1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Bandara Resort And Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Så,trevlig personal, undrade man något ordnade de det med en gång.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-26


9 av 10

Ane,
Højbjerg

+
Beliggenhed
-
Lugt af kloak fra aircondition. Dårligt motionsrum, aircondition virkede ikke, gamle meget slidte maskiner

Bekräftad gäst: 2018-04-08


10 av 10

Grethe,
Larvik

+
Service! God frokost med stort utvalg. God mat I restauranten generelt.
-
Dårlig aircondition i treningsrom! Mange arrangement på stranden eks bryllup og grillparty tar mye av plassen til solsengene på stranden. Det klargjøres i veldig god tid slik at solsengene ble satt veldig tett. Hvis de hadde fjernet noe av vegetasjonen/Hagen hadde de fått en flott utsikt til havet, noe de fleste vil ha.

Bekräftad gäst: 2018-04-09


10 av 10

,

+
Meget god beliggenhet og personale er fantastiske. Det arrangeres mange fine temakvelder med god mat og underholdning.
-
Vedlikeholdet av hotellet kunne vært bedre. Ser godt at hotellet er velbrukt, når fugemassen i alle basseng er fraværende og nesten litt småfarlige.

Bekräftad gäst: 2018-04-09


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-26


9 av 10

Maud,
Visby

+
-

Bekräftad gäst: 2017-12-18


8 av 10

Clemens,
Gentofte

+
-

Bekräftad gäst: 2018-02-18


9 av 10

rune,
Trondheim

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-12


10 av 10

Kathairna,
Halden

+
-

Bekräftad gäst: 2017-12-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

2162 omdömen
Utmärkt
 
1237
Väldigt bra
 
675
Bra
 
186
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2018-07-31

Inlägg av Jouni J

Bra boende

Bra boende med mycket bra service. Vi blev väldigt bra bemötta av en kille som hetter Lance. Bra rum och bra mat. Vi kan rekomendera Bandara . Vi hade barnbarnen med oss. Och det passar bra även för barnfamiljer

 
2018-03-30

Inlägg av J5697BLmarieh

Fint och mysigt hotell vid stranden

Vi bodde på 3 våningen i ett standardrum med två s.k.. Queen sängar. Den byggnad som vi bodde i ligger ut med stora gatan som går igenom byn. Är du känslig för ljud skall du inte bo i denna byggnad. Personligen tyckte vi inte att trafiken störde. Rummet var fint och mysigt i Thai stil med en stor balkong med bord, stolar och en säng/soffa. Hela hotellet var rent och snyggt och välstädat. Det låg perfekt vid stranden och in till byn/huvudgatan tog det ca 10 minuter att gå. Stranden på denna del av Koh Samui är av det grövre slaget (små, små snäckskal ). Inte promenad vänlig. Byn är mysig och många av restaurangerna som ligger mot stranden erbjuder dig att sitta vid ett bord på stranden. Supermysigt och äta middag och titta på vattnet samtidigt som man har fötterna i sanden. Frukosten var bra , det fanns det mesta. En kvinna stod varje morgon och skar om färsk frukt att hämta.

 
2018-01-02

Inlägg av jonas L

Fantastisk service, underbart läge, varmt bemötande

Resan bokad via Apollo som missade de flesta puckar. Från att inte svara på mejl vid bokningstillfället, lämna felaktig information, per telefon, utebliven transfer till hotellet, felaktig rumsbokning, samt brustit att informera att omfattande renoveringsarbeten pågick på delar av hotellet är bara en del. Detta omdöme gäller dock hotellet, och deras service och tillmötesgående är bland de bästa jag upplevt. Felbokningen styrde de upp på några timmar, och då jag anmärkte på störande renoveringsarbeten i grannvillan blev jag uppgraderad till deras största villa utan extra kostnad, och fick en extra voucher förutom den de erbjöd alla gäster pga renoveringarna. Hotellområdet är stort. Ingen trängsel någonstans, och gott om personal i restaurang och strandbar. Purknande trädgård med stora pooler direkt vid stranden. En del ytfinnish börjar flagna - därav renoveringsarbeten - men alltid ordentligt rent och snyggt. Personalens bemötande var alltid på topp - anmärkningsvärt över det ”normala” vänliga Thailand. Från reception, servering, kök och barpersonalen, städare, trädgårdsmästare, spa-personal samt management. Vill speciellt nämna Manager Lance Maravilla som var vänligheten själv och styrde upp när det behövdes. Även Eh och trainee’n i receptionen var mycket vänliga och tillmötesgående inte bara när det strulade. Restaurangen håller hög nivå. Frukostbuffén har allt i flera varianter, med äggkockar vilket är ett plus för mig. Restaurangens Surf and Turf-middagsbuffé utmärkt, likaså Grillbuffén som de anordnar veckovis. Grillbuffén inkluderade även en cocktail-timme i trädgården då man fick chans att konversera övriga gäster vilket var trevligt. Trevligt även med en chefskock som kollar av med gästerna och kommer med tips då och då. Vänner valde att boka om till närliggande Peace Hotell pga renoveringsarbeten, så jag fick chans att uppleva deras restaurang med. Dom valde fel. Hotellets spa är dyrt jämfört med massage du hittar överallt utanför hotellområdet, men har en lugn, fräsch och avslappnande miljö som gör det väl värt det. Jag fick ju chans att uppleva hotellets alla 3 boendetyper, och kan säga att standardrummen håller fin kvalitet, och villan med liten pool var hur bra som helst. Fantastiskt att ha enskild uteplats och kunna doppa sig när helst andan faller på. Men har man provat på lyxvillan med den stora poolen vill man inget annat ha. Bandara må kosta mycket för att vara Thailand, men de levererade över mina förväntningar.

