1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Akti Palace

Dubbelrum

Moderna dubbelrum med möjlighet för en person i extrabädd. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Bad/dusch och wc. Hårtork. Terrass eller balkong, vissa av balkongerna har havsutsikt. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Moderna dubbelrum med tillgång till delad pool. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Bad/dusch och wc. Hårtork. Markterrass med poolutsikt. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2 personer varav 1 barn.

Enkelrum

Trevliga enkelrum med tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Fräscha familjerum med möjlighet för två person i extrabädd. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-3 personer varav 1 barn.

Familjerum i etage

Familjerum i etage med ett sovrum och badrum på både bottenvåningen och den andra våningen. Möjlighet till extrabädd i form av bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis minibar som fylls på varje dag. Bad/dusch och wc. Hårtork. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd. Städning 7 ggr/vecka.
Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.