Paxos Club

  • Mysig atmosfär
  • Grönskande omgivningar
  • Gratis hotellbuss till både centrum och strand
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Paxos Club var från början en släktgård, men som nu omvandlats till ett mysigt litet hotell. Starta dagen med frukost vid det lilla poolområdet som kantas av blommande bougainvillea. På kvällen kan du antingen välja att äta middag på hotellets restaurang.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Juniorsvit för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket gemytligt!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 230 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Paxos Club är en släktgård som omvandlats till ett mysigt hotell. Vid det fina poolområdet finns en saltvattenspool och en barnpool. Poolhanddukar kan lånas gratis i receptionen. Poolbaren är öppen från morgon till kväll och serverar kalla och varma drycker.

Hotellet har en restaurang, som bland annat erbjuder en BBQ-meny flera gånger i veckan. Vid hotellets spaavdelning erbjuds bastu, jacuzzi, massage, manikyr och pedikyr mot avgift. Gratis wifi i receptionen, restaurangen och vid poolen.

Hotell Paxos Club ligger i vackra, lantliga omgivningar men på grund av smala vägar erbjuder hotellet gratis buss till Gaios fem gånger per dag. Här kantas de smala gränderna av pastellfärgade hus, och det finns gott om tavernor, restauranger och barer att slå sig ned vid. Vill du åka med bussen till stranden så går den två gånger per dag.

Måltider

Frukostbuffé ingår.