1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Meltemi (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Nils-Gunnar/Monica,
Sölvesborg

+
Bra lägenhet, toppentrevliga ägare, närhet till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-18


5 av 10

,

+
Service och städning
-
Toaletten och duschen måste fixas på ett bättre sätt. När man duschade så var det blöt överallt och så fick man torka med en handduk som blev på en gång blöt.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


9 av 10

Agnetha,
Linköping

+
Läget, sköna sängar och det rent och fint.
-
Ägarinnan var inte så jättetrevlig. Hon tog för givet att mitt sällskap skulle veta att man inte slänger toapapper i toaletten. Det visste inte min vän och jag tänkte inte på att informera om det. Det blev lite otrevligt när toaletten inte fungerade som den skulle. Ägarinnan ansåg att alla visste detta, men min vän har inte varit i Grekland på mycket länge och är lite äldre. Varför inte sätta en notis om det inne på toaletten, som det brukar vara? Ägarinnans stil förtog intrycket av hotellet. Hon skulle behöva gå en charmkurs.

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Christina ,

+
Litet mysigt,familjen som äger hotellet är så vänliga och hjälpsamma ,nära till en härlig strand deras restaurang lagar underbar mat!!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-04


10 av 10

Eva,
Göteborg

+
Trevligt bemötande, hjälpsamhet, nära stranden, nära till stan, nära till biluthyrning och att Sofia är så hjälpsam och trevlig.
-
Sätta in 2 plattors spis. Lite lite med bara 1 platta vid matlagning.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


9 av 10

Rose-Marie,
Borås

+
Sköna sängar och väldigt trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

,

+
Litet mysigt familjärt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Gunilla,
Uddevalla

+
Litet lugnt och skönt
-
Mygg... kunde ha funnits något mot mygg.. tex en sådan "grej" man sätter i eluttaget.. eller nåt liknande..

Bekräftad gäst: 2018-09-27


8 av 10

Malin,
Södertälje

+
Läget var bra, stora bra balkonger, mycket sköna sängar. Ägarna var mycket noga med att kolla så att allt var bra.
-
Städningen var väl så där. Kranen i handfatet, kylskåpet tex var inte rena. Det ekade och var rätt lyhört i trappen/hallen utanför rummen. Poolen var pytteliten, kanske man skulle informera om tydligare.

Bekräftad gäst: 2018-09-27


10 av 10

Stig,
Leksand

+
Läget ,nära till stranden och restauranger. Hotellet var rent och snyggt. Lägenheten ljus och trevlig.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 2/5 Rum
  • 2,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 2/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

5 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-12

Inlägg av Mica L Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
2018-07-11

Inlägg av Marema71 Göteborg, Sverige

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.

 
2018-11-26

Inlägg av Lisa M Solrød Strand

Hyggeligt hotel - lidt langt fra byen

Boede på Meltemi i oktober 2018, så sent på sæsonen, at alt i byen lukkede som dagene gik. Værelserne er hyggeligt indrettede med en masse pynteting, man normalt ikke ser på et hotel. På ankomstdagen kunne døren ikke låses, toilettet løb i en uendelighed og vandhaner sprøjtede et par tynde stråler ud til alle sider. Det blev dog ordnet, og alt var godt. Hotellet er beliggende med en kort tur til stranden, men en lidt for lang og kedelig gåtur om aftenen til byen. Man kan spise i hotellets restaurant, men det kan dog ikke anbefales.

 
2017-06-21

Inlägg av marjol1960 Maastricht, Nederländerna

Van Capari naar Meltemi

Gedineerd daar. Kipgiros in metaxasaus en kleftiko beide gerechten in pot. Erg lekker eten en zeer aardige ober die een praatje maakte en het persoonlijker maakte. Hij is wel een chaoot maar daardoor ook veel gelachen. Lekker dessert van het huis maakte de avond af. Het restaurant heeft dit jaar de naam gewijzigd van Capari naar Meltemi. Het ligt aan doorgaande weg. Toevallig daar beland omdat To Perasmo vol zat en de ober ons gewoon liet staan!

 
2016-06-26

Inlägg av 17ronnie Kristiansand, Norge

Ikke som forventet

Dette er et lite familiedrevet hotell. Vertinnen møtte oss ved ankomst, senere så vi lite til henne (4 ganger totalt på 14 dg). Ved avreise var det ingen i resepsjonen. Beliggenhet i forhold til strand og sentrum er bra. Rommene greie, bortsett fra bad og kjøkken. Kjøkkenet er dårlig utstyrt. Badet var skittent og slitt, det var generelt dårlig rengjøring av leiligheten. Rommene vendte ut mot hovedvei og det var støy døgnet rundt. Aircond. virket ikke i stue/sov2. Dørhåndtak løsnet, propp til kjøkkenvask manglet og ble tatt opp med vertinnen som lovet å ordne dette. Det ble ikke ordnet i løpet av de 14 dagene vi var der. Vi anbefaler ikke dette hotellet.