1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Akti Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anki,
Halmstad

+
-
Tråkigt att vi fick vänta 2 Tim innan vi fick rummet vid ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-09-21


9 av 10

Mats,
Eskilstuna

+
Servicen
-
Åtgärda mycket dålig havsstrand

Bekräftad gäst: 2018-09-14


10 av 10

Carola,
Åkers Styckebruk

+
God mat, trevlig personal,
-
Större plastmuggar vid poolen/stranden. Fixa ta bort stenar så det blir lättare att gå ner i havet, fler solstolar.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


5 av 10

Frank,
Stockholm

+
Lunch baren
-
Bättre mat och mera variation

Bekräftad gäst: 2018-07-07


8 av 10

,

+
Mat o dryck
-
Renare polområde, marken och dynorna var skitiga.

Bekräftad gäst: 2018-06-23


7 av 10

Emma ,
Trelleborg

+
Egna poolen, poolbaren och nära till stranden.
-
Lättare att ta sig ut i havet, mycket stenigt. Bättre mat på fiskrestaurangen, mer aktiviteter, mer variation på maten.

Bekräftad gäst: 2018-06-08


9 av 10

Esben,
Sj. Odde

+
Byggemåde, Service og Forplejning
-
Bedre kloarkering, så toiletpapir må skylles ud .

Bekräftad gäst: 2019-05-17


10 av 10

Gitte,
Silkeborh

+
Alt og jeg mener alt var all inclucive. Personalet var så profesionelle og ualmindelige søde. Der var ro og orden overalt. Pænt og rent. Shuttle bus til byen var også gratis. Selvom vi skulle tjekke ud kl 12 og først rejse kl 20 blev der stillet et værelse tilrådig til bad og påklædning og det var også gratis. Fantastisk sted - vi kommer igen.
-

Bekräftad gäst: 2018-06-15


8 av 10

,

+
ruoka ja palvelu
-

Bekräftad gäst: 2019-05-17


9 av 10

Minna,
Orimattila

+
Siisteys.Todella hienoa että Ali Inclusiveen kuului kaikki.Bussikuljetus keskustaan.Erittäin ystävällinen henkilökunta.
-
Lisävuode oli kova.Tyyny puuttui kokonaan...saimme kyllä sitten tyynyn.Kunnon peittoja kaivattiin.Lisävuoteen kohdalla ja sängyssäkin muurahaisia jotka jättivät kutisevia puremia.

Bekräftad gäst: 2018-08-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4/5 Läge
 • 4/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

830 omdömen
Utmärkt
 
395
Väldigt bra
 
282
Bra
 
103
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2016-06-29

Inlägg av ViktorNilsson Borås, Sverige

Bra service, bra mat och överlag ett bra hotell.

Detta är ett all inclusive hotell. de serverar en stor buffé på kvällarna, utöver det kan du välja tre tillfällen där du går till en separat restaurang och får antingen asiatiskt, grekiskt eller fisk serverat. Polområdet ligger nära havet med fin utsikt, finns även tillgång till en strand. 4 tennisbanor finns på området. Väldigt trevlig och hjälpsam personal, skulle säga att de förhöjde upplevelsen mycket.

 
2015-12-15

Inlägg av Lina K

Underbart!

Jag och min syster var här i Juni. Vi hade ett rum med delad pool, vilket jag starkt rekommenderar. Servicen över lag var helt fantastisk, alla - var du än gick var så glada och trevliga. I restaurangen fanns det alltid något att variera med under veckan och personalen var alltid trevliga och välkomnande, inte alltid man ser detta på hotell där dricksen från gäster med gummiband runt handleden är sällsynt. Att möta personal, trädgårdspersonal till kypare med ett leende gav verkligen det lilla extra. Varm känsla när vi lämna och kommer absolut att återvända.

 
2015-07-09

Inlägg av Monica L

Fantastisk mat, men...

