1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vergina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
Lugnt läge bra innergård trevlig personal
-
Bättre erbjudande om mat o dryck då hotellet ligger en bra bit från både affärer och restauranger

Bekräftad gäst: 2019-06-13


8 av 10

Linnéa,
Göteborg

+
Stort rum, balkong med havsutsikt samt poolutsikt.
-
Personal i receptionen dygnet runt

Bekräftad gäst: 2019-06-13


10 av 10

Cecilia ,
Göteborg

+
Personalen och läget, finns inget att klaga på.
-
Frukost

Bekräftad gäst: 2019-06-06


8 av 10

Anders,
Falkenberg

+
Personal, poolen, läget
-
Säkerhetsboxar i lägenheten istället för i lobbyn. Fixa smågrejer i dusch/toalett. Säkerhet när receptionen är obemannad. Ej låst entrédörr.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


5 av 10

Åsa,
Kinna

+
-
Förklara att 700 meter t stranden betyder rejäl backe!

Bekräftad gäst: 2019-06-06


10 av 10

Jeya,
Uppsala

+
Städning
-

Bekräftad gäst: 2019-05-30


10 av 10

Gunnar ,
Söderhamn

+
Trevlig personal.
-
Luktar avlopp på rummet

Bekräftad gäst: 2019-05-30


7 av 10

Göran,
Fjärdhundra

+
Lugnt och skönt, inga muppar som sprang ut 6 på morgonen och belamrade solstolarna med handdukar.
-
dåligt med varmvatten ibland (luft i rören?). Madrassen stenhård... Toalettringen sett sina bästa dar. Dåligt med avlastningsytor i köksdelen, nån bänk till skulle vara bra.

Bekräftad gäst: 2019-05-23


9 av 10

Janet,
Gävle

+
Rent och snyggt , mycket trevlig personal.
-
Väldigt brant och lång backe till hotellet .

Bekräftad gäst: 2019-05-23


10 av 10

Caroline,
Avesta

+
Service
-

Bekräftad gäst: 2019-05-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-06-17

Inlägg av carinae814 Stockholm, Sverige

Enkelt och lyhört

Ett trevligt hotell på höjden. Väldigt lyhört. Bor du mot poolen studsar ljudet och allt hörs. Städningen är okej, personalen vänlig och hjälpsam. Tyvärr saknar de förståelse för att inte tillåta sina barn leka i poolen på eftermiddagen under flera timmar. Sängarna är hårda. Vi kommer inte att bo här igen.

 
2017-10-29

Inlägg av FruLaurin Gränna, Sverige

Bra boende

Enkelt men trivsamt hotell högt upp i Pigadia. Vi bodde i ett av de små husen vid entrén utanför själva hotellet vilket passade oss perfekt. Extremt spartanskt och enkelt men den sköna uteplatsen under fikonträdet kompenserar en del. Saknade bemannad reception och att det inte fanns något som helst att köpa på plats på em/kvällar

 
2016-07-05

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Perfekta alternativet

Underbar personal, hjälpsamma på alla sätt och otroligt trevliga. Hotellet i sig stämmer bra in på beskrivningen lite slitet men absolut helt funktionsdugligt. Är man inte rädd för att gå lite på semestern tycker jag absolut att detta är ett bra boende. Lugnt och mysigt. Hade bokat en vecka med min 9 åriga dotter, trivdes så bra så vi ville inte åka hem förlängde resan med en vecka till. Rekommenderar detta hotel till barnfamilj då man har full koll på barnen i poolen.

 
2016-06-18

Inlägg av Patelo75 Stockholm, Sverige

Vergina

Extra stor 2 rums lägenhet, betyget är vad hotellet själva vill 2 av 5. De kommer inte upp i medel. + stort sovrum - sunkigt badrum med en lukt från avloppet. Möjligen lite mögel. - riktigt dåliga extra sängar i form av bäddsoffa. - tråkig uteplats.

 
2016-06-10

Inlägg av sortax8 Falun, Sverige

Mycket bra hotell

Väldigt mysigt och en underbar personal som var väldigt hjälpsamma med allt. Trots att hotellet saknade restaurang så var det inga problem att få gyros eller pizza uppkört till hotellet, det fixade personalen.Poolen var underbar så jag kommer garanterat komma tillbaka. Hälsningar Sören