Kundomdömen om Venezia (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
9,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Maria,
Stockholm

+
Maten, poolområdet, trevlig personal
-
Wi-Fi fungerade inte på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Bengt,
Stockholm

+
Lugna fina läget. Trevlig personak
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


9 av 10

Daniel,
Perstorp

+
Mat och personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


8 av 10

,

+
Maten, lugnet
-
Supermarket ? Långt till staden

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Mats,
Rosersberg

+
Maten och pool området
-

Bekräftad gäst: 2019-08-22


9 av 10

,
Trollhättan

+
Gemytliga stämningen , mysigt med ett familehotell
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


8 av 10

Robert ,
Västerås

+
Lugnt och skönt. Trevlig personal
-
Ange rätt avstånd till centrum. Ni har angett att det va 1.5 km när det va 2.5 km. Otroligt irriterande Hotellets information stämde.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


10 av 10

,
Stockholm

+
Charmigt och familjärt, fräscht, mkt god mat och mkt trevlig personal samt ett härligt poolområde
-
- Sängarna är stenhårda. - Man var tvungen att be om att bli uppkopplad på AC. Det stod ingen information om detta någonstans, så hade vi inte läst kommentarer från tidigare Apollogäster hade vi inte vetat om detta. Dessutom behövde vi betala för AC’n hela veckan, detta borde ingå på rummet då det är så varmt att det inte går att sova annars.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


8 av 10

Pernilla,
Rydal

+
Poolområdet är toppen. Lugnt och skönt. Bra lägenhet.
-
Bättre städning. Såg ok ut på ytan, men mycket smutsigt under sängen, nattduksbord och spegel bar tydliga spår ifrån föregående gäster. Väldigt snålt med köksutrustning (2 glas, 2 knivar i en lgh för 3 personer) som dessutom var bara avsköljda eftersom diskutrustning helt saknades. Inget man ville använda trots att vi bara åt frukost i lägenheten. Ganska hårda sängar utan bäddmadrasser, alltså som vanligt i Grekland

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

,

+
Super trevlig personal! Maten var jättegod och hotellet var väldigt lugnt och avkopplande!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

110 omdömen
Utmärkt
 
37
Väldigt bra
 
43
Bra
 
22
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av dorredorra

Fantastiskt hotell!

Jättefint hotell. Rummen var jättefina och fint inrett. Vi hade lägenhet som var jättebra med kylskåp, frysfack och plattor om man ville laga lite egen mat. Stor och rymlig balkong. Frukosten var riktigt god och fräsch, även middagsbuffén! Varje onsdag har dom grillbuffé och den var så sjukt god! Andra restauranger höll inte samma mått! Väldigt lugnt hotell med trevliga gäster och personalen är jättesnälla. Poolen är ren och det finns gott om solstolar. Området är väldigt lugnt, inte många turister, stränderna är tomma på folk så man kan verkligen koppla av och hitta sitt eget favoritställe på stranden! Kristallklart vatten, otroligt! Varit i Grekland flera gånger och det här slog allt! Inte mycket vågor.. Rekommenderar att åka till Lefkos som ligger ca 1h bort med buss. Det är otroligt fint! Det enda som borde ingå på hotellet är AC, det kostar ca 7-8 euro per dag. Wifi ingår men det är väldigt dåligt.

 
2019-07-13

Inlägg av mimmi66 Skövde, Sverige

Mycket trevligt hotell i utkanten av Pigadia

Hotellet är mycket trevligt och det drivs av en väldigt trevlig familj. Det är 2,5 km till centrum och det är långt att gå en varm dag i Grekland. Det finns ingen minimarket närmare. Vi bodde på ett vanligt hotellrum och det var helt ok. Hade velat ha lite mer avställningsyta/krokar i badrum. Det hade också varit helt ok om det funnits en vattenkokare på rummet. För övrigt ett helt ok hotell. Maten var varierande och god. Frukosten kunde vara lite mer varierande.

 
2019-07-08

Inlägg av carinam521 Kvibille, Sverige

Mysigt hotell

Ett mycket mysigt och charmigt hotell som ligger ca 2 km utanför Pigadia centrum. Breda trottoarer längs stranden så lätt att prommenera in i stan. Rummet var lagom stort där det lilla köket ligger lite för sig själv. Väldigt enkel köksutrustning men man klarar sig på det. Stor uteplats åt baksidan vilket var lugnt och skönt men fanns även stolar ut mot poolen. Lagom många solstolar och fin pool. Mycket blommor vilket gjorde området otroligt fint. Var med på deras Grekisk buffé med underhållning. Otroligt god mat. Åt även lunch här några gånger och allt var otroligt vällagad och gott. Supertrevliga ägare och personal. Något hårda sängar men har varit med om mycket värre i Grekland. Det enda som vi var besvikna över var wifin som var helt kass. Rekommenderar verkligen detta hotell.

 
2012-09-15

Inlägg av P3008 Västerås

Studio för 2

Jag och min fru bodde en vecka på hotellet i en studio för 2 personer. Köksdelen var ganska liten och inte så välutrustad som det utlovades i annonsen på Booking.com. Sängarna något hårda, som de ofta är i Grekland. Poolområdet, med poolbar, är vackert med blommande bouganvilla och hibiskus. Personalen mycket vänlig och hjälpsam. Lugnt läge någon kilometer utanför Karpathos stad. Mycket nära till stranden(sandstrand, men lavabotten).

 
2019-08-07

Inlägg av MariR007

I recommend this hotel, very pleasant holiday! :-)

Really good food, clean hotel, friendly staff and owners. Also really good swimming pool and sun beds. The couple who owns the hotel are so nice and friendly. The beach is near, but swimming shoes are recommended because of the rocks. Sun beds at the beach costs few euros. But... hotel's pool is so nice that you can stay there whole day.