Hotel Riviera Strand

apollo mondo family

  • Apollo Mondo Family
  • Träning och barnklubb ingår
  • Precis intill havet

I sommar hittar du återigen Apollos familjekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet är placerat direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer som passar för både vuxna och barn. På hotellområdet finns ett stort poolhus, två utomhusbad och ett härligt trädäck att sprida ut sig på. Apollo har kryddat hotellupplevelsen genom att lägga till Apollo Mondo Family-koncept. Gruppträningspass, yoga och barnklubben Club Polly & Mino ingår!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenhet superior för 3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Helt klart närheten till havet men naturligtvis också personalen som var trevliga,vänliga,glada
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 765 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde och strand
Precis som namnet avslöjar ligger Hotel Riviera Strand precis intill havet och stranden i Båstad. Det stora poolhuset välkomnar hela familjen och är byggt för att passa barn i alla åldrar. Här finns bland annat en inomhuspool med klättervägg, två utomhusbad, lekpool, bastu och trädäck med solstolar.

Barnklubb och simskola
I Apollos barnklubb Club Polly & Mino får barnen en chans att lära känna busiga Polly och kramgoa Mino. Vår utbildade personal arrangerar roliga och lärorika aktiviteter fem dagar i vecka under hela sommaren, som passar både de minsta och lite större barnen.

På Swim School by Apollo lär sig barnen att simma enligt Svenska Simförbundets pedagogik med skandinavisktalande personal och simlärare. Här finns möjlighet att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket. Det är simskola inomhus fem dagar i veckan.

Mat och dryck
Hotellets restaurang Riviera serverar rätter av närodlade produkter från Bjärehalvön. Restaurangen serverar à la carte och dagens lunch. I barnens restaurang kan de små välja bland spaghetti och andra rätter. På hotellet finns även en loungebar som bjuder på en härlig atmosfär både på dag- och kvällstid.

Gym, yoga och gruppträning
På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus. Som vanligt på Apollo Mondo Family erbjuds yoga och kostnadsfria gruppträningspass fem dagar i veckan. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för både nybörjare och erfarna cyklister.

Måltider

Frukost ingår.
Halvpension (frukost och tvårätters middag) mot tillägg. Dryck ingår inte.

Bra att veta

Observera att Apollo Mondo Family-konceptet endast gäller mellan 14 juni-13 augusti 2021. Datum för sommaren 2022 kommer inom kort.

Med anledning av rådande restriktioner har hotellet begränsade tider i poolhuset, som kan variera beroende på beläggning. Era pooltider tilldelas på plats och kan ej förbokas.

Till gäster som bokar paket med middag:
VIKTIGT: BOKA BORD I GOD TID
För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har inte hotellet fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Bord bokar ni bäst på: https://hotelrivierastrand.se/boka-bord/

Apollo Mondo Family Resorts
  • Barnklubb och simskola
  • Gruppträning och gym ingår
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis wifi

Veckoschema Riviera Strand

Se exempel på veckoschema för simskola, barnklubb och träning på Riviera Strand.

Alla hotell, Skåne och Bjärehalvön/Båstad

Hotel Riviera Strand - vinter

Hotel Riviera Strand i Båstad är placerat direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer som passar för både vuxna och barn. På hotellområdet finns ett stort poolhus som är öppet året runt.