1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vergina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 225 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


3 av 10

Zahra,
Västerås

+
Trevlig personal
-
Hotellet var väldigt slitet. Alltid rent men väldigt ofräscha fönster, badrum. Fullt med myror på golvet. För lite alternativ med mat på hotellet och ingen resturang att äta maten i.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

,

+
Det var så trevlig personal och renligt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Giovanni,

+
Väldigt trevlig och omtänksam personal!
-
Möjligtvis lite mjukare sängar, en aning för hårda.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

Timmy ,
Grums

+
Personalen och städningen. Läget var riktigt bra.
-
Borde finnas en lounge för att beställa mat i.

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Git,
Norrköping

+
Personalen var supertrevlig. Städningen perfekt
-
Hotellet skulle tjäna på att kunna erbjuda lite mer än bara dryck att köpa .

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

Elsie-Marie ,
Hallsberg.

+
Trevlig personal och rent. Stor uteplats. Bara 22rum.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


7 av 10

Gunnar,
Söderhamn

+
Gemytligt poolområde bra städning trevlig personal.
-
Bar

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

George,
Stockholm

+
Trevlig personal. Bra pool. Man kan beställa mat, god gyros gör de också. Inte så långt från stan och strand, men räkna med en uppförsbacke som kan vara jobbig för äldre personer.
-
Avloppet behöver fixas så lukten försvinner. Katterna springer runt och det är störande. ACen bör inkluderas i priset för mer trivsel och frihet i hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

Anders,
Källby

+
Personalen som gör det lilla extra
-
Större utbud av mat och dryck på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Linda,
Södertälje

+
Det är oerhört fräscht och stora fina lägenheter. Poolområdet är toppen! Ett av de bästa hotellen vi bott på.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

57 omdömen
Utmärkt
 
28
Väldigt bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-06

Inlägg av 429timmys

Mysigt lägenhetshotell

Vi ankom till hotellet och hade bokat 2 rumslägenhet. Receptionisten berättade att rummet inte var städat men att städaren höll på. Under tiden fick vi erbjudandet att byta upp oss till en större lägenhet med utsikt till havet men vi avböjde efter vi sett lägenheten som låg strax utanför entrén. Det fanns två små lägenheter med egen ute terrass avskilt från hotellets vanliga rum. Vi hade fikonträd, olivbuskar och granatäpplen strax utanför dörren. Det kunde inte ha varit mysigare och lugnare för oss med våran 5 år gamla son. Städningen var helt suverän och personalen var jättetrevlig. Ägaren stod till och från i receptionen och gav hellre än gärna tips på fina stränder. Vi tog gärna några dagar vid hotellets pool där det fanns solstolar lediga varje dag. Vi kommer att återvända hit igen i framtiden 😎

 
2018-06-17

Inlägg av carinae814 Stockholm, Sverige

Enkelt och lyhört

Ett trevligt hotell på höjden. Väldigt lyhört. Bor du mot poolen studsar ljudet och allt hörs. Städningen är okej, personalen vänlig och hjälpsam. Tyvärr saknar de förståelse för att inte tillåta sina barn leka i poolen på eftermiddagen under flera timmar. Sängarna är hårda. Vi kommer inte att bo här igen.

 
2017-10-29

Inlägg av FruLaurin Gränna, Sverige

Bra boende

Enkelt men trivsamt hotell högt upp i Pigadia. Vi bodde i ett av de små husen vid entrén utanför själva hotellet vilket passade oss perfekt. Extremt spartanskt och enkelt men den sköna uteplatsen under fikonträdet kompenserar en del. Saknade bemannad reception och att det inte fanns något som helst att köpa på plats på em/kvällar

 
2016-07-05

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Perfekta alternativet

Underbar personal, hjälpsamma på alla sätt och otroligt trevliga. Hotellet i sig stämmer bra in på beskrivningen lite slitet men absolut helt funktionsdugligt. Är man inte rädd för att gå lite på semestern tycker jag absolut att detta är ett bra boende. Lugnt och mysigt. Hade bokat en vecka med min 9 åriga dotter, trivdes så bra så vi ville inte åka hem förlängde resan med en vecka till. Rekommenderar detta hotel till barnfamilj då man har full koll på barnen i poolen.

 
2016-06-18

Inlägg av Patelo75 Stockholm, Sverige

Vergina

Extra stor 2 rums lägenhet, betyget är vad hotellet själva vill 2 av 5. De kommer inte upp i medel. + stort sovrum - sunkigt badrum med en lukt från avloppet. Möjligen lite mögel. - riktigt dåliga extra sängar i form av bäddsoffa. - tråkig uteplats.