Kundomdömen om Visby Gustavsvik

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 2,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

17 omdömen
Utmärkt
 
4
Väldigt bra
 
4
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-08-10

Inlägg av louisea392

Enkelt men bra

Trevligt boende som ligger nära Visby. Vi hade cyklar med oss och det går cykel/gångväg hela vägen in till Visby. Personalen var tillmötesgående och hjälpte oss att byta rum då vi först fick ett rum där djur varit i. Så är man allergisk bör man vara uppmärksam på det när man bokar vilket vi hade missat. Nackdelarna var att det var väldigt lyhört och att Wi-Fi krånglade för oss. Men fördelarna övervägde så jag kan tänka mig att bo där igen.

 
2019-09-02

Inlägg av kafferesande Borlänge, Sverige

Hundutställning

Bodde två nätter här på Gustavsvik och tyckte det var kanon , egen uteplats , toa , dusch , och en väldigt god frukost buffé , hit kan jag åka flera gånger och njuta . Bra skogs områden att vandra med hunden i .

 
2019-08-16

Inlägg av 922annelieg Göteborg, Sverige

Bra läge

Hade en liten stuga på 11 kvadrat. Finns toa, dusch, vattenkokare och litet kylskåp. Tråkigt att det inte fanns kaffekokare. Ligger nära stranden med badplats. Frukosten var helt ok och trevlig personal.

 
2019-08-07

Inlägg av Peo Ö

Camping stugor

Helt underbart ställe med små mysiga stugor på 11 kvadrat med Toa.Dusch.handdukar.sänglinnen och slut städning och man får låna bastu med fönster mot havet.cykel hyra 150kr dygnet och 4km till visby.god mat speciellt fisk soppan.trevlig personal.kanon ställe som är lugnt samt 100m till havet👍👍

 
2019-08-06

Inlägg av Ylva P Skara, Västra Götaland, Sweden

Bra läge, trist rum

Stugorna ligger fint och läget nära Visby är perfekt. Kanonbra frukost! Vi bokade i mycket god tid men fick ändå sämsta stugorna längst bort med uteplats mot asfaltsplan. Antagligen för att vi hade hund med. Trist att hundägare ska bo dåligt och i sunkiga rum. Annars bra!