Yoga Training Sessions

Följ med på en lugn och avkopplande form av yoga som passar både nybörjare och mer erfarna. Vi kallar det Apollo yoga, och i vanliga fall kör vi dessa pass i vattenbrynet på en sandstrand nära något av våra hotell vid Medelhavet. I sommar finns vi istället runt om i Sverige och ska försöka få dig att bli lika avslappnad som annars, trots att den svenska miljön är lite annorlunda.

Dag och tid: Söndagar kl. 10:30

Platser: Stockholm/Humlegården, Uppsala/Stadsparken, Växjö/Linnéparken, Göteborg/Slottsskogen, Malmö/Kungsparken, Helsingborg/Slottshagen, Ängelholm, Örebro/Sveaparken, Båstad/Hotel Riviera Strand, Varberg/Golden Wellness

Datum: 7/6-5/7

Längd: 1 h

Pris: 100:- / per person

Stad Plats Datum Dag och tid  
Stockholm Humlegården 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Uppsala Stadsparken 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Växjö Linnéparken 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Göteborg Slottsskogen 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Malmö Kungsparken 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Helsingborg Slottshagen 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Ängelholm Hembygdsparken 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Örebro Sveaparken 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Varberg Golden Wellness 7/6-5/7 Söndagar kl. 10:30 Boka
Båstad Hotel Riviera Strand 16/6-31/7 Dagligen kl. 08:30 Boka
Göteborg Slottsskogen 24/6-22/7 Onsdagar kl. 18:00 Boka

 


Våra instruktörer

Ida Björklund, Växjö

Ida brinner för att inspirera andra till att träna — det ska vara roligt att träna!  Hon är stepinstruktör i grunden, men leder även klasser i bootcamp, yoga, dans, core och cirkelpass. Har arbetat på Levante Beach ResortMythos Beach och Playitas

 

Emma Ericsson, Göteborg

Emma coachar allt från träningspass med inspiration från kampsport, crossfit och funktionell träning till lugna yogapass. Hon är utbildad PT, yogalärare och har en bred idrottsbakgrund. Emma har arbetat på Mythos BeachLevantePlayitas och Aqua Vista powered by Playitas.

Henna Kuusisto, Stockholm

Utbildad fysioterapeut som tack vare Apollo kan kombinera sin passion för hälsa med att resa och jobba som träningsinstruktör. Henna, som gärna börjar dagen med ett utmanande yogapass, har arbetat på Santa Helena Beach och Atlantic Holiday Center.

Lina Öjerstedt, Malmö

Lina, som alltid haft ett stort intresse för träningen och hälsa, har nyligen fördjupat sina yogakunskaper genom att gå en utbildning i Ashtanga och Vinyasayoga på Bali. Lina har arbetat på Mythos Beach, Playitas Resort, Epsilon, Lopesan Baobab och Atlantic Holiday Center.

Frida Jansson, Uppsala

Frida kombinerar gärna uthållighetsidrott som längdskidor och löpning med olika former av yoga. Licensierad PT, licensierad gruppinstruktör och löpcoach. Frida älskar att förmedla glädjen hon känner i träningen till andra och tycker det är viktigt med allsidig träning. Har arbetat på Lopesan Baobab och Mayor Pelekas.

Lovisa Milton Frykholm, Örebro

Lovisas träningsbakgrund är inom friidrott och löpning, och därifrån får hon en hel del inspiration till sina klasser. Hennes favoritklasser är yoga och HIT. Tidigare hotell hon arbetat på är Lopesan Baobab, Isola Verde och Romana Beach Resort

Håkan & Petra, Varberg

Petra och Håkan driver Golden Wellness i Varberg. Petra är PT och gruppträningsinstruktör inom allt från löpning till dans och cirkelpass. Håkan är också PT och gruppträningsinstruktör, samt tennistränare och mental coach. Kör även pass utomlands med Apollo, har bl a arrangerat resor till La Pared och Aqua Vista.

Isabelle Moberg

Isabelle Moberg, Stockholm

Isabelle började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp men ägnar sig sedan några år tillbaka till att endast leda Yoga. Isabelle har bland annat jobbat på Cavo Spada, Aqua Vista, Vidamar Resorts och gör flera yogaresor per år. I höst åker hon med Apollo till Kappadokien för femte gången och till Indien.

Casper Como, Stockholm

Casper älskar allt som har med träning att göra. Han har tidigare jobbat i Grekland och favoritpassen att hålla är bootcamp och yoga. Casper ser fram emot en träningssommar tillsammans med er!