Kundomdömen om Hotel Riviera Strand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget och poolen
-
Fullkomligt oacceptabelt att inte kunna få ett bord på restaurangen för middag på hela vistelsen.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


7 av 10

+
Allt är bra med rum, pool mm - men det faktum att restaurangen inte har kapacitet för dom som bor på hotellet vid middagstid förstör upplevelsen till stora delar. Bedrövligt dåligt.
-
Restaurangservicen är en katastrof. Inte en enda middag under vistelsen lyckades vi få bord, trots att vi försökte boka bord från när ert mail kom om att man behövde göra det. När ert mail kom, en vecka innan ankomst, så var det redan fullbokat varje kväll hela vår vistelse.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


9 av 10

+
Fantastiskt avslappnad miljö, mycket barnfamiljer och skönt att ströva omkring i badrock! Närhet till strand/hav och tillgång till pool ett stort plus! Erbjudande av alternativa aktiviteter som simskola samt tillgång till pingis, babyfoot, tennis och andra utelekar var jättebra! À la carte och lunchbuffén var väldigt bra!
-
Det fanns mycket personal, men uppfattade servicen som väldigt långsam och sävlig. Många ur personalen var väldigt unga och tafatta. De var inte så alerta eller "service-vänliga/benägna" som jag hade väntat mig av ett hotell med den här klassificeringen. Barnmenyn/buffén var samma hela tiden och med låg standard. Då vi stannade flera dagar var det inte mycket att välja emellan för barnen. Våra barn valde nästan omgående "vuxen"-menyerna istället. För säkrad parkeringsplats i garage tillkom 100kr/dygn. Borde inkluderas i priset då hotellet måste vara medvetna om att de flesta gäster är svenskar som kommer med bil. Förutom slot-tider för frukost och handsprit på utvalda ställen, uppfattade jag inte att hotellet var speciellt uppmärksam på Corona-situationen. Något förvånande.

Bekräftad gäst: 2021-07-22


9 av 10

+
Läget och att det finns ett litet minikök inkl kyl på rummet
-
Vi hade i bårs kommentarer till er vid bokning önskat ett rum med utsikt mot innergården vilket inte verkar ha gått fram. Så det var en stor besvikelse att vi inte fick det. Kan tom göra så att vi inte väljer att åka tillbaka igen!

Bekräftad gäst: 2021-07-21


8 av 10

+
Bra läge och fina rum.
-
Stod utsikt i bokningen och utsikten var mot skog. Hade förväntat mig mot hav. Och stranden var full av tång. Bör vara något som hotellet har i intresse att ta bort med maskin regelbundet.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


9 av 10

+
Närheten till strand, restauranger mm Nytt, fräscht och modernt
-
Lekrummet för barnen

Bekräftad gäst: 2021-07-11


9 av 10

+
Fräscha lokaler. Närheten till stranden.
-
Att de aktiviteter som ni beskriver på hemsidan ska vara aktuellt. Att hotell receptionen vet vad Apollos aktivitet innebär.

Bekräftad gäst: 2021-07-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-05


9 av 10

+
Det är en bra känsla och det ligger nära. Maten är god och det finns träningsmöjligheter.
-
Det är lite trångt i poolen men det var väldigt många barnfamiljer där nu och barnen vill ju bada...

Bekräftad gäst: 2021-07-02


9 av 10

+
Väldigt barnvänligt
-

Bekräftad gäst: 2021-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

676 omdömen
Utmärkt
 
475
Väldigt bra
 
158
Bra
 
37
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2021-08-03

Inlägg av janvbergqvist Stockholm, Sverige

Medelhavskänsla

Det varma sommarvädret vid vårt besök gav en kontinental medelhavskänsla vid den långsträckta stranden vid Laholmsbuktens södra ände. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Restaurang av mycket god klass och utmärkt frukost. Svårt att hinna utnyttja den välbesökta poolen och gymmet i coronatider. Mycket bekvämt garage med direktentré till reception i samma plan. Rum nr 101 med avskild sovalkov med dubbelsäng (plus separat nisch med tvåvåningssäng) var rymligt och bekvämt. Uteplats med utsikt över gården med poolbyggnaden-

 
2021-08-01

Inlägg av S6324LMsofiae

USCH

Besviken…. 30/7 gifte jag och min nuvarande man oss, samma kväll åkte vi 15 mil till detta hotell , väl på plats möttes vi av en sur kvinna i receptionen som inte gav nån info alls gällande vilken våning vi hade vårt rum , var frukosten var, utcheckningstid.. vilken tid frukost va m.m …… väl uppe på rummet är det spindelväv på fönstret, vi önskade room service och skulle beställa detta på vår bröllopsdag , när vi ringde ner för att vi skulle beställa fick vi följande svar ” ja ni kan beställa men ni får hämta maten själva ” ?!?! vi har inte tid att gå upp……… Maten va skit dessutom. 9000 kr för vadå ? Vi känner att vi blivit lurade på dessa pengar. Hotellet håller en väldigt låg proffesionellt kundservice. Beställde även cava, frukt och bär , Cavan fick vi, vi fick 4 chocklad praliner, 4 jordgubbar, ett par blåbär till ett värde av 750 kr … alltså helt ärligt ………. Ni förstörde våran bröllops vistelse hos er.

 
2021-07-28

Inlägg av marielindstedtcr2021 Dalby, Sverige

Utmärkt familjehotell

Ett utmärkt familjehotell med fantastisk frukostbuffé och bästa läge vid stranden. Rummen är stora och välmöblerade. Fantastiskt att det fanns avskilt umgängesrum med köksavdelning på rummet. Bra luftkonditionering och mörkläggning.

 
2021-07-16

Inlägg av annicalundstrom Motala, Sverige

10/10

Ett superfint hotell med fantastisk personal. Så trevliga och hjälpsamma! Sängarna var otroligt sköna och allt till största belåtenhet. Hit kommer vi definitivt tillbaka. Vi reste med 4 tonårsbarn och de var lika nöja som vi vuxna.

 
2021-07-12

Inlägg av bjornstansvik Kentfield, Kalifornien

Barnvänligt och vacker natur

Mycket bra i alla avseenden som räknas, speciellt barnvänlighet och natur. Vi kommer definitivt att återbesöka med större grupp längre nästa år för tennis i Båstad med Swedish Open. Rekommenderar starkt.