Michel

  • Nära Lambistranden
  • Fint poolområde
  • Centralt i Kos stad

Vill du bo centralt i Kos stad så är Michel hotellet för dig! Här har du nära till det mesta – stranden, nöjen och avkoppling. Den vackra Lambistranden ligger bara ett stenkast bort, där du kan njuta av sol & bad, promenader och motionsrundor. Vill du hänga kvar vid hotellet finns här en trevlig pool med solstolar och parasoll.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rymlig lägenhet o balkong
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 28 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Michel är ett trevligt hotell beläget i centrala Kos stad. Det korta avståndet till nöjesliv, restauranger och den härliga Lambistranden gör hotellet extra populärt bland ungdomar under högsäsong. Hotellet välkomnar endast vuxna gäster över 18 år (men resenärer som är yngre än 17 år är välkomna i sällskap med gäster över 18 år).

På hotellområdet finns ett litet poolområde med solstolar och parasoller. På systerhotellet St Constantine finns en poolbar där gäster på hotell Michel kan köpa något att dricka. I receptionen finns gratis wifi och deponering mot avgift. Biljard mot avgift. Då hotellet ligger väldigt centralt kan nöjesliv och restauranger i närheten uppfattas som störande, men samtidigt har du nära till allt! Stadstrafik utanför hotellet.

Måltider

Inga. Frukostbuffé mot tillägg. Frukosten serveras på grannhotellet St. Constantine.