Hotel Riviera Strand

  • Precis intill havet

I sommar kan du uppleva Hotel Riviera Strand i Båstad! Hotellet ligger direkt vid strandkanten och bjuder på en blandning av avkoppling och ett rikt aktivitetsprogram. Restaurangen använder sig av närodlade produkter från Bjärehalvön med menyer som passar för både vuxna och barn. På hotellområdet finns ett stort poolhus, två utomhusbad och ett härligt trädäck att sprida ut sig på.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn. Trerumslägenhet superior för 3-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 911 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Poolområde och strand
Precis som namnet avslöjar ligger Hotel Riviera Strand precis intill havet och stranden i Båstad. Det stora poolhuset välkomnar hela familjen och är byggt för att passa barn i alla åldrar. Här finns bland annat en inomhuspool med klättervägg, två utomhusbad, lekpool, bastu och trädäck med solstolar.

Mat och dryck
Hotellets restaurang Riviera serverar rätter av närodlade produkter från Bjärehalvön. Restaurangen serverar à la carte och dagens lunch. I barnens restaurang kan de små välja bland spaghetti och andra rätter. På hotellet finns även en loungebar som bjuder på en härlig atmosfär både på dag- och kvällstid.

Gym och träning
På Riviera Strand kan du träna både inomhus och utomhus. Hotellets gym är välutrustat med moderna maskiner för styrketräning, fria vikter, löpband, motionscyklar och roddmaskin. I omgivningarna finns det upplysta motionsspår, golfbanor i toppklass och gott om utmarkerade cykelrutter för både nybörjare och erfarna cyklister.

Barnklubb och simskola under vecka 29
I sommar finns vi på plats och levererar en Mondo Experience under vecka 29 (18-24 juli) I denna period finns Apollos barnklubb Club Polly & Mino på Riviera Strand där barnen en chans att lära känna busiga Polly och kramgoa Mino. Vår utbildade personal arrangerar roliga och lärorika aktiviteter, som passar både de minsta och lite större barnen.

Under vecka 29 kan även baren lära sig simmar på Swim School by Apollo enligt Svenska Simförbundets pedagogik med skandinavisktalande personal och simlärare. Här finns möjlighet att ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket. Det är simskola inomhus.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Mot tillägg:

  • Halvpension.
    (Frukost och tvårätters middag, dryck ingår inte.)

Bra att veta

Till gäster som bokar paket med middag:
VIKTIGT: BOKA BORD I GOD TID
För att du ska få en så trevlig vistelse som möjligt, är det viktigt att boka bord i god tid före ankomst – och allra senast tre dagar innan. Ju tidigare du bokar, desto fler middagstider finns det att välja på. Har inte hotellet fått din bokning tre dagar före ankomst, blir du automatiskt tilldelad en middagstid. Bord bokar ni bäst på: https://hotelrivierastrand.se/boka-bord/