1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Oasis (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Marie,
Stockholm

+
Värdparet Maria & Nikos, läget och frukosten!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-15


6 av 10

Elin,

+
-
Det är lyhört, så kanske om det kan förbättras.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


7 av 10

Cecilia,
Stockholm

+
Läge och ett trevligt bemötande och bra service. Har bott på samma hotell sju år i rad men det har blivit sämre med åren
-
Köksutrustningen måste moderniseras och ses över. Allt är inte komplett med omaka glas, bestick mm. Har påpekat detta sju år i rad efter varje resa. Finns två jätte stora kastruller men ingen stekpanna men det finns en stekspade, en frityrslev, ingen konservöppnare. Flera gånger har vi fått köpa till en del saker. Kök och badrum är lite äckliga och slarvigt städat. Generellt väldigt slarvigt städat Eftersom vi bott på detta hotell/rum sju år i rad har vi märkt att det mesta har blivit sämre.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


8 av 10

,
Stockholm

+
Trevlig välkomnande personal/ägare till hotellet.
-
Bättre dusch, endera fick man duscha kallt eller annars blev det jättevarmt, dålig stråle!

Bekräftad gäst: 2019-08-08


7 av 10

Roland,
Norrköping

+
Mamma Maria & Nikos Sköna sängar
-
Bättre tryck i duschen

Bekräftad gäst: 2019-08-08


7 av 10

Marianne,
Eskilstuna

+
Litet familjärt trevligt och nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

Björn,
Örebro

+
Varm , genuint trivsamma värdar. Under vår vistelse fick vi frukt dagligen, bröd, tzatziki , vinflaska, marmelad, mandarin likör m.m. Kramar och kyssar vid hemresa!
-
Vatten tryck i dusch

Bekräftad gäst: 2019-08-08


10 av 10

,

+
Marias och Nikos service och den familjära mysiga stämningen!
-
Framöver vore det bra med lite bättre AC.

Bekräftad gäst: 2019-08-08


8 av 10

Susanne,
Jönköping

+
Trevligt värdpar Nikos och Maria
-

Bekräftad gäst: 2019-07-25


8 av 10

Jörgen ,
Löddeköpinge

+
Ägarparet
-

Bekräftad gäst: 2019-07-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

27 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
5
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av lastboxofs

Trevligt och enkelt

Mysigt litet hotell med väldigt glada och entusiastiska ägare! Ligger precis vid vägen, men nåt massa buller upplevde vi inte, och rummen är välisolerade. Liten pool, fast större än den ser ut på foton faktiskt, och gott om skugga om man har råkat bränna sig... Sängarna är bra standard för att vara ett billigare hotell i Grekland.

 
2018-09-18

Inlägg av ewa117 Handen, Sverige

jag rekomenderar Karpathos almänt om du gillar lungt och avslappnad semester i genuin känsla av Grekland

Oasis Studios är helt underbart. Driven av Maria o Nikos som tar hand om sina gäster. Åk o prova själv !Det blåser friska vindar på Windy Island men stranden är ok, badet också, mycket god grekisk mat, turistmängd lagom , mest skandinaver och italienare,jag vill gärna återkomma

 
2018-09-04

Inlägg av Eileen R Uppsala, Sverige

Oasis studios Karpathos

Riktigt bra lägenhetshotell.Nya, sköna sängar. Välstädat varje dag. Lugnt. Trevligt värdpar som månar om gästerna. Restaurangen på hotellet liten, hemtrevlig, mkt god prisvärd hemlagad mat. Vi två delade på en portion varje kväll.Boka, du ångrar dig inte. Wifi funkar i rummet om du bor på 1:a våningen.

 
2018-08-12

Inlägg av Dan Å

Karpathos bästa frukost!

På hotell Oasis serveras man med all säkerhet den bästa frukosten på Karpathos! Ägarparet Maria o Nikos är fantastiska 👍👍👍👍👍! Från hotellet till stranden är det max 300 meter. Hotellet har också en liten barnvänlig pool. Att promenera in till lilla söta Pigadia's centrum tar kanske tar 15min i lugn takt! Resemålet rekommenderas varmt!

 
2017-08-06

Inlägg av kris2st Staffanstorp, Sverige

Jättetrevligt

Rummen är relativt enkla, men rymliga. Nära stranden och lagom promenadavstånd in till stan och nattlivet. Nikos och Maria, som driver stället, skapar en familjär stämning och man känner sig väl omhändertagen.