Detta hotell har flera fördelar men också några nackdelar. Maten var fantastiskt god! Vi har aldrig varit så nöjda med mat och vin på någon annan resa. Allt var väldigt vällagat och köttet var verkligen bra. Vi hade ett lite större familjerum och det var helt ok. Dubbelsängen var skön, inte alls så hård som vi är vana vid sen tidigare på grekiska hotell. Barnens sängar var dock hårda. Poolområdet var bra. Solsängarna räckte, så man behövde inte gå upp extra tidigt för att boka plats. Solsängarna var dessutom bekväma med en tjock madrass. Det fanns även "solpuffar" som vad supersköna att ligga och sola i. Det som inte var bra var framförallt havsbadet. Stranden bestod av sand/småsten, men botten var fylld av stora stenar. De hade lagt ut gångar med säckar att trampa på för att man överhuvudtaget skulle kunna ta sig ut i vattnet. Klart den sämsta strand vi har varit på. Det var inget animationsteam, väldigt lite kvällsunderhållning och inget annat att göra på kvällarna. Stället var ganska dött... Visserligen gick gratisbussar in till Kardamena, men där fanns heller inte mycket att göra. Vet inte om vi hade extrem otur, men under de 11 dagar som vi var här blåste det kraftigt oavbrutet. Det kändes t.o.m. lite kyligt vissa kvällar.

 
2015-06-02

Inlägg av Henrik J Karlshamn, Sverige

Ett kanonhotell med bra mat och service

Detta hotell är ett av de bättre hotell jag någonsin varit på! Väldigt bra service, mycket trevlig personal och framförallt otroligt vällagad och god mat. Kan mer än gärna rekommendera detta hotell! Drinkar som ingår i all inclusive blandas med riktig sprit! Ingen "ful" sprit som det oftast är. Kända märken av olika sorter. När det gäller maten är det inga överfyllda fat som serveras utan det läggs upp lagom på faten och lagas efter hand. Otroligt god pasta och filé av kalv, fläsk, kyckling och lamm var favoriterna. Åt dock det mesta och jag är kräsen när det gäller mat! Ett kanonhotell!

 
2014-06-14

Inlägg av tomstal Stockholm, Sverige

Grymt hotell!

Reste till Akti Palace med min flickvän för ungefär en vecka sedan. Hotellet låg endast cirka 15 minuter från flygplatsen med busstransfer, vilket var väldigt skönt. Hotellet var väldigt modernt och fräscht! Sängarna var extremt sköna och rummen snyggt inredda. Mindre kylskåp fanns som fylldes på (gratis) med en flaska vin, juice och vatten varje dag. Bra städning. Toaletterna var fina! Vi upplevde att maten var mycket bra, med ett stort utbud av både grönsaker och varmrätter. Allting var mycket proffsigt tillagat och med stort fokus på renlighet! Fanns mycket att välja på! Kött, fisk, fågel, vegetariskt, sallad, grekiska rätter... Perfa! I poolbaren på dagarna kunde man avnjuta dels dryck men även enklare mat, så som pizza, souvlaki, m m. Perfekt och väldigt gott. Personalen var trevlig och väldigt tillmötesgående. Man märkte att hotellet arbetade aktivt med att utveckla sitt koncept (är ju ett relativt nystartat hotell). Man var service-minded och bjöd alltid på vänliga leenden. Hotellet anordnade även gratis bussresor till Kardamena (cirka 4 km från hotellet), där ett större utbud av affärer och nattklubbar fanns att tillgå. Vidare erbjöd man även på gratis WiFi. Gym fanns också, vilket självklart var gratis! Stranden var väldigt fint och kändes orörd. Där fanns även gratis solstolar och parasoll. Klipperstensstrand med mycket sten i havet (för de som tycker sådant är obekvämt). Vi är mycket nöjda med vår resa och kan definitivt tänka oss att återvända till Akti!