Exklusiva resor i sommar

Unna dig en 5-stjärnig semester med detaljer som inte lämnar någonting åt slumpen. Upplev en familjär atmosfär där du känner dig som hemma. Hitta en plats att andas ut på. Välj ett hotell utöver det vanliga – ett hotell som får dig på fall, gång på gång. Hitta din exklusiva resa nedan!


5-stjärniga hotell

Välj ett hotell som får dig på fall

Vakna upp med panoramavy över havet. Vila blicken på detaljerna som inte lämnar någonting åt slumpen. Varva ner på spaavdelningen medan vinet står på kylning. Ibland kommer det tillfällen när man nästan får nypa sig i armen. Unna dig en femstjärnig semester i sommar!

Nedan har vi listat några av våra bästa 5-stjärniga hotell för sommaren.


Populära 5-stjärniga hotell


Unna dig en weekendresa

Åk på en weekendresa för alla sinnen

Ät lite för många croissanter till frukost. Släck törsten med prosecco. Spendera hela dagen i sängen. Eller ta hissen ner till spat och unna dig en massage. Följ din magkänsla, du är ju faktiskt på semester. Boka en weekendresa till en stad som faller dig helt i smaken i sommar. 

Nedan är några utvalda weekenddestinationer som vi rekommenderar i sommar.


Populära weekenddestinationer i sommar

Nice

Mitt i ett vackert och dramatiskt landskap ligger Nice. Här kan du njuta av ett jetsetliv, med stort restaurang och nöjesutbud.

Boka

New York

Njut av fantastisk shopping, imponerande arkitektur och restauranger i toppklass. New York har allt för en perfekt weekend.

Boka

Paris

Njut av restaurangbesök med mat av hög kvalité, shopping i överflöd, rik kultur och historia. Ta en helg och njut av vackra Paris.

Boka

Milano

Njut av några av världens mest kända konstverk, upplev första klassig shopping och njut av god mat däremellan.

Boka


Apollo Mondo Boutique

En plats att andas ut

Ibland klickar det bara. Det kan vara något med detaljerna. Helheten. Känslan. Svårt att förklara rationellt, men något som känns i hjärtat och som du inte vill vara utan. Välkommen till vårt nyaste hotellkoncept; Apollo Mondo Boutique. Här har vi skapat ett livsstilskoncept med fokus på design och kvalitet i kombination med det genuina och lokala.

I sommar slår vi upp dörrarna till vårt första boutique-hotell, Isola Verde, i Sivotas vackra landskap. Här möts du av en elegant, intim och avslappnad atmosfär för dig som söker att plats att andas ut.

 

Hotellrum med delad eller privat pool

Att ta ett dopp har aldrig varit enklare

Vakna upp, ta på badkläderna, stig ut på terrassen och dyk direkt ner i poolen. Låter det inte som en perfekt start på en semesterdag? Tänk så bekvämt att njuta i solen eller skuggan precis utanför rummet och kunna hoppa ner i ett svalkande bad.

Se några av våra hotell som erbjuder rum med med pool utanför hotellrummet, antingen privat eller delad. 


Populära hotell med delad eller privat pool


Träningsresor med det lilla extra

Yoga och pilates på semestern

Väck kroppen till havets brus. Flera av våra sporthotell erbjuder både yoga och pilatespass. På våra Apollo Mondo Family Resorts och Apollo Mondo Selected-hotell kan du njuta av härlig morgonyoga – en perfekt start på semesterdagen.

Läs mer

 

Upplev Liveaboard

Välkommen till Liveaboard, en annorlunda träningsresa där ditt hotell är en båt! Under en vecka seglar vi på den fullt utrustade båten och genomför träningspass såväl på land som till havs. En unik och häftig upplevelse, häng med du också!

Läs mer

 


Hitta din resa