Ekerum Resort Öland

Välkomna till härliga Ekerum Resort Öland! Med ett brett utbud av aktiviteter och bekvämligheter är det upplagt för en komplett semester i vacker miljö. Njut av mäktig utsikt över Kalmarsund och närheten till bad och lugnet på det öländska Alvaret.


Rumstyper

Större dubbelrum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukosten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 136 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till centrum: 13 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ekerum har länge varit en av Sveriges främsta golfanläggningar, med två olika banor helt olika från varandra. Men Ekerum är så mycket mer än golf - här finns padel, tennis, boule, löp- och mountainbikeslingor, hinderbana, gym och spa.

Mat & dryck
Restaurang Öland, med en vacker utsikt över Kalmarsund, erbjuder förstklassiga smakupplevelser med råvaror efter säsong och hög klass på allt från råvaror och dryck till personal och service. På hotellet finns även en pizzeria, populär bland såväl gäster som lokalbefolkningen. Lokalen andas 60-talets Italien och även här används högklassiga råvaror. På Cafe Ekerum, 100 meter från havet, kan du slå dig ner, sippa på en kaffe och bara slappna av.

Njut av ett glas mousserande vin i Champagnebarer med Ölands kanske mest hänförande utsikt. Här finns champagne, prosecco, cava och en mängd drinkar baserade på mousserande vin. Då och då anordnas även champagneprovningar.

Spa-avdelning
Koppla av på Ekerum Resorts spa. Här finns inomhuspool, jacuzzi, bastu, regndusch och relaxavdelning. Det går även att boka olika typer av behandlingar mot avgift. Åldersgräns i spa, 15 år.

Måltider

Ingår:
Frukostbuffé

  • Frukosten står framdukad mellan kl. 8.00 och 9.30.

Bra att veta

Viktig information gällande incheckning:
Beräknas du anlända till hotellet efter klockan 17:00 är det viktigt att ni innan kl. 17.00 ringer 0485-800 00 för att få information om hur ni checkar in, får nycklar etc.