Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 100 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Helt klart närheten till havet men naturligtvis också personalen som var trevliga,vänliga,glada
-
Jag tycker aldrig om luften inomhus,ventilationssystemet är som det är,vet inte om det kan åtgärdas

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Fantastisk personal inreceptionen, städ m fl. Riktigt OUTSANDING bra faktiskt-särskilt reception. ALLA där. Och konferensansvarig var ett riktigt proffs. Och konferens "städ". Så så bra! . Men otroligt juniort i restaurangen. För låg lägsta nivå för ett sådant hotell. Faktikst inte ok. Strul med allt. Även maten svajug. Supergott ibland men kall mat 2ggr samt ojämna portioner, några fick mykct andra lite vid bordet. Och serveringen- verkligen under all kritik tyvärr. Mat kom in olika tider (en hann äta upp innan andra fått- de serverade bord i gruppen där ingen fått mat innan de serverade klart de bord där en fått, de var virrigt, otrevliga när problem påtalades, sa att vi ej betalade för oss fast vi gjort det mm mm listan kan gö ras otroligt lång.
-
se ovan

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Trevlig personal, fräscht, närhet till havet
-
Middagen kraftigt försenad båda dagarna. Krävs mer personal och bättre planering. När vi var där fanns det dessutom en stor grupp från ett företag vilket påverkade hela restaurangen. Krävs lite bättre planering o logistic vid middagen då.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


5 av 10

+
Miljön
-
Service restaurang

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Läget vid stranden
-
Snabbare service vid middagarna.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
Kan inte komma på något. Allt var bra.
-
Servicepersonalen hade svårt att hinna med, mycket folk. Blev en alltför sen middag i min smak, väldigt gott för övrigt, men inte bra att gå till sängs med en proppfull mage!

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Mat, plats där hotellet låg fina rum
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-10-09


8 av 10

+
-
inte så bra mottagande vid check in

Bekräftad gäst: 2021-10-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

741 omdömen
Utmärkt
 
518
Väldigt bra
 
173
Bra
 
40
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-11-30

av annpettersson27

Fantastiskt födelsedagsfirande

Lyhörd och proffsig personal i kombination med bra gemensamma utrymmen för aktiviteter ger ett vinnande koncept med hög standard. Vi var tre generationer och alla hittade sin variant av sysselsättning för att vara nöjd. Maten blev sedan pricken över i:et.

 
2021-11-29

av miavaxj0 Växjö, Sverige

Trivsamt familjeresmål!

Mysigt ställe. Perfekt för familjer! Så fina rum! Barnen stormtrivdes, kul att de kände sig välkomna. Frukostbuffén var mycket bra. Lite underbemannat i restaurangen vid kvällsmat och frukost. Lång väntan innan vi fick vårt bord och vår mat.

 
2021-11-28

av lomma10 Atrani, Italien

Perfekt familjehotell.

Perfekt för stor familjen, från gammal l till ung. Fin service, fina rum, god mat och härlig pool. De små utepoolerna är härliga med snö ute och varmt i vattnet. Fin natur. Bättre än Kanarieöarna tyckte våra barnbarn som är mellan två och nio år.

 
2021-11-23

av malinEk76 Göteborg, Sverige

Toppenhelg på Riviera Strand!

Vi bodde lördag-söndag på Riviera Strand i samband med en träningshelg. Vi kan verkligen rekommendera det här hotellet! Fina rum, bra service, god mat och rent och snyggt. Och ett jättefint läge vid havet!

 
2021-11-15

av annamia2

Väldigt nöjda hela familen.

Det enda om man ska ge nått negativt så var det väldigt mycket folk i poolområdet. Nästan omöjligt att få plats i varma poolerna ute. Då vi hade lite senare mattid så blev det vid 17.00 väldigt bra i poolområdet så man kunde simma och även prova på poolerna ute.