Amari Koh Samui

  • På Chawengstranden
  • Nära centrum

Vid den norra delen av populära Chawengstranden ligger hotell Amari Koh Samui. Här bor du i fina, fräscha rum och har bara en kort promenad in till centrum. Svalka dig med ett dopp i poolen eller ta en promenad längs stranden och njut av semestern – i ditt eget tempo.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9 av 10
baserat på 4 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3386 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Amari Koh Samui består av tre delar, som är åtskilda av en väg. Beach Wing ligger på strandsidan och på andra sidan vägen ligger Thai Village Wing och Garden Wing. Apollos rum ligger i Thai Village Wing och Garden Wing. Alla tre delar har ett fint poolområde med en pool som har barnsektion. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Vid Beach Wing ligger restaurang Amaya Food Gallery som har en meny med asiatiska och internationella rätter, och serverar frukost, lunch och middag. På Amaya Café kan du beställa in nybryggt kaffe medan du njuter av den avslappnade stämningen. Vid stranden ligger Amaya Bar och är ett perfekt ställe för en cocktail i solnedgången. På andra sidan vägen ligger den italienska à la carte-restaurangen Prego som erbjuder allt från stenugnsbakade pizza till handgjord pasta.

Spa och yogalektioner mot avgift. Matlagningslektion. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Gratis busstransfer till centrum (reservation måste göras). Tvättservice mot avgift. Lounge för tidig check in och sen check ut där det finns gym och relaxavdelning. För att nå stranden från Thai Village Wing och Garden Wing måste vägen korsas. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halv- eller helpension mot tillägg.