Kundomdömen om Venezia (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 48 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

,

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-10-10


3 av 10

Ann-Lena,
Viken

+
God mat bra pris
-
Informera om att huvudbyggnadens rum har störande musik och bar till långt ut på småtimmarna. Känns som man hamnat på ett holländskt hotell. Har bott där tidigare och inte upplevt samma problem

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Maria ,
Järfälla

+
Bra och lyhörd personal. Fin pool fina rum.
-
Bäddmadrass i sängen hade varit succé.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Kjell,
Ljungbyhed

+
Service och mat
-
Underhåll rummen bättre. Vi hade en del skavanker i rummet exvis trasigt myggnät i dörr mot balkong, skada i tak sovrum, lister saknas runt dörr badrum, trasigt toasits m m Ordna solstolar på stranden

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

Ylva,
Alingsås

+
Fantastisk mat och trevlig personal, mycket trevlig omgivning
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Ylva,
Partille

+
Så trevligt bemötande av all personal. Rummen så trevliga och sköna sängar. Poolområdet fantastiskt, fanns alltid lediga solstolar. Ingen "paxade" solstolar för att sedan vara borta halva dagen. Vi kommer tillbaka nästa år. Humana priser på mat och dryck.
-
Gick ej bada i havet för oss lite äldre, 60+ ,då det var halt o h plötsliga gropar vi ramlade i när vi skulle gå i vattnet. Har aldrig varit med om liknande trots många resor både i Grekland och övriga världen. I övrigt så vacker strand.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

Maria,
Stockholm

+
Maten, poolområdet, trevlig personal
-
Wi-Fi fungerade inte på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Lugna fina läget. Trevlig personak
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


9 av 10

Daniel,
Perstorp

+
Mat och personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


8 av 10

,

+
Maten, lugnet
-
Supermarket ? Långt till staden

Bekräftad gäst: 2019-08-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

112 omdömen
Utmärkt
 
38
Väldigt bra
 
44
Bra
 
22
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av dorredorra

Fantastiskt hotell!

Jättefint hotell. Rummen var jättefina och fint inrett. Vi hade lägenhet som var jättebra med kylskåp, frysfack och plattor om man ville laga lite egen mat. Stor och rymlig balkong. Frukosten var riktigt god och fräsch, även middagsbuffén! Varje onsdag har dom grillbuffé och den var så sjukt god! Andra restauranger höll inte samma mått! Väldigt lugnt hotell med trevliga gäster och personalen är jättesnälla. Poolen är ren och det finns gott om solstolar. Området är väldigt lugnt, inte många turister, stränderna är tomma på folk så man kan verkligen koppla av och hitta sitt eget favoritställe på stranden! Kristallklart vatten, otroligt! Varit i Grekland flera gånger och det här slog allt! Inte mycket vågor.. Rekommenderar att åka till Lefkos som ligger ca 1h bort med buss. Det är otroligt fint! Det enda som borde ingå på hotellet är AC, det kostar ca 7-8 euro per dag. Wifi ingår men det är väldigt dåligt.

 
2019-07-13

Inlägg av mimmi66 Skövde, Sverige

Mycket trevligt hotell i utkanten av Pigadia

Hotellet är mycket trevligt och det drivs av en väldigt trevlig familj. Det är 2,5 km till centrum och det är långt att gå en varm dag i Grekland. Det finns ingen minimarket närmare. Vi bodde på ett vanligt hotellrum och det var helt ok. Hade velat ha lite mer avställningsyta/krokar i badrum. Det hade också varit helt ok om det funnits en vattenkokare på rummet. För övrigt ett helt ok hotell. Maten var varierande och god. Frukosten kunde vara lite mer varierande.

 
2019-07-08

Inlägg av carinam521 Kvibille, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt och charmigt hotell som ligger ca 2 km utanför Pigadia centrum. Breda trottoarer längs stranden så lätt att prommenera in i stan. Rummet var lagom stort där det lilla köket ligger lite för sig själv. Väldigt enkel köksutrustning men man klarar sig på det. Stor uteplats åt baksidan vilket var lugnt och skönt men fanns även stolar ut mot poolen. Lagom många solstolar och fin pool. Mycket blommor vilket gjorde området otroligt fint. Var med på deras Grekisk buffé med underhållning. Otroligt god mat. Åt även lunch här några gånger och allt var otroligt vällagad och gott. Supertrevliga ägare och personal. Något hårda sängar men har varit med om mycket värre i Grekland. Det enda som vi var besvikna över var wifin som var helt kass. Rekommenderar verkligen detta hotell.

 
2012-09-15

Inlägg av P3008 Västerås

Studio för 2

Jag och min fru bodde en vecka på hotellet i en studio för 2 personer. Köksdelen var ganska liten och inte så välutrustad som det utlovades i annonsen på Booking.com. Sängarna något hårda, som de ofta är i Grekland. Poolområdet, med poolbar, är vackert med blommande bouganvilla och hibiskus. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Lugnt läge någon kilometer utanför Karpathos stad. Mycket nära till stranden(sandstrand, men lavabotten).

 
2019-08-07

Inlägg av MariR007

I recommend this hotel, very pleasant holiday! :-)

Really good food, clean hotel, friendly staff and owners. Also really good swimming pool and sun beds. The couple who owns the hotel are so nice and friendly. The beach is near, but swimming shoes are recommended because of the rocks. Sun beds at the beach costs few euros. But... hotel's pool is so nice that you can stay there whole day.