Kundomdömen om Karpathos Village

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 303 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Benny,
Torslanda

+
Poolområdet, närheten till stranden. Trevlig personal.
-
Uppgradera köksutrustningen.( inte trevligt med plastglas ) Parasoll på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Leila,
Norberg

+
-
Att duscharna, inte bara på det här hotellet, utan i Grekland överhuvudtaget, fixas till så att inte golvet svämmar över.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


5 av 10

Stefan,
Halmstad

+
Kvinnan som arbetade i receptionen var gladast posetiv trots väldigt trött eftersom arbetat hårt är hon värt mer än guld semester den personliga inställningen till arbeta presis städerskorna håller rent mvh Stefan och rimma
-
Sätt ditt möbeltassar på varenda stol i Karpathos village ni måste se till att det händer för jag har läst recestion om det vi köpte på en möbel affär i karphatos hade de möbeltassar gör ett avtal med Ikea sätt på alla stolar i karphatos så kommer ni märka att Stefan blir guld pojken i karphatos med små medel gör vi skillnaden

Bekräftad gäst: 2019-09-19


6 av 10

Bo,

+
-
Efter 2 dagar fick vi byta lägenhet utan att vi fick någon ursäkt. Vi fick dock mycket ursäkt och förståelse samt kompensation från Apollos personal på platsen. Hotellet försökte även att få oss att betala hotellskatten 2 ggr. (misstag eller fel i papperna)

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

Anette,
Nyköping

+
Lugnt och lagom avstånd till centrum
-
inredningen kan förnyas till lite fräschare och modernare stil, köpa in en kaffebryggare och lite annan köksredskap. Byte av lakan och handdukar varje dag istället för var tredje dag.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


8 av 10

Claudiu,
Göteborg

+
Poolen
-
Baren

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Birgitta ,
Rättvik

+
Ett litet o gemytligt familjehotell, barn kan leka ganska fritt vid pergolan utan att det stör andra gäster. Närheten till andra rum så barn lätt hittar.
-
Lite mer köksutrustning.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


7 av 10

Elsa,
Holsljunga

+
Fin trädgård. Bra pool.
-
Bättre mat i poolbaren. Vet ej hur man ska bli av med störningar från tunga fordon på vägen.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


6 av 10

birgitta,
Kode

+
mysig miljö lite lagom familjehotell
-
duschen ,sängarna stenhårda,otrista vin glas i plast.:(

Bekräftad gäst: 2019-09-05


7 av 10

Familj,
Jönköping

+
Trevlig utomhusmiljö och poolområde
-
Byta ut plastglasen, AC kan ingå

Bekräftad gäst: 2019-09-05


Something went wrong when loading reviews.