Resor till Öland

Öland är en riktig sommarpärla. Du kan uppleva allt från Borgholm med sitt myllrande stadsliv och den kända slottsruinen till det öländska Alvarets tysta hedlandskap. Njut av sol och bad på Sveriges näst största ö, ät mat från en kroppkaksbod, promenera i den vackra slottsparken vid Sollidens Slott, räkna väderkvarnar eller njut av utsikten från en av de berömda fyrarna, Långe Jan och Långe Erik.

Populära hotell – Öland


6,3 av 10 Öland
Våra gästers betyg, baserat på 3 omdömen

Alla resmål Sverige

Stockholm och Mälardalen

Upptäck Stockholm och Mälardalen med Apollo! Här kombineras storstadslivet i Stockholm med lugnet i naturen i Mälardalen. Slå dig ner vid en populär restaurang i Stockholm och strosa runt i Gamla stan, ge dig ut på en golftur på Värmdö eller hoppa på skärgårdsbåtarna från Nybroplan eller ta en dagstur ut till Sandhamn. Tillsammans skapar Stockholm och Mälardalen en komplett semesterupplevelse.

Göteborg och Bohuslän

Upptäck västkusten och Göteborg med Apollo! Göteborg, som även kallas lilla London, är känt för sin välkomnande atmosfär och hippa innerstad. Göteborg är den perfekta staden för en weekend fylld av god mat, shopping och upplevelser. Missa inte heller västkustens vackra omgivningar och lugna atmosfär kring mysiga sommarorter som Strömstad, Kungshamn och Grebbestad.

Varberg

Upptäck vackra Varberg i sommar med Apollo! Varberg ligger längs Hallands kust och lockar med allt från hav, stränder och bokskogar till restauranger, uteställen och utflyktsmål. För den badsugne väntar badplatser som Apelviken och Fästningsbadet, och är naturupplevelser av intresse bjuder Varberg på surfning och natursköna leder för både vandring och cykel.

Skåne och Bjärehalvön/Båstad

Upptäck Skåne med Apollo och besök strandnära platser som Båstad och Helsingborg! Här möts stad och bad i en perfekt blandning med långa sandstränder, mysiga restauranger och nära utflyktsmål som lockar både familjer och vuxna utan barn. Det böljande landskapet i Skåne är perfekt för sportaktiviteter som cykling, tennis, vandring och golf.