1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Meltemi (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Eva,
Avesta

+
Familjärt, litet, lugnt o mysigt.
-
Att alla sängar har bäddmadrasser, att rummen är bättre utrustade för självhushåll, kokkärl, skålar, porslin till alla samt knivar som går att skära med.

Bekräftad gäst: 2019-07-11


9 av 10

Malin,
Varberg

+
Rent, bra städning. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-11


10 av 10

Monika,
Sverige

+
Rent, trevlig lägenhet och trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


9 av 10

Hanna,
Malmö

+
Ett mysigt, enkelt hotell som ändå har allt man behöver. Superläge. Skön säng. Och hotellet är finare än bilderna visar. Bli inte orolig för att det saknas bilder på badrummet, det är fint! Någon har skrivit att det var livligt om man hade rum med balkong mot vägen, det håller jag inte alls med om. Lugnt på dagtidoch tyst på natten.
-
Som någon annan har skrivit, en bättre duschdraperilösning hade varit trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


10 av 10

Pia,
Lomma

+
Stort rum och balkong. Bra air condition och mycket trevlig ägare.
-
Större hink till toapapper.

Bekräftad gäst: 2019-06-27


8 av 10

,

+
Läget, poolen,lugnt och skönt.
-
Badrummet kunde frächats upp.

Bekräftad gäst: 2019-06-20


10 av 10

Birgitta,
Svenljunga

+
läget nära havet & stan
-
dörrar med myggnät på rummen

Bekräftad gäst: 2019-06-06


1 av 10

Lisbeth,
Ytterby.

+
Trevlig personal.
-
Bättre beskrivning av rummen i katalogen. Trerumslägenhet är inte 2 sovrum och ett stort kök. Fanns inte solstolar till 3 personer. AC:n i ena sovrummet gick inte att använda pga att det luktade ruttet och vore bra att slippa avloppslukt och avgaser i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


10 av 10

Lena,
Stockholm

+
Sofie och Mike helt underbara människor, hela deras familj likaså.Återkommer kanske i höst!i
-
Saknade en visp det var allt.

Bekräftad gäst: 2019-06-06


9 av 10

Helena ,
Göteborg

+
Trevlig personal och bemötande!
-

Bekräftad gäst: 2019-06-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 2/5 Rum
  • 2,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 2/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

5 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-12

Inlägg av micaland Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
2018-07-11

Inlägg av Marema71 Göteborg, Sverige

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.

 
2018-11-26

Inlägg av Lisa M Solrød Strand

Hyggeligt hotel - lidt langt fra byen

Boede på Meltemi i oktober 2018, så sent på sæsonen, at alt i byen lukkede som dagene gik. Værelserne er hyggeligt indrettede med en masse pynteting, man normalt ikke ser på et hotel. På ankomstdagen kunne døren ikke låses, toilettet løb i en uendelighed og vandhaner sprøjtede et par tynde stråler ud til alle sider. Det blev dog ordnet, og alt var godt. Hotellet er beliggende med en kort tur til stranden, men en lidt for lang og kedelig gåtur om aftenen til byen. Man kan spise i hotellets restaurant, men det kan dog ikke anbefales.

 
2017-06-21

Inlägg av marjol1960 Maastricht, Nederländerna

Van Capari naar Meltemi

Gedineerd daar. Kipgiros in metaxasaus en kleftiko beide gerechten in pot. Erg lekker eten en zeer aardige ober die een praatje maakte en het persoonlijker maakte. Hij is wel een chaoot maar daardoor ook veel gelachen. Lekker dessert van het huis maakte de avond af. Het restaurant heeft dit jaar de naam gewijzigd van Capari naar Meltemi. Het ligt aan doorgaande weg. Toevallig daar beland omdat To Perasmo vol zat en de ober ons gewoon liet staan!

 
2016-06-26

Inlägg av 17ronnie Kristiansand, Norge

Ikke som forventet

Dette er et lite familiedrevet hotell. Vertinnen møtte oss ved ankomst, senere så vi lite til henne (4 ganger totalt på 14 dg). Ved avreise var det ingen i resepsjonen. Beliggenhet i forhold til strand og sentrum er bra. Rommene greie, bortsett fra bad og kjøkken. Kjøkkenet er dårlig utstyrt. Badet var skittent og slitt, det var generelt dårlig rengjøring av leiligheten. Rommene vendte ut mot hovedvei og det var støy døgnet rundt. Aircond. virket ikke i stue/sov2. Dørhåndtak løsnet, propp til kjøkkenvask manglet og ble tatt opp med vertinnen som lovet å ordne dette. Det ble ikke ordnet i løpet av de 14 dagene vi var der. Vi anbefaler ikke dette hotellet.