Kundomdömen om Hotel Riviera Strand

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Det var stort och rymligt fin matsal med utsikt mot havet.
-
Frågorna 11-13 har jag svarat på men jag har varit i Båstad och där är ju inga reseledare?Jag hade ju lägenhet här på hotellet det jag saknade var en kaffebryggare men den trevliga personalen fixade en som vi fick låna det ingick badrock och tofflor men badrocken var liten i storleken har påpekat detta till personalen kanske en bagatell men finns det en härlig badrock så vill man kunna använda den.

Bekräftad gäst: 2020-09-06


10 av 10

+
Läget och frukosten
-

Bekräftad gäst: 2020-09-02


9 av 10

+
Lugn och behaglig miljö.
-
Städningen var initialt inte särskilt bra men den förbättrades mot slutet så egentligen ingenting.

Bekräftad gäst: 2020-08-31


10 av 10

+
Bra läge i Båstad. Alla faciliteter vi önskade fanns.
-
Parkeringsplatser var inte tillräckliga.

Bekräftad gäst: 2020-08-23


10 av 10

+
Läget vid havet. Poolhuset och utomhusbadet. Ett otroligt fint hotell. Vid incheckning visade det sig att rummet inte var vad jag beställt. Men receptionen löste det galant och vi fick ett rum med utsikt över poolhus och havsutsikt! All personal som vi mötte hälsade glatt!
-
Kanske städa balkongen lite oftare? Massor med stora spindelnät. Uppdatera infokanalen, det står att det ska serveras Afternoon-tea på lördagar, men vid förfrågan så fanns inte det. Även låta bildspelet ha längre tid per bild.

Bekräftad gäst: 2020-08-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-08-15


9 av 10

+
The rooms are excellent. The restaurants is very good. The location is fantastic.
-
There were too many spider-webs and spiders in the balconies. The cleaning of the rooms (interior) was very good but I think that cleaning of the balconies (once in a while) is also required. Something else that I was thinking, was that it would be great if you could exploit more the beach. For example to organize water sports or to provide more beach chairs.

Bekräftad gäst: 2020-08-11


8 av 10

+
Närhet till stranden, inomhuspoolen
-
Duschen läckte ut; städning på balkongen exempelvis ta bort alla spindlar och spindelnät; de yngre personal i baren kan få va bättre på service; ökar kapacitet i restaurangen, även för de som köper med sig till rummet; parkering; svajig wifi.

Bekräftad gäst: 2020-08-09


10 av 10

+
Helheten.
-
Utepool

Bekräftad gäst: 2020-08-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

560 omdömen
Utmärkt
 
391
Väldigt bra
 
134
Bra
 
31
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2020-11-22

Inlägg av 839henrik

Mycket bra

Fint hotell, bra service, mycket fint läge. Passar bra för både familj som enskilt par. Hög standard på både restaurang och rum. Poolfaciliteter behöver utökas något för att få full pott. Ett stort plus för tänket i Coronatider med uppdelning i Restaurang och poolområde

 
2020-11-15

Inlägg av KlaraSelma

Natursköna Båstad

Trevligt hotell i naturskönt område, intill en fin sandstrand och med inomhuspool. Utmärkt restaurang, serviceminded och trevlig personal. Rejäla rum med pentry och med antingen uteplats eller balkong. Det enda lilla minuset var att vi upplevde att dubbelsängen var för smal

 
2020-11-14

Inlägg av annikarlssn

Familjemys

Superlyckad vistelse för aktiv barnfamilj, maxat sportrum, bad och bus, god mat, trevligt bemötande ffa i receptionen och vi var väldigt nöjda med hela upplevelsen och servicen! Avslutade vistelsen med härlig strandpromenad i novembersolen.

 
2020-11-09

Inlägg av Erika W

Mysigt familjehäng

Familj på fem med med våra medelstora barn (9,10 och 12 år). De älskade stället. Bad och lek för hela slanten. Bra med aktiviteter att sysselsätta barnen med. Mycket bra service överallt. Rent och fräscht. God mat!

 
2020-11-05

Inlägg av cecilian664 Svedala

trevlig vistelse

Trevligt hotell, bra storlek på rum för 5 personer. Härlig matsal. God mat. Bra utbud för barnen. Trevligt med sällskapsspel/biljardbord i gemensamma utrymmen. Dålig luft nere i sportrummet. Bra temperatur i badvatten och i luften, man frös inte när man kom ur vattnet.