Hotel Riviera Strand

Välkommen till Riviera Strand - ett familjehotell direkt vid strandkanten i Båstad och med alla möjligheter till såväl avkoppling som en aktiv semester. Här finns ett en nybyggd utomhuspool, ett stort poolhus, japanska utomhusbad och ett härligt trädäck att stäcka ut sig på. Restaurangen erbjuder utsökta nordiska smaker för de stora och välkända favoriter till de små, tillagat av närodlade produkter från Bjärehalvön.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Standardrum för 1-4 personer. Deluxerum för 1-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevligt och fint
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1093 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde och strand
Precis som namnet avslöjar ligger Hotel Riviera Strand precis intill havet och den fina sandstranden är Sveriges längsta. Här kan du bada direkt från stranden, men även från badbryggor som görs i ordning sommartid.

Till sommaren 2024 byggs en fin utomhuspool och separat barnpool på hotellet. Som en extra bonus för alla badsugna kan en behaglig badtemperatur garanteras då poolen är uppvärmd maj-september. Ett härligt pooldäck med en poolbar byggs i anslutning till den nya poolen. Utomhus finns två uppvärmda japanska bad och ett härligt trädäck med solstolar.

I det stora poolhuset är det alltid badväder och är byggt för att passa barn i alla åldrar. Här finns bland annat en inomhuspool med klättervägg, lekpool, bastu med panoramautsikt mot havet och relaxdel med vilstolar.

Närodlat och nordiska smaker
I hotellets restaurang Riviera är det liv i köket från morgon till kväll för att omsorgsfullt förvandla närodlade produkter från Bjärehalvön till måltider som passar alla – exklusiva nordiska smaker för de stora, älsklingsrätter för de små. Här erbjuds dagens lunch, à la carte kvällstid. Det finns också en loungebar med en härlig atmosfär och som förutom dryck erbjuder en loungemeny med enklare rätter såväl dag- som kvällstid.

Gym och träning
Vill du träna under semestern på Riviera strand finns alla möjligheter till det, både inomhus och utomhus. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår genom skogen, kuperade backar uppför Hallandsåsen, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för såväl nybörjaren som den mer erfarne cyklisten.

Aktiva familjer
För den aktiva familjen finns ett aktivitetsrum, öppet kl. 08.00-22.00 med bland annat minitennis, basket, plintar och ribbstol. Utbudet varierar lite beroende på säsong, kontakta receptionen för mer information. Vill man hellre vara utomhus finns det en aktivitetsrunda i Malenskogen bakom hotellet.

Bli en toffelhjälte
Hotel Riviera Strand är certifierat av Svanen, vilket betyder att de har tagit ett helhetsgrepp om sitt miljöarbete och klarat Svanens stränga krav. Hotellet uppmanar till exempel sina gäster att bli "toffelhjältar", och ta med sina egna badskor. (Glömmer du dem hemma finns det att köpa på hotellet.)

Omgivningarna
Det är vid Båstad Hamn mycket av det roliga i Båstad händer under sommaren, centrum med butiker, caféer, restauranger och nattklubbar ligger bara ca 2 km från hotellet. Du kan följa stranden hela vägen dit eller ta en härlig cykeltur längs stigarna vid havet.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost och tvårätters middag eller en barnbuffé för barn upp till 12 år)

Till gäster som bokar halvpension: Boka bord i samband med din rumsbokning. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har inte hotellet fått din bokning 14 dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Bord bokar ni här. Tid för middag tilldelas och bekräftas separat av hotellet.

Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen