Kundomdömen om Varbergs Kusthotell

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 35 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


7 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


9 av 10

+
Vänligt bemötande från alla anställda. Rent och fräsch på både rummen och i restaurangen. Fantastisk frukostbuffé där personalen fyllde på hela tiden och torkade av borden så fort det behövdes.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-11


9 av 10

+
Bassängarna, servicen. Rymligt, plats för rullator
-

Bekräftad gäst: 2022-06-19


10 av 10

+
Läget vid hav/strand
-

Bekräftad gäst: 2022-06-12


9 av 10

+
Läget mitt på stranden, fantastisk personal och fint SPA
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


9 av 10

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Den härligt lugna atmosfären.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Spa-avdelningen, matsalens båda ljusa sidorummet.
-
Tydlig instruktion för hur duscharna på rummen fungerar. Inte trevligt att få takdusch när man förväntar sig handdusch. Ska gå att läsa, även utan glasögon.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

866 omdömen
Utmärkt
 
270
Väldigt bra
 
266
Bra
 
202
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2022-11-13

av 90ther_sel Bromma, Sverige

Spa för familjen

Jag är nöjd med upplevelsen. Målet med helgen var att vila upp sig. Det fanns en hel del saker som kunde varit bättre, men jag hade inte så höga förväntningar. Jag älskade att man fick en liten väska med produkter i, ansiktsmasken var underbar. Vi började med basturitualen. Det var skönt, men hon som höll i det kunde haft en extra handduk med sig. Det var mindre trevligt när handduken hade doppats på det blöta golvet och vattnet började flyga upp i ansiktet. 12*c i havet var det bästa. Havsbad!!! I efterhand kunde man stannat nere i bastun längre. När vi kom upp till spat var det hög ljudnivå och någon lugn musik kunde man inte höra. Vi lämnade efter 1h. Rek att gå hit kl 07 när det inte är aw i poolen. Tur att det ska renovera, det behövdes här och var. 3rätters middag Lokalen var lyxig och fin men maten kändes som den kom från ett storkök och köttet var såå segt och täckt i sås, det såg inte trevligt ut. Den veg efterrätten var jättegod. Rummet Trevligt och fint rum med sjöutsikt. Hade önskat att det fanns kaffe på rummet. Sköna sängar. Receptionen var proffsiga och tillmötesgående. Mysig liten affär fanns det med. Frukosten Det fanns något för alla. 5av5

 
2022-11-13

av Kristina N Sverige

Rekommenderar detta hotell

Riktigt sköna sängar och kuddar, har sovit gott hela natten. Rent överallt. Väldigt bra frukost. Lugnt på SPA avdelningen, bra med fruktstation i SPA loungen, möjlighet att byta blöta badlakan under vistelsen.

 
2022-11-06

av MatSaraS

Bra mat,trevlig personal....men var var dom ngn stans?

Vi åt mat hos er kl. 18 på kvällen den 5/11. Vi satt i den högra flygeln, sett från entrén in i matsalen. Maten var ok och kvinnan (i medelåldern) som serverade oss var supertrevlig och väldigt serviceminded, om än lite snurrig ibland....MEN, herregud vad vi väntade på personalen den kvällen. Från att ha fått menyn till att beställa, från att ha ätit upp till att beställa efterrätt. Varje gång fick vi vänta en lång stund tills att personalen överhuvudtaget kom in i rummet, och sen försöka få kontakt, vilket misslyckades med några gånger. Däremellan kollades det aldrig av om vi ville ha ngt mer, om det smakade bra osv. Värst var det när vi ville betala, efter att ha väntat väääldigt länge på att ngn personal skulle komma in i rummet, så fick en av oss till slut gå ut för att hämta ngn i andra restaurangendelen. Vi orkade inte ta upp detta vid besöket, och kände inte heller att det var sååå nödvändigt, då bemötandet ändå hade varit superbt, och maten bra. Men om ni på restaurangen skulle snubbla över detta, så kanske ni ska se över hur personalen rör sig mellan gästerna. Eller om de har för många gäster/person, inte vet jag...men ingen av de vi såg verkade så stressade. Kram kram

 
2022-10-30

av Moa_Lexie99

Moa

Jättemysigt hotell. Fanns många olika Spa behandlingar att välja mellan. Spa avdelningen var jätte trevlig. Restaurangen erbjöd väldigt god mat, och rätt så stora portioner så vi vart ordentligt mätta.

 
2022-10-10

av Hoglandsganget

Härlig resa till Varbergs kusthotell

Toppbetyg, på alla parametrar. Vi var ett kompisgäng på 6 personer och våra förväntningar på denna helg överträffades i alla moment.fantastiska rum (vi hade ett deluxerum), supersköna sängar, jättegod mat i restaurangen, fantastisk champangefrukost och härligt bastubad med dopp i havet.