Kundomdömen om Oasis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 188 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Inge ,
Landvetter

+
Fint Läge nära till bad och City . Fantastisk Personal Maria är den bästa att värna om sina Gäster . Hon är fantastisk och alltid Glad med ett stort engagemang !!
-
Bättre sätt att hänga upp våta handdukar och badkläder på balkongen . Skaffa en Torkställning i stället för befintligt Snöre.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Barbro,
Malmö

+
Ägaren jättetrevlig. Lagom gångavstånd till centrum och restauranger, nära stranden.
-
Duschslang och kranar behöver bytas. Städningen förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


6 av 10

jan,
Västerås

+
Hotellägaren Maria
-
Genomgång av köksutrustning, dåligt skick ohygieniskt köp sopborstar till varje lägenhet. Liten vagn till badrum för div flaskor

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Lars-Ove,
Bankeryd

+
Stor rymlig lägenhet. Stor balkong. Bra förvaringsutrymmen. Bra läge i förhållande till strand och stad. Bra restauranger i närområdet, mycket nära till supermarket, bageri och uttagsautomat. Mycket personlig värdinna som var mån om att vi skulle trivas. Närhet till mycket bra strand.
-
Glöm inte att städa lägenheten före ankomst!

Bekräftad gäst: 2019-09-26


10 av 10

Birgitta,
Hultsfred

+
Maria och Nikos omtänksamhet, frikostighet samt hjälpsamhet mot sina gäster.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Christina,
Skutskär

+
Trevlig Maria i reception allt var bra
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


5 av 10

Sven-Åke ,
Uddevalla

+
Marias goda vilja
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

,

+
Maria och Nikos gästvänlighet, dom gör allt för att gästerna ska trivas.
-
Vattentryck i duschen är lite dåligt men de funkar. De har varit så alla ggr vi varit där.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


8 av 10

Elisabeth ,
Göteborg

+
Bra sängar
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


1 av 10

Ann,
Stockholm

+
Inget
-
Städa!!!!

Bekräftad gäst: 2019-09-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

29 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
5
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-09-12

Inlägg av Ann K Stockholm, Sverige

Bedrövligt smutsigtt

Slitet hotel och det må va en sak men detta var det smutsigaste hotel jag bott på. Trots att vi t.o.m visade ägarinnan hur smutsigt det var blev det ingen bättring. Damm, hår från tidigare hyresgäster, tandkräm på toalettväggen, jättesmutsig dusch för att inte tala om duschdraperiet. Riktigt vidrigt faktiskt. Sköna sängar men det var det enda positiva.

 
2019-08-24

Inlägg av sarae859

Ett okey hotell men inte mer

Plus för läget och sköna sängar och ett trevligt mottagande. Frukosten var okey men någon middag fanns inte den vecka vi var där. Köket med tillhörande utrustning var dålig och någon riktig matlagning skulle inte funka. Duschen var rejält dålig. Städningen bra och vi hade väldigt bra läge på balkongen. Tror att hotellet har haft sina glansdagar och att det är lite på nedgång.

 
2019-07-04

Inlägg av lastboxofs

Trevligt och enkelt

Mysigt litet hotell med väldigt glada och entusiastiska ägare! Ligger precis vid vägen, men nåt massa buller upplevde vi inte, och rummen är välisolerade. Liten pool, fast större än den ser ut på foton faktiskt, och gott om skugga om man har råkat bränna sig... Sängarna är bra standard för att vara ett billigare hotell i Grekland.

 
2018-09-18

Inlägg av ewa117 Handen, Sverige

jag rekomenderar Karpathos almänt om du gillar lungt och avslappnad semester i genuin känsla av Grekland

Oasis Studios är helt underbart. Driven av Maria o Nikos som tar hand om sina gäster. Åk o prova själv !Det blåser friska vindar på Windy Island men stranden är ok, badet också, mycket god grekisk mat, turistmängd lagom , mest skandinaver och italienare,jag vill gärna återkomma

 
2018-09-04

Inlägg av Eileen R Uppsala, Sverige

Oasis studios Karpathos

Riktigt bra lägenhetshotell.Nya, sköna sängar. Välstädat varje dag. Lugnt. Trevligt värdpar som månar om gästerna. Restaurangen på hotellet liten, hemtrevlig, mkt god prisvärd hemlagad mat. Vi två delade på en portion varje kväll.Boka, du ångrar dig inte. Wifi funkar i rummet om du bor på 1:a våningen.