Kundomdömen om Varbergs Kusthotell

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-11-01


5 av 10

+
Läget
-
Rummen. Bättre tillgänglighet till spa. Ingå i rumspriset

Bekräftad gäst: 2020-08-29


9 av 10

+
Läget, miljön
-
Saknade balkong ( men knappast något som kan förbättras...)

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Läget, restaurang maten
-
Få bort avloppslukten på rummet

Bekräftad gäst: 2020-08-09


8 av 10

+
-
De lövtunna väggarna skulle kunna vara bättre i rummen så man kan sova på nätterna.

Bekräftad gäst: 2020-07-29


8 av 10

+
Bra läge, fina rum och väldigt bra poolhus med generösa öppettider. Perfekt hotell för barnfamiljer.
-
Städningen behöver förbättras. Städpersonalen missade att städa vårt rum en dag under vistelsen.

Bekräftad gäst: 2020-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

684 omdömen
Utmärkt
 
189
Väldigt bra
 
225
Bra
 
169
Mindre bra
 
70
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2021-05-10

Inlägg av Cosmopolitan711840

Fina omgivningar och härligt spa

Läget är fantastiskt med hav och sandstrand precis utanför. Efter maten kan man gå längs med promenadstråk jämte havet eller klättra upp till fyren och njuta av utsikten. Till spaet fick man en väska med olika produkter som man skulle använda vid olika tillfällen. Det gjorde upplevelsen roligare tycker jag.

 
2021-05-04

Inlägg av stefannilsson2021 Örebro, Sverige

5 stjärnor av 5 möjliga

Fick äran att bo på detta hotell i 3 veckor. En rehab resa som var helt otroligt givade i både träning,förläsning & avslappning. Tack Varberg & kusthotellet för allt, hit kommer jag verkligen komma tillbaka. //En nöjd resenär.

 
2021-05-04

Inlägg av petrarendik Stockholm, Sverige

Fantastiskt ställe!

Vilken pärla till plats. Maten underbar, fina rum men störst eloge till all personal. Vad fina ni är! Alltid vänliga och tillmötesgående personal som verkar gilla sitt jobb. Hit återvänder jag mycket snart.

 
2021-05-03

Inlägg av annicarydberg

Bästa Spa hotellet!

Perfekt! Allt va helt enkelt perfekt! Trevlig personal o väldigt god mat! Härligt spa! Omgivningen är jättetrevlig med närheten till havet och fina promenadstråk. Man ville helt enkelt inte åka hem! Jag kommer verkligen komma tillbaka, många gånger hoppas jag.

 
2021-04-30

Inlägg av amandagustavsson Borås, Sverige

Åk gärna hit men välj inte "Horizontal shower" om du inte vill frysa i 20min!

Är överlag nöjd med vistelsen men rekommenderar verkligen inte behandlingen "Horizontal shower". Jag kan göra snabba kallbad ibland men då varierar jag det med värme. Här växlade temperaturen från något jag skulle kalla "badhuskallt" till iskallt i 20 minuter. Det blev inte varmt en enda gång. Låg och huttrade och önskade bara att det skulle vara över. Skakade en lång stund efteråt och var helt blå om läpparna, fruktansvärd upplevelse som jag kände att jag kastade bort mina pengar på. Den andra personen i sällskapet gjorde en "Salt-och eukalyptusskrubb" och var mycket nöjd. + Mycket att göra på spat. Tyckte om att variera mellan den större poolen, fotbad, varm relaxpool, bubbelpool, isvak, ångbastu, torrbastu och olika upplevelseduschar. Finns mycket, som sagt! + Superhärlig relax, här sov vi gott i 2 timmar! + God mat i restaurangen. - Även om det verkade vara städat nyss så var det rätt skitigt i grunden och kändes ofräscht. Väldigt mycket kalkbeläggningar i duscharna och på andra utrymmen som inte borde vara så svårt att få bort. Poolen såg inte så trevlig ut i bottnen med stora bruna partier.