Kundomdömen om Scandic Visby

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

+
Poolområdet
-
Dåligt städat, mängder med döda flugor i fönsterna i frukostmatsalen, mat på golvet och personalen bara klev över....

Bekräftad gäst: 2021-07-27


8 av 10

+
Nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2021-07-23


8 av 10

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2021-07-20


9 av 10

+
jag kände mig som hemma !!!!
-
städ och information

Bekräftad gäst: 2021-07-04


8 av 10

+
Bra läge.
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-06-11


8 av 10

+
Frukosten var toppen, samt hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2020-08-14


8 av 10

+
Poolen
-
Att ni från Apollo hade meddelat hotellet om vår bokning så vi slapp stå där vid ankomst och bli nervösa med tanke på högsäsong och fullbokat hotell

Bekräftad gäst: 2020-07-21


9 av 10

+
Läget & att det var uppdelat i flera byggnader. Blev en privat känsla.
-

Bekräftad gäst: 2020-07-15


7 av 10

+
Bra läge, perfekt med poolen
-
Frukosten samt lukten i rummen. Städ hade även sitt förråd utanför vårat rum så vi fick trängas med soppåsar för att komma in till vårt rum. Detta va mindre kul då de drog ner hela upplevelsen av semester

Bekräftad gäst: 2020-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

55% av resenärerna rekommenderar

657 omdömen
Utmärkt
 
224
Väldigt bra
 
260
Bra
 
131
Mindre bra
 
28
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2021-07-27

Inlägg av Compass02973572395

Trevligt hotell

Vi bodde nere utan fönster, det var skönt, det var lite svalare än rummen uppe. Rummet var fint och rent. Frukosten var inte så fräsch den sista sittningen. Det var fyra sittningar och varje sittning var en timme. Det hade nog varit bättre att dela upp det i 30 min pass. Bra service i receptionen. Det finns gott om parkering, den blev dock full, löste det bra genom att ha bilar på gräsmattan. Det tog 15-20 min att gå in till stan. Det var ett lugnt och bra hotell. Det finns inget AC, personalen ställer in temperaturen i rummet och lägsta temperaturen är 20 grader. Trevligt, kan tänka mig att bo där igen.

 
2021-07-26

Inlägg av Sven Ö Västerås, Sverige

Bra, men för dyrt för vad man får.

Jag förstår att det handlar om att det är utbud och efterfrågan i Visby på sommaren som driver upp priset, men av alla (många) nätter jag bott på Scandic i Sverige var detta det dyraste rummet av alla och rummet motsvarade inte de pengarna (närmare 2000 kr/natt) även om det inte var något fel på rummet eller hotellet i sig. 2000 kronor för ett standardrum en trappa ned utan AC. Frukosten vanlig bra Scandic-standard även om det var lite långsamt med påfyllning av en del saker. Trevlig personal och helt OK restaurang. Bra med gratis parkering, men brist på platser. Att betala 50 kr på hamnparkeringen en liten bit bort var dock inte hela världen. Däremot borde hotellet verkligen beivra alla som parkerar huller om buller istället för att bara upplysa om att de står fel.

 
2021-07-25

Inlägg av stefansY7289HM Stockholm, Sverige

Rosornas Ö Gotland

Utmärkt hotell med nära till allt med promenadavstånd. Incheckningen får 5* även fast jag har appen. Trevlig receptionspersonal med ett leende på läpparna. Frukosten var ordentlig med en väldigt trevlig äldre kvinna som hälsade alla Godmorgon (Eloge till henne). Köket levererade utmärkt mat samt baren hade bra service. Bra städning av vårat rum 208 utav Städpersonalen. Rekommenderar detta hotell med närheten till Innerstaden samt för utmärkta medarbetare som jobba där.

 
2021-07-21

Inlägg av ylva45 Stockholm, Sverige

Nära centrala Visby

Pool, bra rum, riktigt bra frukost med mycket att välja på. Centralt läge med ca 10 min promenad till centrala Visby. Flygbussen stannar utanför och passar perfekt om man reser utan bil. Bra rum, rent och snyggt och passade bra för vår tur till Visby som blev 2 nätter på hotellet. Personalen var hjälpsamma.

 
2021-07-14

Inlägg av Per497

Katastrof

Som medlem på högsta nivå hos Scandic förväntar man sig mera. Ingen ventilation på rummen. Smutsigt. Flugor o kryp på frukostbuffèn. Bokade i god tid med önskemål om rum högt upp. Fick på bottenvåningen, mm, mm. Tveksamt om jag återvänder.