Kundomdömen om Varbergs Kusthotell

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-
-
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
Den härligt lugna atmosfären.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Spa-avdelningen, matsalens båda ljusa sidorummet.
-
Tydlig instruktion för hur duscharna på rummen fungerar. Inte trevligt att få takdusch när man förväntar sig handdusch. Ska gå att läsa, även utan glasögon.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
Spa, samt läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Restaurangpersonalen
-
Personalen i receptionen var okunnig och otrevlig ibland.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


10 av 10

+
God mat, fin miljö, härligt SPA
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


8 av 10

+
Ligger fint vid havet med mycket bra möjligheter till promenad, kallbadhuset med bastu och tångritual underbart, bra frukost, doftar gott vid reception och en liten men väldigt mysig butik.
-
Det var mycket folk på SPA och trångt, jag kunde inte bli avslappnad och uppleva det som beskrivs om SPA på hemsida, blev bara mycket irriterat, det kändes obekvämt att stå i kö till visa SPA platser där och trängas in på något sätt. Kanske borde organiseras folkets mängd inne särskild med tanke på pandemi.

Bekräftad gäst: 2021-10-03


9 av 10

+
Eftersom vi var på träningshelg och hade rummet i samma hus där träning/dans var passade det utmärkt att kunna gå en kort bit till huvudbyggnaden för att äta och nyttja spa avdelningen.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

755 omdömen
Utmärkt
 
223
Väldigt bra
 
241
Bra
 
181
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
33

5 senaste omdömen

2021-10-21

av 369ulfh Helsingborg, Sverige

Bra och lugnt läge

Vi tillbringade ett par dagar här i september och hade ett fint rum i Villa Apelviken som låg väldigt nära huvudbyggnaden. Bra spa-avdelning och uppvärmd pool. Frukost och kvällsmat var riktigt bra. Vi kommer tillbaka!

 
2021-10-19

av marcusnielsen87

Underbart ställe

Ett trevligt spa hotell med god mat, fina mysiga rum och en riktigt bra SPA avdelning. Bemötandet var proffsigt, välinformerade och bra. Bra produkter som man fick använda och ta med sig hem. Kan verkligen rekommendera detta till alla

 
2021-10-18

av 169marcus

Harmoni

Läget är heelt fantastiskt! Bra rum, frukost och sköna sängar. Fräsch SPA avdelning i lagom storlek med separat lounge/relax avdelning. Vi bodde i annexet Villa Apelviken, lugnt och skönt utan störande ljud.

 
2021-10-17

av liliangrill

Vår bröllopsdag❤️

En underbar vistelse på Vår Bröllopsdag. Uppvaktning från Varbergs Kusthotell av personal vid ankomst så fint❤️ Vi kommer snart tillbaka igen och njuter hos Er!!! Vi kan varmt rekommendera Alla att åka hit o njuta❤️

 
2021-10-08

av Ami200806 Alingsås, Sverige

Spavistelse

Fantastisk spavistelse , basturitualer med dopp i havet, härlig spa avdelning med olika pooler, superhärliga behandlingar relaxavdelningar, helt fantastisk mat och serviceminded personal på alla ställen på hotellet