1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Vergina

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Tomas,
Eskilstuna

+
Personalen och läget!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


5 av 10

Marianne,
Lerum

+
-
Bättre balkongmöbler, vi var där i 2v,hade en 2-rumslägenhet med obekväma gamla plastmöbler.Lägenheten jämte oss hade nya stolar och bord som såg väldigt sköna ut.Lite konstigt att det skiljer på standard när det är likadana lgh (2 rum)Lite bättre duschdraperier,för korta så det blev alltid otroligt blött på golvet. Lite mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Johan,
Hammarö

+
Trevligt, enkelt och familjärt hotell. Vänlig tillmötesgående personal. Trevligt poolområde.
-
Uppenbara problem med avloppen. I delar av hotellet luktade det inte bra.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


7 av 10

Kenneth,
ÖDÅKRA

+
-
För smal säng i mindre två rums rum

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Britt-inger,
bälinge

+
Trevlig personal, sköna sängar.
-
Längre duschdraperi samt att badrumskranen satt löst.

Bekräftad gäst: 2018-09-20


7 av 10

Kajsa,
Eskilstuna

+
Poolen.
-
Ändra rumstyper i er beskrivning. Vi fick ett rum med ETT sovrum fastän vi hade bokat med TVÅ sovrum. Kontaktade Apollo på plats och fick svaret att det inte går att boka rum med två sovrum på detta hotell...

Bekräftad gäst: 2018-09-20


9 av 10

,

+
Lungt och rent
-

Bekräftad gäst: 2018-09-20


9 av 10

Tuula,
Landskrona

+
Lugnt och tyst
-

Bekräftad gäst: 2018-09-20


4 av 10

,

+
Poolen. Städning
-
Ge gästen en känsla av trivsel och välkomnande.

Bekräftad gäst: 2018-09-06


5 av 10

Clas,
Uddevalla

+
Lugnt läge med gott om sängar vid poolen. Bra WiFi även på rummen. Kostnadsfritt
-
Borde finnas lite bättre köksutrustning o fler än 2 av allting. Bättre terassmöbler. Flera lägenheter hade fått nya men vi hade ett par halvdana plaststolar. AC borde ingå utan kostnad.

Bekräftad gäst: 2018-09-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
19
Bra
 
4
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-06-17

Inlägg av carinae814 Stockholm, Sverige

Enkelt och lyhört

Ett trevligt hotell på höjden. Väldigt lyhört. Bor du mot poolen studsar ljudet och allt hörs. Städningen är okej, personalen vänlig och hjälpsam. Tyvärr saknar de förståelse för att inte tillåta sina barn leka i poolen på eftermiddagen under flera timmar. Sängarna är hårda. Vi kommer inte att bo här igen.

 
2017-10-29

Inlägg av FruLaurin Gränna, Sverige

Bra boende

Enkelt men trivsamt hotell högt upp i Pigadia. Vi bodde i ett av de små husen vid entrén utanför själva hotellet vilket passade oss perfekt. Extremt spartanskt och enkelt men den sköna uteplatsen under fikonträdet kompenserar en del. Saknade bemannad reception och att det inte fanns något som helst att köpa på plats på em/kvällar

 
2016-07-05

Inlägg av jennyhX9491OL Kungsbacka, Sverige

Perfekta alternativet

Underbar personal, hjälpsamma på alla sätt och otroligt trevliga. Hotellet i sig stämmer bra in på beskrivningen lite slitet men absolut helt funktionsdugligt. Är man inte rädd för att gå lite på semestern tycker jag absolut att detta är ett bra boende. Lugnt och mysigt. Hade bokat en vecka med min 9 åriga dotter, trivdes så bra så vi ville inte åka hem förlängde resan med en vecka till. Rekommenderar detta hotel till barnfamilj då man har full koll på barnen i poolen.

 
2016-06-18

Inlägg av Patelo75 Stockholm, Sverige

Vergina

Extra stor 2 rums lägenhet, betyget är vad hotellet själva vill 2 av 5. De kommer inte upp i medel. + stort sovrum - sunkigt badrum med en lukt från avloppet. Möjligen lite mögel. - riktigt dåliga extra sängar i form av bäddsoffa. - tråkig uteplats.

 
2016-06-10

Inlägg av sortax8 Falun, Sverige

Mycket bra hotell

Väldigt mysigt och en underbar personal som var väldigt hjälpsamma med allt. Trots att hotellet saknade restaurang så var det inga problem att få gyros eller pizza uppkört till hotellet, det fixade personalen.Poolen var underbar så jag kommer garanterat komma tillbaka. Hälsningar Sören