkong. Nya handdukar/lakan varje dag. Trevlig promenadväg till city. Trevlig hotell personal.

 
2018-08-04

Inlägg av AnnelieSelling Kos stad, Grekland

Ingen bra service från hotellpersonalen!!

Rummet var slitet, handtaget på kastrullen satt löst, tekokaren fungerade inte, balkongen var mycket bra, vi hade en hörnlägenhet o balkongen gick runt hörnet, fanns ingen bra strand i närheten så vi hyrde cyklar som kostade 5 euro/dag per person, det var jätte bra!! En bra strand var Lambi beach och det var ca 3-4 km dit, gick cykelväg hela vägen dit. Städningen var bra, nya handdukar nästan varje dag. Låg en bra restaurang vägg i vägg med hotellet "Aphrodite", mycket bra mat men dyrt. Personalen i receptionen var inte serviceminded!! Vi hade kvällsflyg 22.45 o frågade om det var möjligt att få stanna längre på rummet mot betalning, vi skulle återkomma samma dag som avresan. Men tyvärr, fick vi till svar, går inte. Men det tråkiga är att det kom inga nya hotellgäster innan vi åkte kl 20.00!! Personalen hade ingen lust att engagera sig!! Riktigt jobbigt att sitta och vänta i 8 tim innan bussen kom.

 
2018-07-12

Inlägg av Anton A

Helt okej!

Nattpersonalen hade lite svårt att förstå engelska och vi hade kackerlackor på rummet, men det tillhör ändå naturen i Grekland! Inte världens bästa frukost, men funkar. I övrigt ett prisvärt och bra hotell med service!

 
2017-10-02

Inlägg av Bettanabc Koping, Sverige

Very good!

Perfekt läge med promenadavstånd till centrum, busstationer mm. Bra rum med balkong mot havet. Intill strandpromenaden. Ligger utmed trafikerad gata. Bankautomat vid entrén, gott om restauranger i närheten, affärer nära för den som har självhushåll.

 
2017-08-25

Inlägg av K6765VIanna_

Rent fräscht och trevlig personal

Jag och mina två söner var där. Mycket fint rum och en balkong med begränsad havsutsikt men med morgon och kvällssol. Härligt! Fantastisk frukost med frukt och grönsaker, passade oss utmärkt. Låg nära Kos stad. Trevlig och hjälpsam hotellpersonal. Tonåring tröttnade på poolen och lillebror höll på välta stället med vild badlek, så vi höll oss på stranden eller på båtar om dagarna, säkert skönt för hotellpersonal och de andra hotellgästerna. 😉Mkt bra att poolen hade öppet mellan 8-19. Det jag saknade var osötade drycker, typ limedryck, tomatjuice. Glas vid poolen kändes inte bra. Inför plastmuggar och plastvinglas istället. Vi besöker gärna detta hotell igen.