1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean View

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

,

+
Läger
-
Ägarna borde engagera sig lite mer I gästerna. Var totalt oengagerade!

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Anders ,
Örebro

+
Läget vid stranden, lugnet o ägaren som var fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


9 av 10

Bjarne,
Göteborg

+
Lagomt litet o personligt kände mig välkommen. Trevlig o sympatisk städerska. Jätteskön säng.
-
Lite flera krokar att hänga saker på i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-12


8 av 10

Helena,
Stockholm

+
Läget. Helt oslagbart med havet inpå knuten.
-
Städningen. Fanns bara varmvatten och inget kallt i badrummet i rum nr 6.

Bekräftad gäst: 2018-07-05


7 av 10

Anna-Lena,

+
Läget, städningen, stort rum
-
Vi var de enda gästerna, hotellet var fortfarande under reparation, trädgården ej iordning. Det var inget problem för oss, men borde kanske ha påpekats i hotellbeskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-05-24


10 av 10

Gry,
Kolding

+
Beliggenhed og udsigt og søde værtsfolk. Vil klart gerne komme tilbage.
-
Et længere bruseforhæng :-)

Bekräftad gäst: 2019-07-05


10 av 10

Leif,
Vordingborg

+
Beliggenhed
-

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Jette,
København

+
Beliggenhed
-
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


8 av 10

Helle,
Tåstrup

+
Store værelser. Skab på badeværelset. God beliggenhed lige ud til Nordstranden.
-
De skulle have 55 Euro for en uges aircon. Det er alt for meget. Værelset som vendte mod bjergene var som en bageovn.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


8 av 10

Jytte,
Farum

+
-
Rengøring af badeværelse

Bekräftad gäst: 2018-06-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

31 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
1
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-04-23

Inlägg av 992svene Härnösand, Sverige

Överträffade alla förväntningar !

Hotellet ligger perfekt vid stranden i Puerto de Mogan. Inte många steg ner till stranden eller första restaurangen. På hotellet/i lägenheten finns allt du kan önska dig. Gott om förvaring, bra sängar. Fint badrum med takdusch. Kök med bra utrustning, stor kyl och frys. TV i både v-rum och sovrum. Balkong med bord och fyra stolar samt två solsängar. Fjärrmanövrerad markis. Bröd på dörrhandtaget varje morgon. Poolen är stor och inte alls kall, åtminstone inte då vi var där, 3-17 april, gissar minst 22 C. Gott om plats kring poolen. Utsikt mot havet från poolen. Mycket bra bemötande av personalen.

 
2019-04-04

Inlägg av B1477GAsofial Puerto de Mogán, Spanien

Hotellet är toppen

Jag och min man har nu varit här snart en vecka. Helt fantastiskt. Fin utsikt från balkongen, se bild. Den är tagen från vår lägenhet. De har trevlig personal framförallt Ruth som är Väldigt service inriktad. Vi har fått känslan om att de är måna att gästerna skall trivas. Väldig bra städning Om det nu skulle vara något konstruktivt så skulle vi ha önskat oss lite varmare pool..

 
2019-04-01

Inlägg av CamillaKazantzis

Amazing hotel!!

This is our new favorite hotel at Gran Canaria. We had an 2 bed apartment and it was big and it has everything you need when you are on vacation. We had room 206. Perfect location and so calm. The staff is so nice and they keep this hotel so nice and clean. We got bread on the door every morning and that is so good to have for breakfast. We will definitely go back next year.

 
2019-01-19

Inlägg av Ann-Sofie L

Great place to stay!

Nice hotel with apartments, large rooms and a BIG terrass. Nice pool, lots of sunbeds. All kitchen equipment and fresh bread hanging on the door every morning. An extra plus för Ruth, very nice receptionist! Ann-Sofie and Peter, Sweden

 
2018-12-27

Inlägg av sabinaandfamily

Beautiful location, wonderful sea view, great service, clean and tidy.

We very much appreciated hotel Cordial Muelle Viejo as a family with kids. The location is great and the apartments modern, clean and fresh. Wonderful pool area and garden. Good service and we really felt welcome. It is a place where you feel at home. The children loved it.