Restaurang i Hua Hin

5 bra restauranger i Hua Hin

Eftersom Hua Hin är en stor och väletablerad semesterort finns många bra restauranger att välj bland. De flesta asiatiska kök finns representerade här, liksom ett stort utbud av västerländsk mat om du vill ha lite variation från den goda thaimaten. Här tipsar vi om fem av våra favoriter.

Middag med utsikt

Coco 51 har härlig havsutsikt och avkopplande atmosfär. Restaurangen serverar både thailändsk och internationell mat och menyerna uppdateras kontinuerligt av kockarna. Ibland har man levande musik (oftast på helgerna). Passar bäst för middag. Vill du vara säker på bra platser bör du beställa bord på förhand. Adress: Soi 51, Hua Hin.

Friterade räkor i Hua Hin

Seaside – ett säkert kort

En av de riktigt populära restaurangerna i Hua Hin är restaurang Seaside som ligger på en sidogata till Hilton Hua Hin Resort & Spa. Både stora och små familjemedlemmar hjälper till med serveringen och ibland finns det möjlighet att njuta av livemusik. 
Adress: 31/4 Naresdamri Road.

Stans bästa räkor?

Baan Itsara i Hua Hin är favoritrestaurangen bland lokalbefolkningen och bland familjer från Bangkok, som är på helgbesök i Hua Hin. En gammal trävilla i traditionell stil som gjorts om till restaurang, havsutsikt och en härlig bris. Nästan alltid fullbokat på helgerna, så bordsbeställning rekommenderas. 
Adress: 7 Naebkhehardt road.

Modern thaimat

På Let´s Sea i Hua Hin serveras traditionella thairätter med modern touch. Menyn förändras ständigt, så även om du varit här tidigare kommer du att få nya kulinariska överraskningar. Servicen är på topp. Deras soldäck passar även för en svalkande drink under den senare hälften av eftermiddagen, kanske som avslutning på strandpromenaden?

Bästa kycklingrätten

Gå upp till Hua Hins berömda järnvägsstation, sväng vänster och följ vägen så kommer du att passera ett stort antal lokala restauranger. Det som enligt många är Hua Hins bästa kycklingrestaurang ligger i detta område och heter Koson Restaurant.