Resor till Stoupa och Agios Nikolaos

Apollo service

På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats, nära och tillgängliga för dig och dina medresenärer. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. På resmål med Apollo service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats, nära och tillgängliga för dig och dina medresenärer. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera.

Stoupa är en charmig liten by på halvön Peloponnesos, och här väntar sköna och lugna dagar. Byn har två riktigt fina sandstränder och en livlig strandpromenad som kantas av butiker och tavernor. Närheten till Kalamata gör att du enkelt kan mixa sol och bad med storstadssemester. I Stoupa och Peloponnesos finns det mesta – fantastiska badvikar med kristallklart vatten, historiska sevärdheter och fantastisk natur. Du kan även bo i den pittoreska byn Agios Nikolaos där lugnet råder och vardagslivet sker runt hamnen.Fakta om Stoupa och Agios Nikolaos

Valuta

Euro (EUR).

Mer fakta

Väder

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 13°c
8,4 av 10 Stoupa och Agios Nikolaos
Våra gästers betyg, baserat på 84 omdömen

Alla orter Peloponnesos – Kalamata

Skafidia

Upptäck Skafidia, en mysig by vid Joniska kusten, på fastlandet, i sydvästra Grekland. Njut av gyllengula stränder, turkost vatten och magiska solnedgångar.

Kardamili

En resa till Kardamili är ett perfekt val för dig som både vill ta det lugnt och hinna upptäcka så mycket som möjligt under semestern. Längs byns huvudgata ligger tavernor och caféer på rad, Taygetosberget ligger en vandring bort och Kalamatas storstadspuls ligger endast en kort bilresa bort.

Kalamata

Kalamata bjuder på en skön strandsemester som toppas av en riktigt härlig citykänsla. Här finns trendiga butiker och trivsamma torg med caféer och tavernor. I de många butikerna inne i stan kan du köpa oliver, kryddor och andra produkter som området är känt för. Och allt är mycket prisvärt!