Kundomdömen om Hotel Riviera Strand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var stort och rymligt fin matsal med utsikt mot havet.
-
Frågorna 11-13 har jag svarat på men jag har varit i Båstad och där är ju inga reseledare?Jag hade ju lägenhet här på hotellet det jag saknade var en kaffebryggare men den trevliga personalen fixade en som vi fick låna det ingick badrock och tofflor men badrocken var liten i storleken har påpekat detta till personalen kanske en bagatell men finns det en härlig badrock så vill man kunna använda den.

Bekräftad gäst: 2020-09-06


10 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2020-09-02


9 av 10

+
Lugn och behaglig miljö.
-
Städningen var initialt inte särskilt bra men den förbättrades mot slutet så egentligen ingenting.

Bekräftad gäst: 2020-08-31


10 av 10

+
Bra läge i Båstad. Alla faciliteter vi önskade fanns.
-
Parkeringsplatser var inte tillräckliga.

Bekräftad gäst: 2020-08-23


10 av 10

+
Läget vid havet. Poolhuset och utomhusbadet. Ett otroligt fint hotell. Vid incheckning visade det sig att rummet inte var vad jag beställt. Men receptionen löste det galant och vi fick ett rum med utsikt över poolhus och havsutsikt! All personal som vi mötte hälsade glatt!
-
Kanske städa balkongen lite oftare? Massor med stora spindelnät. Uppdatera infokanalen, det står att det ska serveras Afternoon-tea på lördagar, men vid förfrågan så fanns inte det. Även låta bildspelet ha längre tid per bild.

Bekräftad gäst: 2020-08-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-15


9 av 10

+
The rooms are excellent. The restaurants is very good. The location is fantastic.
-
There were too many spider-webs and spiders in the balconies. The cleaning of the rooms (interior) was very good but I think that cleaning of the balconies (once in a while) is also required. Something else that I was thinking, was that it would be great if you could exploit more the beach. For example to organize water sports or to provide more beach chairs.

Bekräftad gäst: 2020-08-11


8 av 10

+
Närhet till stranden, inomhuspoolen
-
Duschen läckte ut; städning på balkongen exempelvis ta bort alla spindlar och spindelnät; de yngre personal i baren kan få va bättre på service; ökar kapacitet i restaurangen, även för de som köper med sig till rummet; parkering; svajig wifi.

Bekräftad gäst: 2020-08-09


10 av 10

+
Helheten.
-
Utepool

Bekräftad gäst: 2020-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

639 omdömen
Utmärkt
 
449
Väldigt bra
 
153
Bra
 
32
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-05-11

Inlägg av mla868

Kul alternativ till SPA för de små barnen.

Bra att barnvänligt alternativ till SPA finns. Har varit på SPA många gånger och de gånger som mindre barn varit med där har det stört mig. Detta är ett lagom lyxigt ställe som gör att även små barn kan få uppleva det där lilla extra utan att de stör omgivningen.

 
2021-05-10

Inlägg av IL20212021 Göteborg, Sverige

Ida

Vi är supernöjda med allt - rymligt rum, mat, bad, läge - både vuxna och barn är lika nöjda! Trevlig personal och mycket aktiviteter för barnen. Sportlandet stort plus liksom bad. God mat i restaurang med fin utsikt.

 
2021-05-10

Inlägg av hannamouazzen Lund, Sverige

Toppen

Vi åkte på en liten familjesemester över ett dygn. Det var ganska kallt och blåsigt när vi var där men det gjorde inget eftersom det fanns bra med aktiviteter för barn. Pool, sporthall och pysselrum. Fin miljö och trevlig restaurang. Toppen att det var så familjeanpassat. Prisvärt!

 
2021-05-09

Inlägg av Daydream01845593574

Familjesemester

Vi besökte Riviera strand i samband med min sambos födelsedag. Jättenöjda med vistelsen. Vi är 2 vuxna och 2 döttrar på 7 & 3 år. Vi uttnyttjade både badet och sportlandet. Barnen hade jättekul. God mat och bra service i restaurangen också!

 
2021-05-09

Inlägg av harrietsK7747DV

Med barn och barnbarn

Helt fantastiskt! Vi var 9 vuxna och 6 barn i olika åldrar som tillbringade en dag och natt på hotellet. Här finns något för alla! Pool, sporthall och lekrum vilket underlättade för alla vuxna. Maten var mycket god och så var även servicen. Vi kommer gärna tillbaka.