Kundomdömen om Meltemi (Karpathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 163 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Astrid,

+
Lugnt tyst och framför allt rent
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


9 av 10

Annikka,
Stenkullen

+
Läget och ägarna
-

Bekräftad gäst: 2019-10-03


8 av 10

Göran,
Markaryd

+
Städningen
-
Man måste ha mobil med ficklampa när man kommer hem på kvällen för att hitta nyckelhålet i mörkret. Man borde ha två nycklar till varje hotell. Inget varmvatten på morgnarna. Värdelöst att ha ac:n över sängarna.

Bekräftad gäst: 2019-10-03


7 av 10

Susanne,
Luleå

+
Familjärt! Nära till både strand och stad!
-
Trafiken ute på genomfartsvägen utanför kan upplevas som mycket störande - det vore bra om det tydligt framgår då sömnen blir lidande om man bor i rummen ut mot gatan.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

anita,
hunnebostrand

+
läget. Stora luftiga rum.
-
att papperskorgar/sanitetshinkar töms även icke städdagar.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


8 av 10

Nikos ,
Skövde

+
Personliga och trevliga bemötandet av Sofia
-
Bokade terrass i markplan enligt beskrivning, men det fanns inga lägenheter med terrass i markplan, vår lägenhet hade däremot balkong vilket fungerade minst lika bra.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


7 av 10

Britt-Marie,
Stenkullen

+
Sköna sängar ! Bra läge nära havet och lagom promenadavstånd IM till stan. Rummet var stort och vi hade havsutsikt. De dagar det städades var städningen bra. Trevlig värdinna. Det är ett enkelt, men trevligt hotell.
-
Det doftade mögel i badrummet, vilket kan vara bra att känna till för den som är känslig mot det.

Bekräftad gäst: 2019-09-26


9 av 10

Jan,
Iggesund

+
lugnt o bra service trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Steinar ,
Fredrikstad

+
Beliggenhet, vertskapet. Vi er veldig fornøyd med alt.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


5 av 10

Anette,
Västerås

+
-
Mycket var slitet och bör bytas ut eller renoveras.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 2/5 Rum
  • 2,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 2/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

7 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
2
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-07-30

Inlägg av Yandersson Munkedal, Sverige

Litet och genuint

Ett mysigt familjeägt hotell med närhet till strand och supermarket och promenadavstånd till hamnen i Karpathos stad. Vår tvårumslägenhet är ren och fin och innehåller allt man behöver. Sofia med familj är mycket måna om att gästerna ska trivas. Familjens restaurang serverar god mat från grekiska köket. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
2019-07-25

Inlägg av kattskiten Stockholm, Sverige

Enkelt men bra!

Ett enkelt lägenhetshotell som ändå har allt man behöver. Trevlig personal. Städningen var verkligen jättebra och rummet fräscht, det enda dåliga med rummet var att duschdraperiet var väldigt kort så det blev blött i hela badrummet när man duschade. Litet poolområde men det fanns alltid plats där ändå. Nära till strand och restauranger och mataffär precis bredvid hotellet.

 
2018-09-12

Inlägg av micaland Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
2018-07-11

Inlägg av Marema71 Göteborg, Sverige

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.

 
2018-11-26

Inlägg av Lisa M Solrød Strand

Hyggeligt hotel - lidt langt fra byen

Boede på Meltemi i oktober 2018, så sent på sæsonen, at alt i byen lukkede som dagene gik. Værelserne er hyggeligt indrettede med en masse pynteting, man normalt ikke ser på et hotel. På ankomstdagen kunne døren ikke låses, toilettet løb i en uendelighed og vandhaner sprøjtede et par tynde stråler ud til alle sider. Det blev dog ordnet, og alt var godt. Hotellet er beliggende med en kort tur til stranden, men en lidt for lang og kedelig gåtur om aftenen til byen. Man kan spise i hotellets restaurant, men det kan dog ikke anbefales.