 
2017-07-08

Inlägg av 602jeanettej Helsingborg, Sverige

Ett av de bästa hotell vi besökt!

Har bara positivt att skriva om detta fantastiska ställe! Hittade hotellet första gången för flera år sen då vi blev förflyttade från grannhotellet (Peace resort) pga överbokningar. Totalt är detta vårt tredje besök. Vi har båda senaste besöken valt "villa" med egen trädgård och "plunge-pool". När man har en 4-årig son som vi är det perfekt. Dock är den djup så man behöver sitta med. Hotellrummen(villan) är supermysiga med både inomhus och utomhus dusch.stor dubbelsäng och en "soffa" som blev säng till vår son. Finns tv med många kanaler men den använde vi knappt. Blev besvikna då vi inte fick igång Barnkanalen till sonen. Servicen är kanon då vi stötte på problem med safety-boxen hjälpte de oss samma dag. Finns två poolområden (en vid havet)och i besökte båda. Det ena har barnpool.finns barer vid båda poolerna! Gymmet besökte vi dagligen och är egentligen det enda vi skulle säga drar ner helhetsintrycket för oss. Maskinerna är gamla och vissa delar saknas. De behöver bytas ut(vi båda jobbar på gym i Sverige och vet hur maskiner bör skötas). Finns två löpband(som också kan förnyas),en cykel,en crosstrainer samt en del fria vikter. Frukosten är den allra bästa av alla de hotell vi besökt i Thailand genom åren! Stort plus för kaffemaskiner(espresso,cappuccino etc). De har många varmrätter,kockar som lagar äggrätter på beställning,kakor,bröd,pålägg,yoghurtar och massor med frukter! Plus att de flyttat frukostrestaurangen sen sist,till havet! Vill också ge en extrastor eloge för vad de gjorde för oss då vi firade vår bröllopsdag där. På eftermiddagen kom de in med bubbel,stort fat med frukter samt en liten tårta! Som de bjöd på. Gjorde vår dag! Dessutom såg de i vår sons pass att han fyllde år samma dag vi skulle resa vidare. Då frågade de om de fick komma och ge honom en tårta på morgonen innan. Vi blev överraskade och gjorde oss väldigt glada. Kan varmt rekommendera detta hotell till alla! Vi kan definitivt tänka oss resa tillbaka. Då är vi sugna på att ta de nyaste villorna de byggt för nåt år sen,med större pool!

 
2017-02-03

Inlägg av annama_12 Umeå, Sverige

Underbart hotell med bästa personalen!

Vi bodde här två veckor i januari. Hade tyvärr otur med vädret, en hel del regn, men bra dagar också. Hotellet var jättefint, vacker trädgård, fina poolområden. Lite synd är det väl att solen kommer från "fel" håll, Man måste vända på solstolen annars har man solen i nacken. Inget stort problem dock. Rummen var fina, sängarna sköna. Wi-fi är det bästa vi provat på i Thailand, fungerade utmärkt! Städningen fungerade utmärkt. Städerskan tände alltid ett doftljus i badrummet så det luktade så fräscht. På kvällen kom hon förbi och vek upp täcken, drog för gardiner, tände ett nytt ljus och lämnade lite godis. Lyxigt! Frukosten hade allt man kunde önska, det var fräscht och fylldes på hela tiden. Restaurangen på hotellet var väl sådär, utbudet i deras meny var inte så stort, så man tröttnade fort. Men det finns gott om restauranger i Fishermans village som ligger på promenadavstånd. Fredagar hade de stor marknad, rekommenderas! Mycket att se och billigt. Min dotter gjorde tyvärr illa sig rätt rejält i benet redan fjärde dagen på vår semester, vilket ledde till operation. Då hon kunde återvända till hotellet bestämde vi oss för att uppgradera rummet till en villa i markplan för att slippa alla trappor. Det var inget problem, och vi betalade en billig peng. Villorna rekommenderas, verkligen jättefina och fräscha! Den lilla poolen var härlig att bada i. Personalen var så tillmötesgående, de skjutsade henne till och från rummet när det var frukost/middag osv. Alla var omtänksamma. Vill verkligen ge personalen stort beröm, de gjorde vår vistelse här minnesvärd trots att vi hade sån otur. Kommer absolut att återvända hit!!