1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aegean View

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

,

+
Läger
-
Ägarna borde engagera sig lite mer I gästerna. Var totalt oengagerade!

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Anders ,
Örebro

+
Läget vid stranden, lugnet o ägaren som var fantastisk.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


9 av 10

Bjarne,
Göteborg

+
Lagomt litet o personligt kände mig välkommen. Trevlig o sympatisk städerska. Jätteskön säng.
-
Lite flera krokar att hänga saker på i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-07-12


8 av 10

Helena,
Stockholm

+
Läget. Helt oslagbart med havet inpå knuten.
-
Städningen. Fanns bara varmvatten och inget kallt i badrummet i rum nr 6.

Bekräftad gäst: 2018-07-05


7 av 10

Anna-Lena,

+
Läget, städningen, stort rum
-
Vi var de enda gästerna, hotellet var fortfarande under reparation, trädgården ej iordning. Det var inget problem för oss, men borde kanske ha påpekats i hotellbeskrivningen.

Bekräftad gäst: 2018-05-24


10 av 10

Jette,
København

+
Beliggenhed
-
-

Bekräftad gäst: 2018-08-09


8 av 10

Helle,
Tåstrup

+
Store værelser. Skab på badeværelset. God beliggenhed lige ud til Nordstranden.
-
De skulle have 55 Euro for en uges aircon. Det er alt for meget. Værelset som vendte mod bjergene var som en bageovn.

Bekräftad gäst: 2018-08-02


8 av 10

Jytte,
Farum

+
-
Rengøring af badeværelse

Bekräftad gäst: 2018-06-07


9 av 10

øydis,
nærsnes

+
beliggenheten/utsikten
-
ingen

Bekräftad gäst: 2018-09-30


9 av 10

Chatrine,
Nannestad

+
Beliggenheten, stort rom, fantastisk utsikt fra balkongen! Veldig hyggelig betjening! Faktisk også god seng! Og det ble byttet på senga tre ganger i løpet av to uker. Bra!
-
Vannkoker bør byttes ut, og kanskje litt mer utvalg i kjøkkenutstyr, siden det kalles leilighet? Hadde besøk av en del maur. Men kjøpte meg noe fælt på sprayboks, så forsvant de. Det bør opplyses at AC er ekstra, og at det er ganske dyrt.

Bekräftad gäst: 2018-09-09


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.