Kundomdömen om Varbergs Kusthotell

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-11-01


5 av 10

+
Läget
-
Rummen. Bättre tillgänglighet till spa. Ingå i rumspriset

Bekräftad gäst: 2020-08-29


9 av 10

+
Läget, miljön
-
Saknade balkong ( men knappast något som kan förbättras...)

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Läget, restaurang maten
-
Få bort avloppslukten på rummet

Bekräftad gäst: 2020-08-09


8 av 10

+
-
De lövtunna väggarna skulle kunna vara bättre i rummen så man kan sova på nätterna.

Bekräftad gäst: 2020-07-29


8 av 10

+
Bra läge, fina rum och väldigt bra poolhus med generösa öppettider. Perfekt hotell för barnfamiljer.
-
Städningen behöver förbättras. Städpersonalen missade att städa vårt rum en dag under vistelsen.

Bekräftad gäst: 2020-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

639 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
221
Bra
 
161
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
31

5 senaste omdömen

2020-11-20

Inlägg av Erika O Helsingborg, Sverige

Underbart

Besökte Varbergs kusthotell tillsammans med min mamma och hade en fantastisk vistelse! Fint spa och ingen risk för trängsel, vi besökte även kallbadhuset och tog ett dop i havet. Huvudrätten i vår tvårätters supé (rödtunga) var bland det bästa vi har ätit och vinpaketet var fantastiskt. Trevlig service också, tack till tjejen som tipsade om rödvin för de som gillar "saft" (=jag). Kanske inte det bästa hotellrummet vi har haft, men mer än tillräckligt för oss. Underbar frukostbuffé, allt var supergott och absolut ingen trängsel här heller. Vi hade bokat behandlingen "tiden är din - kropp" och det var helt fantastiskt, så avkopplande! Extra tack till Lotta (?) som utförde min behandling, sån otrolig känsla för vad jag behövde. Vi lär återvända!

 
2020-11-14

Inlägg av 868jessicae Stockholm, Sverige

Magiskt

Detta hotell levererar en fantastisk helhets upplevelse i världsklass från läget precis vid havet med bra spa både kallbadhuset och varma bad med kanon produkter. deras delux rum är helt fantastiska och inredning och design är stilrent men ger ändå en mysig känsla deras mat är kanon bra och godaste hotell frukost jag ätit i Sverige och personalen är helt underbara och ger service på högsta nivå helt klart ett av Sveriges bästa spahotell jag kommer definitivt komma tillbaka.

 
2020-11-09

Inlägg av Oskar P

Bra service, dålig mat

Dålig veganmat i restaurangen. Vi fick ljummen skolmatscurry till samma pris som köttätare fick oxfile och rödtunga. Gick inte att äta. Dåligt veg utbud på frukostbuffen men vi betalar samma pris som de som kan ta del av hela frukostutbudet vilket känns som ett hån. Trevligt ställe i övrigt!

 
2020-11-08

Inlägg av JohanF731 Kungsbacka, Sverige

Härlig miljö och toppen service

Tillbringade en natt med Spa middag och frukost! Väldigt avslappnande och uppmuntrande i dessa vackra miljöer. Både inomhus och utomhus i de vackra omgivningarna. Fint SPA och till det även ett kallbadhus - bastu, brasa och lounge med dopp i havet precis utanför. Servicen var fantastisk medan maten kan bli bättre. Maten helt ok men har potential att bli bättre. Lite mera attityd och smaker tack. Vi lämnar hotellet harmoniska och uppfyllda av värme och avslappning. Tack för den här helgen!

 
2020-11-05

Inlägg av elisabethb129 Helsingborg, Sverige

Ett avkopplande dygn.

Vi hade ett härligt dygn.Maten på kvällen var väldigt god. Sängarna var jättesköna. Personalen var väldigt trevliga.Spaet var fint. Ett plus att man får vara med på passen som de har. Det enda jag saknade var en utomhuspool. Kommer att åka dit igen. Det ligger väldigt fint vid havet.