Kundomdömen om Pathumwan Princess

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

7437 omdömen
Utmärkt
 
4675
Väldigt bra
 
2157
Bra
 
422
Mindre bra
 
107
Underkänt
 
76

5 senaste omdömen

2019-03-07

Inlägg av sf-73 Linköping, Sverige

Slitet men bra läge

Vi bodde här 4 nätter innan hemgång. Direkt ingång till MBK och promenadavstånd till skytrain. Det var väldigt dyra rum med tanke på rummen......Så fin entré och foajé och när man kommer in på rummet tror man att man har hamnat på ett äldre 3 stjärningt hotell! Det var det sämsta rum vi någonsin haft i Bkk!! Det var längesen rummen gjordes det märktes, väldigt slitet och luktade jättelilla, INTE värt det priset. Vi sa till, skulle då få ett ”nyare” rum, vilket skämt. Det var andra gardiner en stol extra och en smal matta under sängen, DET va skillnaden.... trafiken hördes väldigt väl även från 24e våningen. Högljudd ac. Fruktansvärd stökig frukostmatsal med hög volym, vi frågade om detta va enda stället, ja fick vi till svar. Till sista dagen när jag nämnde det igen så sa en annan att det fanns frukost på 8e vån på den italienska restaurangen!!! Det blev 1 lugn stillsam frukost iallafall. Bra utbud på frukost.

 
2019-01-19

Inlägg av Traveler37182293972

Helt fantastiskt

Ska du till Bangkok för shopping så är Pathumwan Princess helt perfekt. Vi älskade det. Egen ingång till MBK. Nära till skytrain. Fina rum, bra pool, varm jacuzzi och underbar frukost. Vi bodde tre nätter och njöt av det. Sköna sängar och fina rum. Boka. Du kommer inte att bli besviken.

 
2018-12-21

Inlägg av annker Landskrona,Sweden

Fantastiskt

Vi bodde i Execoplus och det var helt fantastiskt. Stor svit med delade sovrum och vardagsrum. Badrummet var som en dröm. Dessutom ingick loungen där man kndecsitta ner i lugn och ro för att få en kop kaffe, lite smått att tugga på och mellan 17,30-19,30 kunde man välja vin, öl, mousserande. Allt ingick. Och de hade en gorgonzola som var den bästa jag ätit och detta i Sydost Asien! Hit återkommer jag gärna.

 
2018-11-20

Inlägg av LennarthS4

Lyxhotell

Princess hotell i Bangkok var ett ypperligt välskött och en perfekt personal. Vi ville till det omtalade MBL varuhuset och vår guide i huahin fixade detta hotell. Man kunde gå från hotellet direkt in på varuhuset som har 7 stora våningar med allt. Hotellet hade även en pool på 8 våningen utomhus. Priset ca 900 sv kr för ett DB-rum och där fanns morgonrockar m.m

 
2018-07-26

Inlägg av Susanne L Lindome, Sverige

Det bästa läget för shopping!

Bra hotell med rena och fina utrymmen. Pool med gott om solsängar på 8:e våningen. Frukostbuffén var klart godkänd, mycket att välja på. Fin utsikt från vårt rum som var på 24: e våningen. Vägg i vägg med MBK och 5 minuter till Siam och Skytrain. Hotellet är helt rökfritt, men finns ett rökområde på 8: e våningen.