Kundomdömen om Cook's Club El Gouna

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Inga barn.
-
Priserna på dryck var helt sinnessjuka samt på bar mat. Betala svenska priser för drinkar med inhemsk alcohol är löjligt - en rip off. Detsamma gäller även för t ex kaffe. Åkte t Hurghada - halva priserna där i Marinan. Priserna var även löjliga i El Gouna ”Down Town”.

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
Bra läge, skön stämning, mycket god mat och trevlig personal!
-
Fler krokar och förvaringslådor på rummet.

Bekräftad gäst: 2020-02-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

81 omdömen
Utmärkt
 
54
Väldigt bra
 
17
Bra
 
1
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-03-18

Inlägg av Janne G Stockholm, Sverige

Beach Club i El Gouna

Cooks Club har många fördelar såsom lagom storlek, fräscht och modernt, vänlig och trevlig personal, bra poolområde samt strand med många parasoll och solstolar med tjocka madrasser. Frukosten är helt fantastisk! Det negativa är att musiken höjs för mycket på eftermiddagen samt rummen med förbindelsedörr är mycket lyhörda i och med att denna dörr inte är ljudisolerad. Man hör vad grannarna säger och håller på med 😉.

 
2020-03-02

Inlägg av 205bodilw Kinna, Sverige

Mysigt och omhändertagande!

Andra gången i El Gouna. Denna gång på Cook’s Club, Ett supermysigt hotell som nyligen renoverats. Det är modernt med en tydlig Egyptisk stil. Personalen är mycket trevlig och gör allt för att man skall känna sig ”hemma”. Frukost ingick och vi köpte till halvpension. Det var ett gott val då maten var mycket god och vällagad. Hotellet är ett ”vuxenhotell” så där var lugnt och skönt. Precis vad vi sökte denna gång. Läget är perfekt då det är nära till shopping och restauranger. Vi kan verkligen rekommendera detta hotell!

 
2020-02-15

Inlägg av matsing malmö

Serviceminded personal

Fick två fina veckor på Cooks Club med en himmel utan moln, tyvärr var det lite kalla vindar, men vi är jätte nöjda med vår vistelse där. Har ett par grejer som störde: man får inte dricka taxfree alkohol och heller inte ta med något utifrån in på hotellet, om man nu skulle vilja ha något att ha på altanen, tydligen förenat med böter på 500 egyptisk pund, även om jag nog inte tror att de bötfäller någon, jag blev bara tillsagt att det var förbjudet. Ljudnivån är hemsk vid poolen( fruktansvärd musik, repetitiv och enformig, kan vara att jag är för gammal). Maten var väl ingen höjdare, men man kan även välja annan mat( a la carte, om man har halvpension) och då var maten Ok. Sedan det bästa med Cooks Club är personalen: har nog aldrig varit med om så service-minded personal, de ska ha all heder för dem.

 
2020-02-09

Inlägg av ylveri64

Mycket trevligt!!

Bra bemötande, avslappnad miljö, bra sängar, god mat och strålande sol. Vad mer kan man önska - jo en utekväll med ”the boss”. 😂 Vi hade en toppensemester här. Rekommenderar verkligen detta ställe. Enda minus är hårtorken som har alldeles för kort sladd - men det kan jag å andra sidan leva med.

 
2020-01-29

Inlägg av 292yasminej

Mysig atmosfär

Cook's club El Gouna är som att komma hem med en mysig atmosfär och trevliga människor. Det är känslan av att kunna slappna av och finna ro samtidigt som man får njuta av den stekande solen eller den svalkande poolen. Drinkar finns även alltid till hands, likaså mat så man behöver aldrig oroa sig när det är dags för mat igen. Maten på hotellet är den så makalös då man kan välja utifrån 2 satta menyer var kväll men som ändras och ibland överraskar dem med grillkvällar och dylikt. Vad som finns att säga om personalen är endast positivt, Bebo som är manager tar hand om turisterna så väl och presenterar de utflykter som finns samt vad som finns att göra i El Gouna och närliggande platser. Man blir inte utelämnad. Allt är så rent och snyggt och hotellrummet är himmelskt, städarna är även påhittiga gällande handduks"konster". Sammanfattningsvis är detta ett hotell vi verkligen kommer besöka igen, som ett andra-hem.