1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Aegean View

Här bor du med bra läge alldeles vid stranden och med gångavstånd till pittoreska tavernor och väldoftande matbutiker. I lägenheterna har du dessutom gott om plats och behöver aldrig trängas. Till middagen kan det vara mysigt med en kvällspromenad till byn men om du inte har lust finns det mesta du behöver i köket för självhushållning.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 20 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trevligt lägenhetshotell med en liten trädgård som bjuder in till en lugn semester. Hotellet har egna solstolar och parasoll på stranden, som kan bokas för en dag eller vecka. Perfekt läge alldeles vid stranden i Lefkos och med gångavstånd till tavernor och livsmedelsbutiker. Väg måste korsas för att nå stranden. Begränsade öppettider i receptionen, men personal finns tillgänglig i hotellet. Genomfartstrafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Betalning med kort accepteras i mindre utsträckning i restauranger och butiker i Lefkos. Det finns en uttagsautomat i Lefkos, men där kan pengarna ibland ta slut och det kan dröja ett par dagar innan den fylls på igen. Det finns även bankomat i Arkasa, ca 30 minuter från Lefkos, och i Karpathos stad, ca 1 timme från Lefkos.