1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Philippion

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,1 av 10 baserat på 547 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,1 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Hans-Olof,
Falkenberg

+
Lugnt och trivsamt. Helt OK ljudmässigt. Nära till mycket bra restaurang.
-
Duschhandtag sprutade lite hur som helst - byttes snabbt Kran rök av - byttes snabbt Alltså - underhållet något eftersatt

Bekräftad gäst: 2019-08-23


1 av 10

Markku,
Vargön

+
Ingenting! Fick inte rummet vi bokade 11 månader tidigare pga att de var överbokat vi fick ett rum på ett hotell bredvid som vi valde att lämna istället fick tillbringa resten av våran semester i Kardamera fast vi hade bokat resa till Kos stad hoppas nu att Apollo håller det dom lova att vi ska få ersättning! Det var 3 andra familjer som inte heller fick rummen dom hade bokat.
-
Att Apollo avbryter samarbetet med detta hotell som tydligen håller på att överboka hela tiden

Bekräftad gäst: 2019-08-23


10 av 10

,

+
Ser fint ut och bra pool Baren har öppet länge och erbjuder goda drinkar
-
Maten var inte så god

Bekräftad gäst: 2019-08-23


3 av 10

Beverly,

+
Läget
-
ÖVERBOKA INTE PHILIPPION! När vi checkade in på hotellet fick vi reda på att vi inte skulle ha ett kök och blev kompenserade med halvpension. Helt okej tänkte vi tills vi blev ledda till ett ”annat” hotell ner i gatan. Dålig standard som inte alls var jämförbar med det vi egentligen bokat. Smutsigt, slitna möbler, sängarna var stenhårda, toaletten sliten med världens minsta dusch som också var rätt ofräsch. Balkongdörren gick inte att låsa. Vi hittade ett brännmärke i lakanet och bad om ett nytt täcke och fick ett med fläckar på. Apollo gav fantastisk service dagen efter och erbjöd oss + 3 andra sällskap som hamnat i samma byggnad som oss ett nytt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-08-23


1 av 10

,

+
0
-
Stäng skiten

Bekräftad gäst: 2019-08-16


6 av 10

Nasir ,
Malmö

+
Polen liten men okej, utsikt över havet fantastiskt, alt annat var bra, förutom städning, städaren kom inte på 2 dagar i rad och fuskade med städning genom att inte byta lakan, utan bara rättade till,,,, vi klagade inte ändå, eftersom helheten var det okej.
-
De ska anställda flera städerskor, det var bara en eller 2,därför orkade de inte mer, vårt rum var klar med städning efter kl 15,, ok, jag Tackar, jag kommer inte på något annat,

Bekräftad gäst: 2019-08-16


3 av 10

Madeleine,
Enköping

+
Stor 2-rumslägenhet med bra AC.
-
Skaffa parasoll till dessa balkonger, som har sol från kl 10 - 18. Går ej att vistas därute då, då det är för hett i augusti månad. Allldeles för trångt poolutrymme. Skaffa fler solstolar. Förbjud badleksaker i poolen. Alla går och paxar stolar i förväg, detta är förbjudet enligt hotellets regler. Gör kontroller av detta. Man måste kunna få köpa till ett rum då man har sen utcheckning, går inte att skylla på att hotellet är fullbelagt. Sådan rum måste alltid finnas. Nu blev man hänvisad till sunkiga duschutrymmen i källaren, helt oacceptabelt.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


4 av 10

Helena,
Motala

+
Läget, nära till restauranger och shopping. Varm och fräsch pool.
-
Duschkabinerna var trasiga och hafsigt lagade med draperier. Toalettlåset trasigt på vårt rum. Allmänt slitet och ofräscht i lägenheterna med fläckar på väggar och i sänglinnet. När vi anlände var det en stor äcklig sunkvattenpöl under sittgruppen i köket på rummet. Trasiga balkongmöbler och spruckna glas när vi kom. Mycket myror i korridor och på ett av rummen.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


10 av 10

Victor,
Lund

+
Poolområdet
-
Bättre frukost, oftare pannkakor till frukost.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

Susanne,
Stockholm

+
Gratis air condition! Mycket stort plus. Hotellet var fint och fräscht och hade ett bra läge.
-
Vi fick bara en nyckel, vi var tre personer och hade åtminstone behövt två nycklar. Vad gäller frågan om mat och dryck så åt vi aldrig på hotellet så vi har ingen åsikt om det.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

62% av resenärerna rekommenderar

326 omdömen
Utmärkt
 
127
Väldigt bra
 
91
Bra
 
29
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2019-08-21

Inlägg av Heartstone67

Undvik

Hotellet har otroligt små rum. Eftersatt underhåll syns tydligt på rummets standard. Förmodar att de tjänat pengar på flyktingar som flytt kriget i Syrien. Restaurangens mat har även den tydliga spår på att det behövs förbättras, avsevärt. Personalen gör det som de kan även om det saknas len del för att få dig att känna dig som en riktig gäst och inte i akut behov av ett rum. Tyvärr inget hotell att rekommendera.

 
2019-06-24

Inlägg av boabean

Fint hotell

Väldigt bra hotell, med trevlig personal och god mat. Andra gången jag och min familj är här, passar perfekt för barnfamiljer. Hotellet ligger nära till staden, ligger fint vid havet. Fräscha hotellrum.

 
2019-06-23

Inlägg av Fuad A

Fuad

Katastrof hotell. Maten är under all kritik. Super otrevlig personal. Apollo säger att det är 200 meter till stranden men det är längre än så. Kusten tvärs över gatan är ingen strand. Hotellpersonalen sparar på allt och det syns tydligt. En liten tvålbit ska räcka en hel vecka. Badhanddukar byts ej ut fast man lägger de på golvet. Bokar du halvpension så blir du besviken, finns ingenting att äta, likaså på morronen samt till middagen. Gamla råvaror som konstig mat är tillagad ifrån. Vi åt ute varje dag fast betalade halvpension. Till största möjliga mån skall detta hotell undvikas. Vi bokade resan via apollo den 14:e juni 2019 och stannade en hel vecka längtade att få komma hem från dag 1. Försökte skriva en recension via apollo som bekräftad gäst men den möjligheten är tydligen avstängd då alla klagar på detta hotell.

 
2019-06-09

Inlägg av Tarewavan

Varning! Hotellet övervakar.

Hur Apollo m fl kan upphandla ett hotell som överbokar systematiskt är oacceptabelt. Första natten blev vi hänvisade till ett rum i källaren utan fönster med mögellukt. Inte bara vi utan 5 andra sällskap(inkl 2 barnfamiljer) Dag två fick vi vänta till kl 11 innan vi fick vår bokade lägenhet som inte stämmer överens med beskrivning eller bilder. Ingen engångengångsföreteelse då vi sett att två anlända omgångar med gäster drabbats på samma sätt. Igår kväll var det flera av de anlända gästerna som vår rörelsehindrade varav 2 (en rullstolsburen samt en med rollator) som hänvisades rum i källaren och där finns ingen hiss utan bara branta trappor. SKÄMS Resebolagen och Phillipion🤬

 
2018-09-04

Inlägg av louice1972 Hedemora, Sverige

Fint hotell

Fräsch 2 r o k hade allt man behöver, strykjärn, brödrost mm. Utsikt över poolen var kanon, fin barn pool, bubbelbad bara att trycka på en knapp. stor trevlig balkong. Nya handdukar/lakan varje dag. Trevlig promenadväg till city. Trevlig hotell personal.