Amari Koh Samui

  • På Chawengstranden
  • Nära centrum

Vid den norra delen av populära Chawengstranden ligger hotell Amari Koh Samui. Här bor du i fina, fräscha rum och har bara en kort promenad in till centrum. Svalka dig med ett dopp i poolen eller ta en promenad längs stranden och njut av semestern – i ditt eget tempo.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3409 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Amari Koh Samui består av tre delar, som är åtskilda av en väg. Beach Wing ligger på strandsidan och på andra sidan vägen ligger Thai Village Wing och Garden Wing. Apollos rum ligger i Thai Village Wing och Garden Wing. Alla tre delar har ett fint poolområde med en pool som har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Vid Beach Wing ligger restaurang Amaya Food Gallery som har en meny med asiatiska och internationella rätter, och serverar frukost, lunch och middag. På Amaya Café kan du beställa in nybryggt kaffe medan du njuter av den avslappnade stämningen. Vid stranden ligger Amaya Bar och är ett perfekt ställe för en cocktail i solnedgången. På andra sidan vägen ligger den italienska à la carte-restaurangen Prego som erbjuder allt från stenugnsbakade pizza till handgjord pasta.

Spa och yogalektioner mot avgift. Matlagningslektion. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Gratis busstransfer till centrum (reservation måste göras). Tvättservice mot avgift. Lounge för tidig check in och sen check ut där det finns gym och relaxavdelning. För att nå stranden från Thai Village Wing och Garden Wing måste vägen korsas. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg.

Alla hotell, Koh Samui

Fair House Villas & Spa

Hotell Fair House Villas & Spa ligger intill en palmkantad sandstrand på Koh Samui. Här väntar ett grönskande hotellområde med inslag av terrakottafärgad arkitektur. Semesterkänslan hittar du enkelt i poolens swim-up bar.

Chura Samui Resort

På Chura Samui Resort väntar en avkopplande semester precis vid stranden Chaweng Beach. Hotellet ligger inbäddad bland grönska och har ett fint poolområde precis vid strandkanten. Ät och drick gott i restaurangen och avsluta kvällen i poolbaren som har utsikt över havet.

The Passage Samui Villas & Resort

The Passage Samui Villas & Resort erbjuder en avkopplande semester vid stranden Laem Yai på Koh Samui. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet eller i spaavdelningen, padda kajak eller gå på hotellets yogaklasser. Avsluta kvällen med en drink i The Deck Pool Bar medan solen går ner i havet.

Lamai Wanta Beach Resort

På Lamai Wanta Beach Resort är havet och stranden alltid nära. Poolområdet ligger direkt på stranden vilket gör att du aldrig riktigt behöver välja mellan pool- eller havsbad. Koppla av i en solstol, ta en promenad längs stranden eller gå in till centrum för lite billig shopping. När det är dags för middag ligger en av restaurangerna också nere på stranden och bjuder på härlig utsikt.

Samui Natien Resort

Samui Natien Resort på Koh Samui har ett omtyckt läge nära sandstranden och centrum. Här finns en bar och restaurang som ligger intill stranden och personal som gärna hjälper dig att få en skön semester. Området kantas av palmer och grönskande trädgårdar.

First Bungalow Beach Resort

På hotell First Bungalow Beach Resort på Koh Samui kan hela familjen njuta av ett lugnt strandläge, skön stämning och ett fint och rymligt poolområde. Vill du ha extra nästa till stranden rekommenderar vi ett dubbelrum i bungalow vid stranden.

Bandara Resort and Spa

Bandara Resort and Spa bjuder in hela familjen till sköna avkopplande dagar i djungeln på Koh Samui. Med sitt läge direkt på stranden kan du varva de varma dagarna i poolen med stranden. För barnen finns en barnklubb medan de vuxna nog mer lockas av spaet. På kvällarna bjuder restaurangen nere på stranden in till minnesvärda solnedgångar.