Kundomdömen om Meltemi (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 146 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Steinar ,
Fredrikstad

+
Beliggenhet, vertskapet. Vi er veldig fornøyd med alt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


5 av 10

Anette,
Västerås

+
-
Mycket var slitet och bör bytas ut eller renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Anita,
Stockholm

+
Stor lägenhet, fräscht och ganska bra utrustat kök
-
Dåliga sängar i ett av rummen

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Anders,
Göteborg

+
Familjärt personligt litet
-
Har redan bra sängar & wifi, och dushdraperi som går hela vägen ner.... så vad går att förbättra.... ;)

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Maria,
Stockholm

+
Trevlig personal Stora rum
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


10 av 10

N,
Stockholm

+
Att det var väldigt fina rum och trevligt.
-
Vi bodde i lägenhet. Nya toaborstar, disskborstar samt disktrasa efter varje gäst. Mycket ofräscht om det inte är bytt vilket det inte var. (disktrasa fanns inte ens)

Bekräftad gäst: 2019-08-22


10 av 10

Carina,
Stockholm

+
Trevlig personal, hjälpsamma. Fin lägenhet med allt som behövs. Alltid välstädat.
-
Det behövs inga förbättringar det är perfekt som det är.

Bekräftad gäst: 2019-08-22


8 av 10

Helena,
Östersund

+
Rent och fint hotell med trevligt bemötande av Sofia!
-
Det fanns varken balkongstolar eller bestick till 5 personer. Tyvärr gick extrasängen inte att använda, vi kan skicka bilder om ni önskar. Trasigt parasoll vid poolen samt att det luktade kattkiss runtom.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


6 av 10

Lovisa,
Göteborg

+
Låg nära stranden och hade en mysig restaurang med god mat.
-
Nytt duschdraperi/ eller sätta in en glasskiva då det vi hade var smutsigt. Byta ut dörren i lägenhet 9 då denna var skev samt glipor i övre delen av dörren mot kanten. Förbättra sin ac då den gick sönder två gånger, samt meddela sina gäster att temperaturen inte får gå under 23-24 på graderna då det kan göra så maskinen ”går på högvarv” och går sönder. Dem la istället skulden på oss med en otrevlig ton.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


7 av 10

Lisbeth,
Göteborg

+
Sängarna
-
Att man inte fick hela hårblåsfästet i handen. Ofräscht med duschdraperi.

Bekräftad gäst: 2019-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 2/5 Rum
  • 2,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 2/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-30

Inlägg av Yandersson Munkedal, Sverige

Litet och genuint

Ett mysigt familjeägt hotell med närhet till strand och supermarket och promenadavstånd till hamnen i Karpathos stad. Vår tvårumslägenhet är ren och fin och innehåller allt man behöver. Sofia med familj är mycket måna om att gästerna ska trivas. Familjens restaurang serverar god mat från grekiska köket. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
2019-07-25

Inlägg av kattskiten Stockholm, Sverige

Enkelt men bra!

Ett enkelt lägenhetshotell som ändå har allt man behöver. Trevlig personal. Städningen var verkligen jättebra och rummet fräscht, det enda dåliga med rummet var att duschdraperiet var väldigt kort så det blev blött i hela badrummet när man duschade. Litet poolområde men det fanns alltid plats där ändå. Nära till strand och restauranger och mataffär precis bredvid hotellet.

 
2018-09-12

Inlägg av micaland Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
2018-07-11

Inlägg av Marema71 Göteborg, Sverige

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.

 
2018-11-26

Inlägg av Lisa M Solrød Strand

Hyggeligt hotel - lidt langt fra byen

Boede på Meltemi i oktober 2018, så sent på sæsonen, at alt i byen lukkede som dagene gik. Værelserne er hyggeligt indrettede med en masse pynteting, man normalt ikke ser på et hotel. På ankomstdagen kunne døren ikke låses, toilettet løb i en uendelighed og vandhaner sprøjtede et par tynde stråler ud til alle sider. Det blev dog ordnet, og alt var godt. Hotellet er beliggende med en kort tur til stranden, men en lidt for lang og kedelig gåtur om aftenen til byen. Man kan spise i hotellets restaurant, men det kan dog ikke anbefales.