Stoupa

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Välkommen till hotell Stoupa som ligger nära den fina sandstranden i den charmiga byn Stoupa på Greklands fastland. Här väntar sköna och lugna dagar. Koppla av med en kopp grekisk kaffe på hotellets terrass eller gå längs strandpromenaden som kantas av butiker och lokala tavernor.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 484 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Stoupa ligger nära sandstranden och centrum i byn Stoupa. Från hotellet har du nära till både restauranger och butiker. På hotellet kan du koppla av i den mysiga trädgården eller ta en kaffe i hotellets café och bar, på den härliga terrassen. Även hotellets lounge är en populär samlingsplats. Det är gratis wifi på hela hotellet och gratis parkering.

Sandstranden Stoupa Beach ligger mitt i centrum ett par hundra meter från hotellet. Strax norrut ligger den barnvänliga stranden Kalogria Beach. Vid båda stränderna finns det solstolar och trampbåtar att hyra. Naturen här är väldigt vacker med en ljuvlig kombination av berg och kristallklart hav, ljusgröna olivträd och gyllene sandstränder.

Måltider

Enklare frukostbuffé.