Kundomdömen om Astron Princess

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 178 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kerstin,
Knäred

+
Fint rum, trevlig prrsonal
-
Sängarna var fruktansvärt hårda, resan blir inte lika trevlig när den slutar med ryggont

Bekräftad gäst: 2019-09-19


9 av 10

Berit,
Varberg

+
Rummen och läget. Synd med all trafik utanför, men det kan ju inte hotellet hjälpa. Poolen inget vidare, men behövdes inte med det underbara havet nära.
-
Det varma på frukosten, tex ägg och bacon var kallt. Låg i värmeskåp men var endast varmt när vi åt frukost väldigt tidigt. Tvätta mindre! Kan ha samma handduk längre än en dag.

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

,

+
Så rent
-

Bekräftad gäst: 2019-09-19


10 av 10

Marie,
Linköping

+
Rummen var fina och välstädade. Väl fungerande AC, vattenkokare och kylskåp. Toppenhotell, men sängarna var för hårda, enligt personalen kommer detta att åtgärdas inom kort.
-
Bäddmadrasser. Uteserveringen kan göras något mer ombonad vid vägen, exempelvis med frostade glasskydd.

Bekräftad gäst: 2019-09-12


10 av 10

Mats ,
Mellbystrand

+
Trevlig personal, läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


6 av 10

,

+
läget
-
bättre sängar, bättre frukost, över lag behöver rummen renoveras

Bekräftad gäst: 2019-09-05


9 av 10

Stefan,
Göteborg

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-05


8 av 10

Bo,
Varberg

+
Balkongerna. Riktigt kylskåp.
-
Mjukare sängar och bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-05


10 av 10

,

+
God mat trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


8 av 10

Berth,

+
Rent bra ordning
-

Bekräftad gäst: 2019-08-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

184 omdömen
Utmärkt
 
53
Väldigt bra
 
79
Bra
 
35
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2018-09-25

Inlägg av trabonnar Stockholm, Sverige

Trevlig semester

Ett mycket trevligt och högklassigt hotell. Underbart polområde, perfekt för em om man vill bada i havet på dagen. Fina rum med allt som behövs. Enda minuset städningen det var inte helt OK. Frukosten var anständig.

 
2018-08-28

Inlägg av annmarie666 Göteborg, Sverige

Familjärt Hotell

Välldigt fint och lungt ställe hit skall man åka om man vill ha lungn o ro ca 7 min promenad till stranden Minimalt med köksutrustning bra sängar aircondition men vattnet på hotellet är bräckt alltså duschar du i saltvatten Jag gjorde min bokning ca 3 månader innan jag skulle åka och när jag kom fram fick jag byta hotell för de var överbokade men till slut så kom jag ändå fram lite nonchalant respons dock Men fick gratis frukost och lunch men blev väl bemött

 
2018-07-26

Inlägg av Janna0504

Mysigt

Bodde en vecka på Astron. Vi hade tvårumslägenhet på markplan. Rummen i sig hade bra storlek för oss familj på fyra (barn 5 och 7 år). extrabäddarna kan upplevas lite korta för en vuxen. Pentry och toalett är ganska små! Det fanns lagom med utrustning i köket för oss, men finns inte micro. Man får ta med eget diskmedel och diskborste. Hade varit bra med ett diskställ. Saknade även en skärbräda! Städningen är ingen höjdare tyvärr.. dom tömmer soporna varje dag men inte mycket mer än så.. pga det hade det varit bra med någon egen sopborste eller liknande. Toapapper kan man hämta i receptionen vid behov. Poolområdet var faktiskt helt ljuvligt! Grymt bra pool med olika djup som passar alla åldrar. Var inga större problem med solstolar. Poolen var öppen 07-23! Var härligt med kvällsbad efter middag! Personalen i bar och restaurang var väldigt trevliga! I det stora hela så hade vi kunnat tänka oss att åka tillbaka till samma hotell igen! Låg ett lite mindre centrum med ”turistshoppar” och mini- samt supermarket gatan nedanför (5 min promenad). Fanns även en hel del bra restauranger! Till staden tog vi taxi (kostar 7 euro enkel väg). För vuxna tar det kanske ca 30 min att gå!

 
2018-07-18

Inlägg av petra_segerberg Linköping, Sverige

Lägenhetshotell med grekisk stil

Ett lägenhetshotell i utkanten av Pigadia (ca 20min promenad till hamnen) som håller standard 3 av 5. Trevligt hotell med fint och välskött poolområde. Vi bodde i en 1 rums lägenhet superior, vi fick balkong med utsikt mot poolområdet, enkelt utrustat kök, lagom stort rum, dock var sängarna inte bekväma, lutade utåt... Lugnt på hotellet. Trevlig personal i poolbaren, de serverar enklare rätter. Städningen fungerar bra! De bör se över sängarna i lägenheten. Personalen i Receptionen var inte så serviceinriktade, här har man lite att jobba på! Bra parkeringsmöjligheter vid hotellet om man har hyrbil.

 
2018-05-28

Inlägg av 39karolinab Göteborg, Sverige

Mysigt hotell i utkanten av staden

Trevligt och mysigt hotell som vi gärna kommer tillbaka till. Lugnt och stilla litet hotell med trevlig personal. Nära till strand, en bra bit längre att promenera in till centrum. Kan varmt rekommenderas!