Paxos Club

  • Mysig atmosfär
  • Grönskande omgivningar
  • Gratis hotellbuss till både centrum och strand

Hotell Paxos Club var från början en släktgård, men som nu omvandlats till ett mysigt litet hotell. Starta dagen med frukost vid det lilla poolområdet som kantas av blommande bougainvillea. På kvällen kan du antingen välja att äta middag på hotellets restaurang, eller ta hotellets gratisbuss till centrum med slinga charmiga pastellhus och slingrande gränder.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Familjerum för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket gemytligt!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 223 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Paxos Club är en släktgård som omvandlats till ett mysigt hotell med 32 rum. Vid det fina lilla poolområdet finns en saltvattenspool och barnpool. Poolhanddukar kan lånas gratis i receptionen. Poolbaren är öppen från morgon till kväll och serverar bland annat uppfriskande drycker.

Hotellet har en restaurang, som bland annat erbjuder en BBQ-meny flera gånger i veckan. Vid hotellets spaavdelning erbjuds bastu, jacuzzi, massage, manikyr och pedikyr mot avgift. Gratis wifi i receptionen, restaurangen och vid poolen. Gratis hotellbuss som kör till centrum fem gånger per dag och till stranden två gånger per dag.

Centrum i mysiga Gaios ligger ca 2 kilometer bort. Här kantas de smala gränderna av pastellfärgade hus, och det finns gott om tavernor, restauranger och barer att slå sig ned vid.

Måltider

Frukostbuffé.