1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Venezia (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
9,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Super trevlig personal! Maten var jättegod och hotellet var väldigt lugnt och avkopplande!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-18


9 av 10

Carola,
skövde

+
Lugnt tyst bra mat
-
Krokar/avställningsyta i badrum. Vattenkokare hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


10 av 10

Charlotte,
Stockholm

+
Det bästa med hotellet var den fina trädgården med poolen och att det ingick både en utsökt frukost och middag. Sedan var familjen som ägde hotellet väldigt trevliga och anordnade grillmiddag med traditionell livemusik två gånger under veckan vi var där.
-
Det fanns A/C om man beställde det som ett extra tillägg. Först trodde vi att den var trasig så en liten notis på apparaten om att man kan betala 7€ /natt för A/C skulle vara bra. Vi väntade några dagar innan vi frågade, men våra tonårsbarn hade svårt att sova när det även var 29 grader på natten under tiden vi var där, så de fick sedan A/C i sitt rum efter den tredje natten. Vi hade alla rum mot vägen så det gick knappast heller att ha öppet på grund av den kraftiga trafiken utanför, även fast vi vuxna hade det utan A/C hela veckan. Men det var svårt att sova genom värmen och det bullriga ljudet från lastbilar och fyrhjulingar som till och med lät högre än lastbilar. Så extra tillägg med A/C är nog ett måste.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


5 av 10

Martin,
Helsingborg

+
Bra poolområde. Trevliga ägare och personal.
-
Byta ut stenhårda sängar. Nytt WiFi. Befintligt fungerade i princip aldrig under de två veckor vi var där.

Bekräftad gäst: 2019-06-20


10 av 10

Bosse,
Stockholm

+
Fantastiskt trevliga ägare med personal samtlugnt och avkopplande. Maten var sagolikt god
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-06-20


10 av 10

Malin,
Göteborg

+
Den familjära och trevliga stämningen. Underbar personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-20


10 av 10

Carina,
Kvibille

+
Väldigt mysigt poolområde med alla blommor. Trevlig personal och mycket god mst
-
Sängarna var lite väl hårda. Köksutrustningen var lite väl blåsig.

Bekräftad gäst: 2019-06-13


9 av 10

Ingela,
Delsbo

+
Den goda maten, middagsbuffen med olika grekiska rätter varje kväll var väldigt god. Trevlig personal, familjärt.
-
Saknade hyllor/ krokar att hänga på i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-05-30


10 av 10

Tommy,
Västerås

+
bra hotell och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-23


8 av 10

Birgitte ,
Odense

+
Maden og pooleområdet.
-
Det er et hotel kun til ofslapning, der er langet ind til byen. Stranden er ok, men det er vanskeligt at komme i vandet pga. stenflade.

Bekräftad gäst: 2019-07-04


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

107 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
42
Bra
 
22
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av dorredorra

Fantastiskt hotell!

Jättefint hotell. Rummen var jättefina och fint inrett. Vi hade lägenhet som var jättebra med kylskåp, frysfack och plattor om man ville laga lite egen mat. Stor och rymlig balkong. Frukosten var riktigt god och fräsch, även middagsbuffén! Varje onsdag har dom grillbuffé och den var så sjukt god! Andra restauranger höll inte samma mått! Väldigt lugnt hotell med trevliga gäster och personalen är jättesnälla. Poolen är ren och det finns gott om solstolar. Området är väldigt lugnt, inte många turister, stränderna är tomma på folk så man kan verkligen koppla av och hitta sitt eget favoritställe på stranden! Kristallklart vatten, otroligt! Varit i Grekland flera gånger och det här slog allt! Inte mycket vågor.. Rekommenderar att åka till Lefkos som ligger ca 1h bort med buss. Det är otroligt fint! Det enda som borde ingå på hotellet är AC, det kostar ca 7-8 euro per dag. Wifi ingår men det är väldigt dåligt.

 
2019-07-13

Inlägg av mimmi66 Skövde, Sverige

Mycket trevligt hotell i utkanten av Pigadia

Hotellet är mycket trevligt och det drivs av en väldigt trevlig familj. Det är 2,5 km till centrum och det är långt att gå en varm dag i Grekland. Det finns ingen minimarket närmare. Vi bodde på ett vanligt hotellrum och det var helt ok. Hade velat ha lite mer avställningsyta/krokar i badrum. Det hade också varit helt ok om det funnits en vattenkokare på rummet. För övrigt ett helt ok hotell. Maten var varierande och god. Frukosten kunde vara lite mer varierande.

 
2019-07-08

Inlägg av carinam521 Kvibille, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt och charmigt hotell som ligger ca 2 km utanför Pigadia centrum. Breda trottoarer längs stranden så lätt att prommenera in i stan. Rummet var lagom stort där det lilla köket ligger lite för sig själv. Väldigt enkel köksutrustning men man klarar sig på det. Stor uteplats åt baksidan vilket var lugnt och skönt men fanns även stolar ut mot poolen. Lagom många solstolar och fin pool. Mycket blommor vilket gjorde området otroligt fint. Var med på deras Grekisk buffé med underhållning. Otroligt god mat. Åt även lunch här några gånger och allt var otroligt vällagad och gott. Supertrevliga ägare och personal. Något hårda sängar men har varit med om mycket värre i Grekland. Det enda som vi var besvikna över var wifin som var helt kass. Rekommenderar verkligen detta hotell.

 
2012-09-15

Inlägg av P3008 Västerås

Studio för 2

Jag och min fru bodde en vecka på hotellet i en studio för 2 personer. Köksdelen var ganska liten och inte så välutrustad som det utlovades i annonsen på Booking.com. Sängarna något hårda, som de ofta är i Grekland. Poolområdet, med poolbar, är vackert med blommande bouganvilla och hibiskus. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Lugnt läge någon kilometer utanför Karpathos stad. Mycket nära till stranden(sandstrand, men lavabotten).

 
2017-08-14

Inlägg av gege13mars Marseille, Frankrike

Very nice hotel

Very nice and pleasant hotel with a beautiful swimming pool (and one specific for the young children). Good restaurant, not typically Greek, but with a good quality food and a outside bar for a drink after the dinner. Only one disadvantage, it is a little far to the center of the city and we need car (or taxi) to go to the harbor and the touristic area (shops and bars)