Kundomdömen om Varbergs Kusthotell

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-22


10 av 10

+
Läget vid fin badstrand , fina rymliga rum , bra frukost , bra möjlighet för promenader. Toppensemester hade vi som familj där.
-
Padelbana,

Bekräftad gäst: 2021-07-18


8 av 10

+
Närhet till havet
-
Städning och bäddning tidigare på dagen. ej sen e.m efter 16.00

Bekräftad gäst: 2021-07-15


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-11


10 av 10

+
Lugnt och skönt, behövde inte trängas. Fantastiskt frukost, den bästa hittills. Att kunna komma och gå utan att behöva lämna/ hämta nycklar/ kort.
-
Allt var bra, kanske mer uppmärksamhet på påfyllning av toalettpapper, fick hämta i receptionen. Men det var ingen grej egentligen.

Bekräftad gäst: 2021-05-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-11-01


5 av 10

+
Läget
-
Rummen. Bättre tillgänglighet till spa. Ingå i rumspriset

Bekräftad gäst: 2020-08-29


9 av 10

+
Läget, miljön
-
Saknade balkong ( men knappast något som kan förbättras...)

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Läget, restaurang maten
-
Få bort avloppslukten på rummet

Bekräftad gäst: 2020-08-09


8 av 10

+
-
De lövtunna väggarna skulle kunna vara bättre i rummen så man kan sova på nätterna.

Bekräftad gäst: 2020-07-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

725 omdömen
Utmärkt
 
208
Väldigt bra
 
235
Bra
 
179
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2021-08-01

Inlägg av Lovisa H

Lovisa

Otroligt fint läge! Vi hade havsutsikt från rummet. Själva rummet va enkelt då vi valde ett standard rum. Men det va fräscht. Bra personal och restaurang. Rekommenderar verkligen hotellet. (Har ej besökt själva spat så kan ej svara för det).

 
2021-07-26

Inlägg av Malle25 Nairobi, Kenya

Härligt hotel vid havet men rummen skulle behöva en facelift

Kusthotell ligger perfekt till. Det är precis vid havet och har fantastiska vyer. Personalen är trevlig. Tyvärr är rummen och delar av hotellet väldigt slitna och även smutsiga. Mitt rum hade fläckar i kuddar och heltäckningsmattan vilket inte kändes så fräscht. Det nya kallbadet var underbart. Gymmet är också väldigt trevligt.

 
2021-07-22

Inlägg av LenaSMU Dalarnas län, Sverige

Är man i Varberg ska man bo här

Vi bodde i Villa Apelviken som ligger lite bakom själva hotellet. Frukosten serverades på samma ställe på grund av Covid 19. Det var ändå helt okej. Smidigt att bara ta hissen ner och otroligt god äggröra. Sköna sängar, bra städning och trevlig personal. Stranden är det stora plusset och att vädret var toppen gjorde det inte sämre. Bra restaurang och bar. Det enda som var problem ibland var att hitta parkering.

 
2021-07-21

Inlägg av jakobandresvensson

En natt i Varberg

Försenad incheckning, svarade inte i telefon när man ringde, fanns inga parkeringar trots löfte om detta, städerskorna stressade oss. Inte värt pengarna i dagsläget. Inte kul att tvingas vänta över 2 timmar för att bli incheckad.

 
2021-07-20

Inlägg av isabellzeta Stockholm, Sverige

Vackert hotell som lämnar lite mer att önska

Väldigt bra läge och fint hotell överlag. Personalen var både upp och ned: Bra bemötande från vissa och från andra mindre bra. Städningen på rummen var inte särskilt bra tyvärr. Lite slarvigt upplevde vi det som. Maten i restaurangen var tipp topp för lunch och middag men frukosten lämnade lite att önska tyvärr. Fin och stor buffé men inga riktiga smaker.