Kundomdömen om Royal Park STHLM

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,5 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Servitörerna/servitriserna
-
Fixa ac!!! Checkade ut dagen innan pga värme

Bekräftad gäst: 2021-06-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-03-14


7 av 10

+
Restaurang-delen och utomhusterassen
-
Mysigheten på rummen

Bekräftad gäst: 2021-03-14


9 av 10

+
Den inre o yttre miljön
-
😂😂😂 Luktande brickor med gammal mat i korridoren.

Bekräftad gäst: 2021-03-14


5 av 10

+
Trevlig personal
-
Renovera Utöka menyn Fanns bara ett par pizzor, en soppa, en hamburgare... OCH vi hade helpension

Bekräftad gäst: 2020-11-29


10 av 10

+
Trevlig personal och en full pott för maten,lunch och frukosten, rummet var väldigt stort. Och läget, en bit utanför city i lantliga omgivningar. Och nära det stora köpcentrumet Mall of Skandinavium.
-
Kommer inte på något.

Bekräftad gäst: 2020-08-28


8 av 10

+
Hotellet ligger fantastiskt beläget i Hagaparken. Omgivningarna är underbara och hotellet är ett bra semesterhotell för en familjevistelse. Familjerummen är stora och trevliga och vi har nyttjat detta hotell med familjen förut, och kommer säkert att överväga det även för nästa vistelse i Stockholm.
-
Två anmärkningar: 1. parkering. du behöver betala parkering till ett separat parkeringsbolag. via app, maskin eller hemsida. jag hade föredragit att betala detta till hotellet och göra det en gång för hela vistelsen. nu ska det trilskas med appar och inloggningar varenda gång man åker in och ut ur garaget eller ställer sig på gatan. 2. Frukostmatsalens hantering av potentiella smittspridningsmoment är under all kritik. Buffé-servering där ALLA stationer (såsom kaffe, dryck, smoothies, mjölk, kaviar, äggröra, bullar m.m.) hade ett moment av att alla gäster rör samma ytor med sina fingrar: skruvkranar, flaskor, tänger m.m. i stället för dispensers där man trycker sin kopp eller sitt glas emot en bygel. jag hade förväntat mig mycket mer 6 månader in i en global epidemi.

Bekräftad gäst: 2020-08-26


6 av 10

+
Läget
-
Ac på rummen

Bekräftad gäst: 2020-08-16


8 av 10

+
Maten, läget i parken.
-
Lite förvirrad receptionist vid incheck. Vi fick ange exakt när vi skulle äta (helpension) och att vi bara fick en speciell mat, men inget som serveringen noterade. Vi fick ta vad som fanns på menyn, nån notering att vi skulle äta nån exakt tid hade de inte? Tror det kan varit så att just detta covid-år är det en enklare meny, kan varit det hon menade? Bilen skulle jag betala när jag checkade ut, men vid utcheckning sa de att jag skulle betala i automaten vid garaget...

Bekräftad gäst: 2020-08-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-07-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

821 omdömen
Utmärkt
 
217
Väldigt bra
 
288
Bra
 
194
Mindre bra
 
82
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2021-07-19

Inlägg av H6442QH

Slitet, ofräscht och låg servicenivå.

Personal som inte har koll, rum som är slitna och ofräscha, ingen ac. En pool som ligger i en mörk källare och som ger obehagskänsla. Smutsiga mattor i korridorer, fläckiga väggar, generellt slitet hotel och ofräscha badrum. Det enda plus jag kan ge detta ställe är hotellets läge om man vill se Hagaparken samt en bra frukost. Om man bor på detta ställe bör man inte förvänta sig mer än två stjärnor i standard/service.

 
2021-07-17

Inlägg av 544malinh Umeå, Sverige

Inte Radisson längre

Sorgligt att se detta fina hotell förfalla.. Man har ett otroligt vackert läge och en fin gammal byggnad att förvalta, men gör det dessvärre inte särskilt bra. Slitna rum med inredning från 80-talet, smutsiga mattor i korridorerna, avloppslukt i badrummet. Receptionen ser trevlig ut, sängarna sköna och utemiljön fantastisk. Men där tar det slut. Det håller inte Radisson-klass på långa vägar... (heter numera bara Royal park)

 
2021-06-09

Inlägg av barbakoll1 Uppsala, Sverige

Barbro

Familjeresa med äldre föräldrar för flera examensfiranden. Juni 2021 Fantastisk restaurang och personal! Fina möjligheter att umgås med lagom avstånd oavsett väder. Service-minded personal! Mycket trevligt ställe! Vi kommer tillbaka.

 
2021-06-08

Inlägg av Henrik L Farsta, Sverige

Fantastiskt hotell!

Hade en fantastisk vistelse och allt flöt på bra i gott sällskap. Kan verkligen rekommendera detta hotell och jag kommer garanterat att göra återbesök i framtiden. Den enda detaljen som itne var perfekt var att hårfönen på mitt rum inte fungerade men det var en så liten bagatell att jag missade att påtala detta för att ge dem en chans att lösa detta till nästa gäst.

 
2021-06-07

Inlägg av mdamph823173

Katastrof

Otroligt tråkigt bemötande från serverings personalen samt lyhördheten. Väldigt besviken men receptionen och hovmästare gjorde katastrofen lite bättre men servitrisen som behandlade mig o sambon som skit borde få sparken